Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
MR. TROMORT777 írta:Javasolnám ezt a fórumot:Nero. írta:Tabletrol lehet streamet nezni? Egy darabig nemleszek otthon es csak a stream marad. Mar egyszer probaltam de akkor alig lehetett kinyomni a hirdeteseket. Laptopon jolment, de tabon nem.
https://www.reddit.com/r/soccerstreams minden meccsről lesz nyitva külön egy post, azt megnyitva a bejegyzések között mindig van rengeteg fajta link. Böngészd a kommenteket. Biztos fogsz találni Tab linkeket is. Illetve mobil linkek is jól futnak tabon. Külön specifikus oldalt ami tab streamekkel foglalkozik olyat nem ismerek. De itt biztos lesz mindig jó.
Javasolnám ezt a fórumot:Nero. írta:Tabletrol lehet streamet nezni? Egy darabig nemleszek otthon es csak a stream marad. Mar egyszer probaltam de akkor alig lehetett kinyomni a hirdeteseket. Laptopon jolment, de tabon nem.
ZBarca írta:És ha nincs se Sopcastos, se Acestreames, akkor marad a többi, igaz? Nincs valamilyen másik honlap és/vagy beállítás ilyen esetre? Vagy Barca meccsekre biztos lesznek? Bocs, hogy ennyit kérdezősködök, de már elegem van a rossz minőségű streamekből, szeretném élvezni is a meccseket, nem "csak" nézni.kanty írta:Feltelepíted, és a linkelt oldalakon rákattintasz az adott streamre, majd indul. (Tehát, ha Sopcastot instalálsz akkor Sopcast-stream, ha Acestream, akkor értelemszerűen azt.)
És ha nincs se Sopcastos, se Acestreames, akkor marad a többi, igaz? Nincs valamilyen másik honlap és/vagy beállítás ilyen esetre? Vagy Barca meccsekre biztos lesznek? Bocs, hogy ennyit kérdezősködök, de már elegem van a rossz minőségű streamekből, szeretném élvezni is a meccseket, nem "csak" nézni.kanty írta:Feltelepíted, és a linkelt oldalakon rákattintasz az adott streamre, majd indul. (Tehát, ha Sopcastot instalálsz akkor Sopcast-stream, ha Acestream, akkor értelemszerűen azt.)

Feltelepíted, és a linkelt oldalakon rákattintasz az adott streamre, majd indul. (Tehát, ha Sopcastot instalálsz akkor Sopcast-stream, ha Acestream, akkor értelemszerűen azt.)ZBarca írta:Köszi srácok!![]()
Még annyi, hogy légyszi egy-két mondatban leírnátok, hogy hogy kell ezeket beüzemelni, meg használni? Sajnos nem igazán értek ezekhez.![]()

Régebb én is a Sopcastot használtam, de az elmúlt időben nekem eléggé rosszul megy, ezért mostanában az Acestream-es streameket használom, sok esetben angol, spanyol kommentár is van, és nem is akad. Feltelepíteni kb. 3 perc.ZBarca írta:Üdv!
Tudnátok mondani olyan netes oldalt, esetleg letölthető programot, amin jó minőségben tudok élőben Barca meccset nézni? Szóval valamilyen stream oldal/progi kéne.Nem gond, ha nem HD, csak ne 140p-ben kelljen végigszenvednem a meccset.
Előre is köszönöm!
Hali!ZBarca írta:Üdv!
Tudnátok mondani olyan netes oldalt, esetleg letölthető programot, amin jó minőségben tudok élőben Barca meccset nézni? Szóval valamilyen stream oldal/progi kéne.Nem gond, ha nem HD, csak ne 140p-ben kelljen végigszenvednem a meccset.
Előre is köszönöm!

Utólag is:barcelonaforever írta:Sziasztok!!
Valaki tudna dobni egy linket?
Koszonom elore is.

http://www.livesportstreams.tv/en/main" target="_blankMG írta:pls. ha valaki tud linket dobjon már.a freestream tv nem müxik...![]()
thx!!!
bocs,már müxik.MG írta:pls. ha valaki tud linket dobjon már.a freestream tv nem müxik...![]()
thx!!!