Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ezt mondom. Aki olyan hülye, az tűnjön el a süllyesztőbe és nem érdemli meg a Barcát. Amúgy nem kis mértékben ezért is nem akarom Pogbát. Kb ugyanaz volt a szitu nála, mint nálunk Thiagoval, ha jól emlékszem. Az MU fel akarta hozni, de nem garantált kezdőtagságot, erre lelépett.visca el barca írta:ez semmit nem számít. lásd cuadrado. megmondta nem jön ide jobb hátvédnek, elment a cselzibe. jó, bajnok lett, cserébe játszoz minden 4. sörmeccsen 8 és fél percet. fene se érti ezeket az embereket.noname írta:Feltételezve, hogy Verratti épeszű: szerinted mégis hol szeretne játszani?
a fifa csak azt tudja blokkolni, hogy beregisztraljuk az igazolasokat a rendszerbe.visca el barca írta:
most akkor olyat lehet, hogy igazolunk és kölcsönbe megy? vagy igazolunk és nem játszik?
ez semmit nem számít. lásd cuadrado. megmondta nem jön ide jobb hátvédnek, elment a cselzibe. jó, bajnok lett, cserébe játszoz minden 4. sörmeccsen 8 és fél percet. fene se érti ezeket az embereket.noname írta:Feltételezve, hogy Verratti épeszű: szerinted mégis hol szeretne játszani?
most akkor olyat lehet, hogy igazolunk és kölcsönbe megy? vagy igazolunk és nem játszik?defender3 írta:Azért arra figyelni kell, hogy ha igazolunk akkor nyáron legyen meg és kölcsönszerződésbe legyen olyan pont, hogy nem szerepelhet a BL-ben, mert ha jól tudom akkor most úgy van, hogy egy szezonban csak egy csapatban játszhat.
Palesz, nálam ez a nap hsz-e!palesz77 írta:Lényegtelen, minden sportigazgatónak látnia kell, hogy Verrattit ide teremtették..
a nyolcvanas, kilencvenes evekben valoban nagyszeru munkat vegzett, azt mondjak.Castiel írta: Ezt nem venném biztosra, ha megnézzük milyen igazolások, nevek fűződnek a munkájához, az előző klubjainál, nem venném biztosra hogy el küldik, még ha lesz is elnök választás. Ezt ott fent is tudják...
Nem úgy volt, hogy Lucho Koket, Bartoék Pogbat, Braida meg Verrattit akarja?danianevem írta:Ha valamennyire lehet hinni az újságok cikkeinek, akkor elvileg Pogbát Enrique akarja, Verrattit pedig Braida.
Én legutoljára olyan nyilatkozatra emlékszem, hogy szerződést köthetnek a játékosokkal, játszatni viszont csak 2016. januárjától lehetne őket (Barcelonában). Vagy azóta változott a helyzet?Chino írta:Biztos van kiskapu, bár én azt sem tartom 100%-ig biztosnak, hogy szerződést lehet-e kötni nyáron. Logikusan úgy nézne ki, hogy megegyezünk vele, januárig a klubjában marad aztán télen jön, de szerintem ez nem ilyen egyszerű. Ha valaki tudja esetleg pontosabban kifejthetné.
Ezt nem venném biztosra, ha megnézzük milyen igazolások, nevek fűződnek a munkájához, az előző klubjainál, nem venném biztosra hogy el küldik, még ha lesz is elnök választás. Ezt ott fent is tudják...Erxy írta:Braida kb 3 honap mulva itt sem lesz
Annyi szó már volt róla kb, mint Pogbaról, Braida őt akarja elméletileg.. Úgyhogy nem telejesen légből kapott az álmodozásunk(om), bár amikor csababarcával az őszi PSG elleni meccsek után felhoztuk - jól emlékszem, hogy te pártoltad még ugye?Alcantara írta:Nekem semmi bajom Verratti játékával, elnézném nálunk, csak azt nem értem, hogy szó nincs róla, hogy jönne, akkor minek álmodozni, sőt egyesek már szerkezeteket is vizionálnak hozzá.
Ezzel meg egyetértek - annak ellenére, hogy kedvelem nagyon -, amíg itt van Rakitic, Kokenak semmi értelme nem lenne, kb egy szint a kettő. Ketten együtt viszont nem lennének "Barcához méltó" középpálya - elsősorban kreativitás terén, mert a 3 meccsenként 2 jó kiugratás nem elég jó ide..Chino írta:viszont egy Koke-val szerintem nem lennénk semmivel előrébb.
Mert ott nem kicsit hátrébb játszik, mint ahol nálunk játszana nagy eséllyel a Lucho által kitalált középpályáján? Komolyan kérdezem, nem vagyok teljesen tisztában a franciával,csak első benyomás szintű emlékeim vannak róla, azok viszont nem jók.Chino írta:de Pogbával szerintem előrébb lennénk. Nem a válogatott-beli szereplését kell alapul venni, mert ott egészen más feladatkörben játszik.
Lényegtelen, minden sportigazgatónak látnia kell, hogy Verrattit ide teremtették..Erxy írta:Braida kb 3 honap mulva itt sem lesz
Ez téves! Braida nyilatkozta maga, hogy Pogbáról tárgyalnak, mert nagyon szeretnék őt megszerezni. ezért a Juventus átigazolásokért felelős vezetőjével, valamint a Pogba ügynökével, Raiolával is tárgyalásokat folytatnak! De ha nem sikerül a Franciát ide hozni, akkor Verratti, és David Silva a 2 alternativa. Tehát Igenis volt/van szó Verratti leigazolásáról.Alcantara írta:...Nekem semmi bajom Verratti játékával, elnézném nálunk, csak azt nem értem, hogy szó nincs róla, hogy jönne, akkor minek álmodozni, sőt egyesek már szerkezeteket is vizionálnak hozzá.
Ráhibáztál! Éjszakánként alig alszom emiatt. Már vártam, te mikor írsz hozzá.csababarca írta:Ez neked fáj? rosszul esik?
Azért van ez a topik hogy lehessen találgatni, megvitatni a lehetőségeket.
Amég nem megy el a dolog Masi,Depay irányba,addig nincs semmi baj.
Alcantara írta:
Nekem semmi bajom Verratti játékával, elnézném nálunk, csak azt nem értem, hogy szó nincs róla, hogy jönne, akkor minek álmodozni, sőt egyesek már szerkezeteket is vizionálnak hozzá.
Már nem kell összevásárolnia nagyon, mert van egy gerinc, ami adott. Nem sorolom őket, szerintem mindenki tudja kikről van szó. Hozzájuk kell egy-két sikeréhes sztár. Annyira nem kell már az ffp-től rettegni, mert nem 10 játékost kell venni egy szezon alatt.noname írta:![]()
![]()
![]()
Egy nagy csapathoz kell több dolog: pénz, játékosok, kihívás, a PSG mégha össze is vásárol egy világverő csapatot, amit nem fog az ffp miatt, akkor is egy gyenge bajnokságban marad. Nincs rivális.