Áá nem nagyon szeretnék beszállni az eszmecserékbe, félek, hogy valami olyasmit írok ami nem bicskanyitogató, csak éppen nem helytálló, szóval halk és óvatos leszek.
Nem vagyok olyan rég óta az Eurobarca tagja, így csak annyit tudok mondani, hogy amióta én fórumozok, egyetlen egy Juve szurkoló sem írt ide...Ez csak egy egyszerű észrevétel.
Nézzük a dolgokat logikusan: A barca az esélyes, aki lefogja győzni a Juventust.
Abban az esetben, ha a Madriddal ütköznénk meg a döntőben, a szurkolók rögtön azt mondanák, hogy nagy az arcunk, meg azt, hogy majd jól pofira esünk...Pedig nekünk nincs nagy arcunk, mi csak logikusan közelítjük meg a dolgokat. A madrid szurkolók már egyszer besültek, mikor azt mondták, hogy majd pofira esünk, ez nem történt meg.
Ha ne adj isten elbuknánk a döntőt, természetesen szomorú leszek, de nem fogom szídni a Juventust, és nem fogom sajnálni tőlük...Kivéve, ha 90 percen át védekeznek, nekünk van 20 kaput eltaláló lövésünk, 0 góllal, nekik meg 1/1. Emlékszem 3 éve, amikor kissebb vitába keveredtem egy Juventus drukkerrel, aki betette a Juvét a Barca vs Real közé, jót nevettem rajta, majd elküldtem kifliért, most ha találkoznék az emberrel, bocsánatot kérnék tőle, amiért lenéztem a csapatát, de hát akkor ugye a Juventus nem volt ott az elitben. Most sem hittem abban, hogy a Juventus továbbjut, szerencsére nem lett igazam.
Már most előre megteszem a tippem:
Juventus 1-3 Barcelona
Mint annó a Manchester ellen.