danianevem írta:...
Tudom, hogy mindenkiről kb össze lehet vágni egy jó videót, de elég megnézni az ellenünk letolt meccseit, és látszik, hogy mikben jó. Attól még, hogy készült róla egy hosszabb videó, ezek a tulajdonságai megvannak ugyan úgy meccs közben is folyamatosan, nem csak egy-egy Quaresma szintű villanás 90 perc alatta a srác.
Hozzánk meg egy Deco stílusú középpályás pont nem kéne most szerintem. Vagyis de, jó lenne, csak akkor Luchonak a középpálya meg a támadótrió szerkezetén variálnia kéne, amit meg kétlem, hogy fog. Itt van idén Ini és Rafinha ilyen stílusú középpályásnak, akik meg merik húzni a cseleket a 16-os környékén, láthatjuk mennyire tudják a maximumot kiadni magukból. Egy, hogy hátrébb vannak szorítva, így nehezen tudnák, kettő, hogy a 16-os környékén az MSN az úr, övüké szinte minden terület - ezen belül is Messié javarészt -, három meg, hogy még a szélső védők mögé is nagyon sokat kell besegíteni védekezni. Ebbe nem tudom, hogy hogy férne be egy "szabadabban támadó" stílusú játékos anélkül, hogy romlana a védekezésünk, és anélkül, hogy elvennénk a fő erényeit.
A védekezést meg nem tudom, nekem a München ellen sem tűnt túl acélosnak a középpályánk, a Real amíg Modriccal tolta szintén uralta azt a részt, kíváncsi leszek a Juve ellen mire megyünk majd ott. A kicsik ellen elég ez a középpálya, de egy komolyabb csapat ellen támadásban sehol nincs, védekezésben meg so-so, attól függ általában, hogy Rakitic meddig bírja, meg Busi épp milyen napot fog ki. De ők ketten kevesek lennének, nem fér bele egy Deco/Coutinho - értitek mire gondolok - stílusú középpályás az MSN mögé szerintem. Vagy akkor Alba és Alves csak félpályáig kéne kb, hogy menjenek, ami meg ugye felejtős.
De amúgy ja, ezek csak elméleti eszmefuttatások, az eltiltás miatt nem fog jönni nagy név jövő nyárig szerintem - addigra meg sanszos, hogy Pogba és Gündogan is új csapatban fog már feszíteni -, de vizsgaidőszak alatt szeret elmélkedni az ember..