Nem úgy volt, hogy Lucho Koket, Bartoék Pogbat, Braida meg Verrattit akarja?danianevem írta:Ha valamennyire lehet hinni az újságok cikkeinek, akkor elvileg Pogbát Enrique akarja, Verrattit pedig Braida.

Nem úgy volt, hogy Lucho Koket, Bartoék Pogbat, Braida meg Verrattit akarja?danianevem írta:Ha valamennyire lehet hinni az újságok cikkeinek, akkor elvileg Pogbát Enrique akarja, Verrattit pedig Braida.
Én legutoljára olyan nyilatkozatra emlékszem, hogy szerződést köthetnek a játékosokkal, játszatni viszont csak 2016. januárjától lehetne őket (Barcelonában). Vagy azóta változott a helyzet?Chino írta:Biztos van kiskapu, bár én azt sem tartom 100%-ig biztosnak, hogy szerződést lehet-e kötni nyáron. Logikusan úgy nézne ki, hogy megegyezünk vele, januárig a klubjában marad aztán télen jön, de szerintem ez nem ilyen egyszerű. Ha valaki tudja esetleg pontosabban kifejthetné.
Ezt nem venném biztosra, ha megnézzük milyen igazolások, nevek fűződnek a munkájához, az előző klubjainál, nem venném biztosra hogy el küldik, még ha lesz is elnök választás. Ezt ott fent is tudják...Erxy írta:Braida kb 3 honap mulva itt sem lesz
Annyi szó már volt róla kb, mint Pogbaról, Braida őt akarja elméletileg.. Úgyhogy nem telejesen légből kapott az álmodozásunk(om), bár amikor csababarcával az őszi PSG elleni meccsek után felhoztuk - jól emlékszem, hogy te pártoltad még ugye?Alcantara írta:Nekem semmi bajom Verratti játékával, elnézném nálunk, csak azt nem értem, hogy szó nincs róla, hogy jönne, akkor minek álmodozni, sőt egyesek már szerkezeteket is vizionálnak hozzá.
Ezzel meg egyetértek - annak ellenére, hogy kedvelem nagyon -, amíg itt van Rakitic, Kokenak semmi értelme nem lenne, kb egy szint a kettő. Ketten együtt viszont nem lennének "Barcához méltó" középpálya - elsősorban kreativitás terén, mert a 3 meccsenként 2 jó kiugratás nem elég jó ide..Chino írta:viszont egy Koke-val szerintem nem lennénk semmivel előrébb.
Mert ott nem kicsit hátrébb játszik, mint ahol nálunk játszana nagy eséllyel a Lucho által kitalált középpályáján? Komolyan kérdezem, nem vagyok teljesen tisztában a franciával,csak első benyomás szintű emlékeim vannak róla, azok viszont nem jók.Chino írta:de Pogbával szerintem előrébb lennénk. Nem a válogatott-beli szereplését kell alapul venni, mert ott egészen más feladatkörben játszik.
Lényegtelen, minden sportigazgatónak látnia kell, hogy Verrattit ide teremtették..Erxy írta:Braida kb 3 honap mulva itt sem lesz
Ez téves! Braida nyilatkozta maga, hogy Pogbáról tárgyalnak, mert nagyon szeretnék őt megszerezni. ezért a Juventus átigazolásokért felelős vezetőjével, valamint a Pogba ügynökével, Raiolával is tárgyalásokat folytatnak! De ha nem sikerül a Franciát ide hozni, akkor Verratti, és David Silva a 2 alternativa. Tehát Igenis volt/van szó Verratti leigazolásáról.Alcantara írta:...Nekem semmi bajom Verratti játékával, elnézném nálunk, csak azt nem értem, hogy szó nincs róla, hogy jönne, akkor minek álmodozni, sőt egyesek már szerkezeteket is vizionálnak hozzá.
Ráhibáztál! Éjszakánként alig alszom emiatt. Már vártam, te mikor írsz hozzá.csababarca írta:Ez neked fáj? rosszul esik?
Azért van ez a topik hogy lehessen találgatni, megvitatni a lehetőségeket.
Amég nem megy el a dolog Masi,Depay irányba,addig nincs semmi baj.
Alcantara írta:
Nekem semmi bajom Verratti játékával, elnézném nálunk, csak azt nem értem, hogy szó nincs róla, hogy jönne, akkor minek álmodozni, sőt egyesek már szerkezeteket is vizionálnak hozzá.
Már nem kell összevásárolnia nagyon, mert van egy gerinc, ami adott. Nem sorolom őket, szerintem mindenki tudja kikről van szó. Hozzájuk kell egy-két sikeréhes sztár. Annyira nem kell már az ffp-től rettegni, mert nem 10 játékost kell venni egy szezon alatt.noname írta:![]()
![]()
![]()
Egy nagy csapathoz kell több dolog: pénz, játékosok, kihívás, a PSG mégha össze is vásárol egy világverő csapatot, amit nem fog az ffp miatt, akkor is egy gyenge bajnokságban marad. Nincs rivális.
Maradjunk abban, hogy több ponton sántít az érvelésed. Kezdjük azzal, hogy a játékosnak is van beleszólása. Lehet tájékozatlan vagyok ebben a "Verratti témában", sehol nem olvastam, hogy ő, húú de nagy culé lenne. Talán két sor sem volt arról, hogy akarna-e idejönni. A két brazil bekknél is ment ez a mantra, hogy nyilvánítsák ki az akaratukat felénk. Sok embernek elég furcsa elhinni, de nem mindenki vágyik a Barcelonába, megelégednek egy gyengébb, de bőkezűbb csapattal is.noname írta:Először is a játékosnak is van beleszólása a dologba. Annak idején Ancelotti hozta Verrattit, ő pedig ugye már nincs. Az is bebizonyosodott, hogy a PSG sose fog igazán harcképessé válni a legnagyobb porondon. Verratti helyében mire az első telefonhívást befejezném, már össze lennék csomagolva és meglenne a repjegy. Ha a játékos menni akar, nyilván van az az ár, amiért elmehet, továbbá, mivel jelenleg kevés a hiányposzt a csapatban(jobb-bekk, azon kívül max csere támadó és bal-bekk, ha Pedro és Adriano lelép), így megengedhetné probléma nélkül a Barca, hogy akár egy nagy összeget (pl 60 millió kiadjon). Verratti szerintem is tökéletes lenne, hiszen az Iniesta szintű zsenialitása mellett rendelkezik Rakitic munkabírásával. Ő lenne nekünk a tökéletes középpályás.
Először is a játékosnak is van beleszólása a dologba. Annak idején Ancelotti hozta Verrattit, ő pedig ugye már nincs. Az is bebizonyosodott, hogy a PSG sose fog igazán harcképessé válni a legnagyobb porondon. Verratti helyében mire az első telefonhívást befejezném, már össze lennék csomagolva és meglenne a repjegy. Ha a játékos menni akar, nyilván van az az ár, amiért elmehet, továbbá, mivel jelenleg kevés a hiányposzt a csapatban(jobb-bekk, azon kívül max csere támadó és bal-bekk, ha Pedro és Adriano lelép), így megengedhetné probléma nélkül a Barca, hogy akár egy nagy összeget (pl 60 millió kiadjon). Verratti szerintem is tökéletes lenne, hiszen az Iniesta szintű zsenialitása mellett rendelkezik Rakitic munkabírásával. Ő lenne nekünk a tökéletes középpályás.Alcantara írta:Csak egy gondolat ehhez a kitalált Verratti őrülethez!
A PSG olyan pénzügyi potenciállal rendelkezik, hogy nem szorul semmilyen tekintetben játékoseladásra, kivéve, ha az illető nem üti meg az általuk elvárt szintet játékban.
Maga a játékos nagyon jó, nemzetközi klasszisnak mondható, az eddig látottak alapján nélkülözhetetlen elem a csapatukban.
Miről beszéltek?
Ki az itt a fórumon, aki szerint mi őt le tudjuk igazolni?
Voltak már kísérletek más PSG játékosok irányába is konkrétan, a végeredményt tudjuk.
Tudom, hogy mindenkiről kb össze lehet vágni egy jó videót, de elég megnézni az ellenünk letolt meccseit, és látszik, hogy mikben jó. Attól még, hogy készült róla egy hosszabb videó, ezek a tulajdonságai megvannak ugyan úgy meccs közben is folyamatosan, nem csak egy-egy Quaresma szintű villanás 90 perc alatta a srác.danianevem írta:...
ilyen aprosagokon igazan nem kene fennakadni.tatesz1990 írta:Helló Urak!
Azzal tisztában vagytok, hogy átigazolási tilalom áll fenn a Barcával szemben?!
Rám nem hatnak a youtube-videók...palesz77 írta:...
Cavanit és Khedirát is sokan hajtják elméletileg, aztán meg..Alcantara írta:Én csak azon tűnődtem el, hogy, ha te ezt ennyire jól látod megyei labdarúgóként, miért van az, hogy a PSG,City,Bayern,Real, Barca csapatainak a szakember gárdája ezt nem látja.![]()
Mármint hogy? Fejben, vagy gyorsan mozog? Mert itt épp arról panaszkodtak lejjebb, hogy kicsit lomha, és megmondom őszintén nekem se az a fürge, mozgékony csávó ugrik be róla, de ez ugye egyértelmű, hiszen majdnem 190 magas.. Amennyit meg láttam belőle, fejben sem volt egy kifejezett villám, főleg a mi focinkhoz nem, nagyjából Rakitic szintű sebesség, csak sokszor jobb - és főleg bátrabban kivitelezett - meglátásokkal.Feast4 írta:Az tény, hogy magas, erős, jól lő, gyors, nem ügyetlen a labdával lát a pályán és 22 éves.
Hát, mivel a középpályánk is sokkal defenzívebb, így számomra egyértelmű, hogy ne egy olyan középpályást igazoljunk, aki a 16-os környékén jobban szeret lenni, mint a félpályán. De Verrattira nem tudom ki aggatta rá a "túl de defenzív" jelzőt, meg hogy miért terjedt itt el, olyan mélységi labdái vannak, amiket sokszor el se hiszek, bőven felüdülés lenne ő a mi középpályánkra, beköltözne némi kreativitás is a védekezés mellé legalább - manapság nincs sok. E mellé már-már Xavi szintű labdabiztossággal rendelkezik, alig adja el, ha letámadják is rendre jó döntéseket hoz.. Nálam nem lenne kérdés, hogy ki az első számú jelölt JELENLEG a középpályás posztra - perfect. Ha meg ő nem, akkor egy egészséges Gündogan. De hát ugye vajmi kevés beleszólásom van a dolgokba.danianevem írta:ha esetleg Verrati jön, én annak is örülni fogok, csak azt nem értem miért egy ilyen játékost hiányoltok? Az olasz sokkal defenzívebb, mint a francia.
Én is örülnék neki, de mint mondottam volt, a védekező stílusú középpályánkra szerintem totál pazarlás lenne egy Ini stílusú játékost elhozni. Még Andres is szenved ott egész évben, alig van jó meccse, pedig elég nagy klasszis az öreg. A Spanyol válogatott meccsein meg láthattuk, hogy tudna ő még játszani, ha olyan poszton lenne, ami tökéletesen fekszik neki. Úgyhogy szerintem sok értelme nincs annak, hogy elhozunk egy Coutinho-Isco stílusú játékost, és "lebutítjuk" a mostani középpályánkra.messideco írta:Iniesta helyére kell lassan valaki
...
Hozzuk el Iscot.![]()
Mondjuk szerintem Mascheranora egyáltalán nem hasonlít a játékstílusa, csak védekezésben. De nem egy klasszikus vkp a srác, vétek lenne csak ott elpazarolni. Xavi posztján lenne ő tökéletes szerintem, számomra egy álom lenne, ha idejönne.BarcafanTomee írta:Ha lehetne választani Verratti és Pogba között, akkor egyértelműen az olaszt választanám. Gyakorlatilag Mascherano fiatalabb, gyorsabb, technikásabb változata. Kicsit még túl heves vérmérsékletű, de ezt, az argentin is kinőtte. A kis főnök mellé lenne még egy pitbullunk. Az egyedüli hátrány az lenne, hogy az eddig se túl magas középpályánk tovább alacsonyodna, főleg Pogbával szemben.
Ez amúgy javarészt igaz, de a PSG-re is vonatkozik a financial fair play ugye, és most a hírek szerint Pogbaért és/vagy Di Mariaért bankot robbantanának, úgyhogy ahhoz el kell adniuk valakit. Aki természetesen tuti nem a kis olasz lesz, de azért álomnak szép..Alcantara írta:Csak egy gondolat ehhez a kitalált Verratti őrülethez!
A PSG olyan pénzügyi potenciállal rendelkezik, hogy nem szorul semmilyen tekintetben játékoseladásra, kivéve, ha az illető nem üti meg az általuk elvárt szintet játékban.
Maga a játékos nagyon jó, nemzetközi klasszisnak mondható, az eddig látottak alapján nélkülözhetetlen elem a csapatukban.