Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1.Szerintem Realnál főként Modric hiánya ami jelenleg ide vezette őket. Bl döntőre meg felépült volna, és azért addig pihenhettek volna a játékosok mert összesen 2 forduló van még a bajnokságból, nincs már bl meg kupa stb.
Szerintem Realnál főként Modric hiánya ami jelenleg ide vezette őket. Bl döntőre meg felépült volna, és azért addig pihenhettek volna a játékosok mert összesen 2 forduló van még a bajnokságból, nincs már bl meg kupa stb.Bob_Marley írta:Grat a csapatnak. Kis elonyari erdelyi vakacio miatt nem nagyon irtam, de sikerult kovetni a dolgokat. Bayern ellen is megmutatta a csapat, hogy jo kondiban van es bedaralta a nemeteket az elson. A masodikon meg a fontos idegenbeli gol, sot golok is megvoltak, onnantol a masodik felidoben le is ulhettunk volna a fure, csak le kellett jatszani.
Masik meccseket latva, Juve rosszabb nekunk mint a Real szerintem. A fovarosi csapat teljesen elkeszuult az ideny vegere. Az olaszoknal lehet nincsenek akkora nevek, de eroben ott vannak, s nem szamitok konnyu meccsre. Nekunk az elso es legfontosabb "dontonk" a hetvegi Atletico elleni, a tobbi maz. A hetvegi legyen meg, aztan johet a tobbi. Allegri a Milannal is megtrefalt minket, eselyesebbek vagyunk, de egy donton ez semmit nem szamit. Radasul 1-2 oregnek talan az utolso eselye, hogy megint nyerjen, lsd Pirlo, Buffon de akar Evra is. Emiatt is ugy gondolom, hogy lehet nevekre erosebb a RM, de kijott ez semmit nem er, s a Juve nagyon veszelyes lehet.
Nem, a Juve fut majd mindig az eredmény után.visca el barca írta:ezt a mondjuk 3-3-at hogy képzelted el? lövünk 3-at meg mellé még 3 öngólt?S.Agüero írta:szoros sokgólos
ezt a mondjuk 3-3-at hogy képzelted el? lövünk 3-at meg mellé még 3 öngólt?S.Agüero írta:szoros sokgólos
10 éve a Gamper is valami hasonló volt a Juve ellen 2-2 majd tizik de ott 4-2 lett a Juvénak.Legyen 2-2 rendes játékidőben, utána 3-3 hosszabbításban, majd tizenegyesek meg mondjuk 3-2 ide.
Simán, a végén megérné a sok izgulás.MQuCsabi írta:Ritka beteg ember vagy te MAtyikaPersze a legfontosabb, hogy nyerjünk, de mondjuk tizenegyesekkel nyerni nem lenne rosszMondjuk egy sima 2-0 -t is elcserélnél egy tizenegyes párbajra?
Tavaly?shutterisland írta:nem a chelsea az angol bajnok ?S.Agüero írta:Did you know? FC Barcelona beat the German, French, English, Dutch & Cypriot champions this term to reach #UCLfinal!
Az előzö idény bajnokait.shutterisland írta:nem a chelsea az angol bajnok ?S.Agüero írta:Did you know? FC Barcelona beat the German, French, English, Dutch & Cypriot champions this term to reach #UCLfinal!
nem a chelsea az angol bajnok ?S.Agüero írta:Did you know? FC Barcelona beat the German, French, English, Dutch & Cypriot champions this term to reach #UCLfinal!
Hát azért az kicsit más világ volt. Egyrészt egyenes kiesés rendszer volt, vagyis kb 4-5 párharcot kellett megnyerni a címhez. Másrészt egy országból akkoriban csak a bajnok indulhatott, ami eleve korlátozta az erős ellenfelek számát. Harmadrészt pedig ekkoriban még az angol csapatok a nemzetközi eltiltásukat töltötték, amivel még egy potenciális esélyes került ki a képből. Az a Milan valóban bivalyerős volt, de nem vennék rá mérget, hogy a mostani rendszerben is képesek lennének a duplázásra.visca el barca írta:amugy rájöttem, hogy tök hülyeség ez a nem volt még címvédés duma. nem tudom minek veszik külön a bl-t a bektől, tök ua. a sorozat csak a neve más. a milan meg mint tudjuk duplázott a 80-as évek végén.herlius írta:És még egy érdekesség: nemcsak címvédés nem volt még a BL-ben, de azonos országból levő csapatok sem tudtak egymás utáni években nyerni eddig. Ezt a sorozatot most jó lenne megtörni.
Vagy egyikőjük sem. A kupadöntőket is le kell még játszani.messideco írta:Plusz még az a kemény, hogy mindkét csapat esélyes a triplázásra, de csak az egyik fogja végrehajtani a bravúrt
amugy rájöttem, hogy tök hülyeség ez a nem volt még címvédés duma. nem tudom minek veszik külön a bl-t a bektől, tök ua. a sorozat csak a neve más. a milan meg mint tudjuk duplázott a 80-as évek végén.herlius írta:És még egy érdekesség: nemcsak címvédés nem volt még a BL-ben, de azonos országból levő csapatok sem tudtak egymás utáni években nyerni eddig. Ezt a sorozatot most jó lenne megtörni.
Ráadásul ha jobban belegondolok, a Juve az eddigi 4 BL-döntőjéből pont azt nyerte meg, amelyiken nem favoritként indult (96-Ajax ellen). 97-ben és 98-ban brutálisan erős kerettel, bombabiztos befutóként botlottak, 2003-ban pedig (Nedved kiesése miatt) "csak" sima esélyesként nem jött össze a győzelem. Az olasz csapatok amúgyis imádnak nem favoritként játszani, valahogy jobban ízlik nekik a "lesajnált" szerepkör. Mindenesetre ha a srácok elhiszik, hogy elég lesz csak 95% egy Juve ellen, akkor biztosan ki fogunk kapni tőlük, ők ugyanis 100%-on fognak égni, ebben mindenki biztos lehet.BarcafanTomee írta:Remélem hogy a játékosok fejében 5o-5o ről indul majd a döntő, mert a nagy közvélemény és még a saját szurkolóink java is sima győzelmet vár majd. Pedig olasz csapatot és főleg ezt a Juvét még akkor is nehéz megverni ha jobb az ellenfél. Sokszor megússzák valami úton módon. Sötét lóként kerültek be a döntőbe is.
Mi leszünk a "vendég" csapat majd, azért remélem a hazai szerelésben toljuk majd. Elvileg nem is üti egymást a zebra csik meg a gránátvöröskék.