Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
pedig ha emlékszel/emlékeztek, az év elején, hogy ment itt is az ajnározásuk. jó, vmivel erősebbnek tűntek, de az túlzás volt, hogy pár barca szurkoló rendesen a gatyájába nyúlt, hogy így real, úgy reál, fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú vb-n csodagólt lövő james, bale, modric, kroos, aranylabdás varane, bezzeg nekünk csak a moslék matyiő jut, meg suarez se illik ide, öreg, agresszív, felét se éri meg és amadridakkorisjobbcsapatéstripláznifognakblbencímvédeésselésvégetértahegemóniánksohatöbbet nemnézekbarcameccsetminden**ar.S.Agüero írta:Real Madrid have won 1 Champions League in 12 years and 1 La Liga in the last 7 years.
They have spent £1 billion +
nem csak bale a baj, de az már alapból egy elég nagy hátrány, ha egy rossz focista játszik egy olyan fontos poszton. többet próbálkozott tegnap, mint céronaldo, ez igaz, de összesen ennyit lehet neki felírni tegnap, hogy próbálkozott, mert egyébként olyan bűn rossz volt, hogy öröm volt nézniBarcafanTomee írta:Amíg azt hiszik, hogy csak a walesi a baj, addig nekünk csak jó.
Én a helyében kidobtam volna a tömegbe 1-2 bűzbombát, megérdemelték volnalui1698 írta:https://youtu.be/RrATzlBFz-c
Azt hiszem az ilyen embereket hívják "igazi szurkolónak"....Az gondolom már nem rémlik nekik, hogy tavaly mit csinált a kupa ill. BL döntőben... hülyegyerekek.
Ilyen okádék közegben nem hiszem, hogy lehet egészségesen teljesíteni, és itt mond nem feltétlenül védem a velszit, mert látszik, hogy idegen elem a Madridban, de akkor a 'csögözöm a saját csapatom játékosát, akit fél éve még a hátamra akartam varratni. Ilyen lendülettel nálunk Suárez-hez már IFA-kat dobáltak volna a nézők az ősszel.
A másik, hogy most gondolom Perez apó megint elsül majd a nyáron aztán elver vagy 300 misit, lecseréli a fél kezdőt, akár még Carletto-t is elküldi, aztán kezdenek mindent 0-ról..
Amig Perez papa ott van sok bajunk nem lehet!lui1698 írta:https://youtu.be/RrATzlBFz-c
..
nem vagyok ebben olyan biztos. szerintem abból a szögből inkább beparázott Buffontól és azért passzolt....Feast4 írta:Egyszer akart önzetlen lenni életében az is visszafelés sült el!Rivaldo11 írta:
Szombaton elintézte nekünk a ligát, ma pedig, ha nem passzol hanem lő, sima real továbbjutás van.
Egyszer akart önzetlen lenni életében az is visszafelés sült el!Rivaldo11 írta:
Szombaton elintézte nekünk a ligát, ma pedig, ha nem passzol hanem lő, sima real továbbjutás van.
Csoportkörben Basel vs. PSG; aztán City vs. Schalke, PSG vs. ATMA, Bayern vs. Juve.MessiNeymarSuarez írta:Én már tegnap olvastam olyan hsz-eket hogy " A Barca mindig megkapja a legkönyebb ellenfelet, most is így volt a Bayernnel"Marco írta:Szörnyű, ami a másik oldalon megy. Nem értem mi a gond. A Juvét akarták nem? Megkapták.![]()
+ Chicharito helyett majd Kane 20 millióért kölcsönben.danianevem írta:Kezdőbe valóban csak Reus, de azért Gündogan is mérföldekkel jobb lehetne az Illara/Khedira /Ramos kp-nál. Viszont Reus+Pogba lesz a befutó tippre, kivéve ha a francia hozzánk akar igazolni. Már ha marad Ancelotti.csababarca írta:...