http://cdn.screenrant.com/wp-content/up ... 70x418.jpg" target="_blank
Ezzel a mondatoddal csak egyet tudok érteni. Részemről a legszimpatikusabb ellenfelet kaptuk a döntőbe ahol két veterán klasszis játszik.Leon írta:Egyébként Buffon meg Pirlo miatt még agyvérzést sem kapnék ha esetleg buknánk a döntőt...
nézőpont kérdéseCsbal írta:bejott... Hogy jatszana egy bl csapat 0-0ra, ha tudja h egy idegenben lott gollal szinte tovabbmehetnek? Te 0-0ra jatszanal? Istenem. 4-1 egy juve ellen. Hat azert azt megnezemcsababarca írta:Szerintem is sima lesz.
Még pedig azért mert a Juve a 0-0ra fog játszani,azt meg a real ellen nem lehet.
4-1 a tippem, egy Pirlo szabigól beakad 4-0nál a 80+. percben.
bejott... Hogy jatszana egy bl csapat 0-0ra, ha tudja h egy idegenben lott gollal szinte tovabbmehetnek? Te 0-0ra jatszanal? Istenem. 4-1 egy juve ellen. Hat azert azt megnezemcsababarca írta:Szerintem is sima lesz.
Még pedig azért mert a Juve a 0-0ra fog játszani,azt meg a real ellen nem lehet.
4-1 a tippem, egy Pirlo szabigól beakad 4-0nál a 80+. percben.
az az igazság hogy 1 meccsen sokkal sokkal esélyesebbek vagyunk mint kettőn, nem ülhetnek rá az eredményre, mint anno az inter miutan milanoban kikaptunk.. egyetértek, hogy nemkéne lebecsülni a torinoiakat, biztos hogy nem lesz egyszerű, de reméljük msn mindhárom tagja épp lesz, és a lehető legjobb formájukat hozzák majd berlinbe! Tegnap jobban akart a juve, sikerült is nekik, remélem élvezetes döntő lesz barca sikerrel, viscashutterisland írta:a döntő szinte sose könnyű, egy olasz csapat ellen pláne nem. kicsit közhelyes, de tényleg, nem is értem azokat, akik szerint már a vitrinben van.
Kevesebb foci lesz így, mintha a Real jutott volna be.Ez a döntő legalább a fociról fog szólni. És reméljük, hogy a jó fociról.
Ne is mondd!Rivaldo11 írta:2003 tavasza nagyon fájó emlék, van miért törleszteni...
Az idegenbeli 1:1 után otthon végig jobbak voltunk, a legnagyobb ziccert épp Lucho hagyta ki, miután megbolondított egy védőt. Ezek után jött Nedved gólja, majd Xavi egyenlítése.
a hosszabbításban meg Zalayeta.
Azt sem bánom, ha mi is egy Uruval szomorítjuk el őket
StickyFingaz írta:Depor,Bilbao,Juventus.
Egészen a BL-döntőig, ahol Messi ver egy gólt és ő lesz az egyedüli rekorder. Szegény CR szeptemberig depizni fog.Erxy írta:tizi-tap in kombo megvolt, o ma mar nyugodtan fog aludni
tizi-tap in kombo megvolt, o ma mar nyugodtan fog aludniroby122 írta:Ha Cr nem hiszi azt , hogy ő a Messi , hogy jaj most önzetlen akarok lenni , és lepasszolom a labdát , akkor a Real a döntőben lenne.![]()
Persze HA meg VOLNA nincs a fociban.
Juve verhető csapat , nem szabad őket félvállról venni , de gondolom Messiék nem is fogják , adott a lehetőség , hogy hétvégén bajnokok legyünk , szerintem ad egy kis motivációt a srácoknak ez a meccs. Ez az első cél , aztán lehet beszélni a többiről.
Nem tudom hogy a mostaninál így van-e..Azt tudom hogy a régi BEK előző design-ú trófea az vándor volt, és 5 győzelem után odaadják.Jack Napier írta:Én úgy tudom, hogy alapjáraton vándor, de ha 5ször (ebben nem vagyok biztos lehet h kevesebb v több...)megnyeri egy csapat akkor megtarthatja.MessiNeymarSuarez írta:Lényeg hogy most már nem fog rossz kézbe kerülni az a BL kupa(Akkor sem ha a Juve nyeri)
Amúgy kis off: A jelenlegi Bl trófea az vándorkupa vagy minden évben újat kapnak?
Ez nekem is feltűnt. Életében egyszer akart önzetlen lenni.roby122 írta:Ha Cr nem hiszi azt , hogy ő a Messi , hogy jaj most önzetlen akarok lenni , és lepasszolom a labdát , akkor a Real a döntőben lenne.![]()
Persze HA meg VOLNA nincs a fociban.
Juve verhető csapat , nem szabad őket félvállról venni , de gondolom Messiék nem is fogják , adott a lehetőség , hogy hétvégén bajnokok legyünk , szerintem ad egy kis motivációt a srácoknak ez a meccs. Ez az első cél , aztán lehet beszélni a többiről.