2015.05.13. 23:04:45
danianevem írta:Klopp?

Erre nem is gondoltam. Vinné fél Dortmundot... Amúgy én nem hiszem, hogy Ancelottinak kiteszi a szűrét Perez. Éveken át próbálta átcsábítani Madridba, amikor sikerült, egyből hozta a BL-serleget. Inkább pár játékost fognak eltakarítani a Realból...
Had vigye, komoly erősítés abból a csapatból Reus lenne egyedül. meg egy 2012es Gündogan,de már nem olyan, Hummels is leeresztett, bár ő még jó is lehet,de nincs rá szükségük. Bár ez sose érdekelte Perezt az is igaz.
Szóval egyedül Reus, de ő meg pont Cé helyén érzi magát legjobban...
De ez találgatás. Viszont Pogbára rámennek keményen szerintem, kell a nagy név. De egy Verrattival jobban járnának pl, remélem őt hagyják is. Szóval Pogba, nem lenne baj ha odamenne, nem sajnálnám, legalább lenne még egy 80+os sztár,akit játszatni kell akkor is ha totál homály.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
csababarca 2015.05.13. 23:08:33-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."