FC Barcelona 14/15

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány trófeát nyerünk az új szezonban?

1
69
34%
2
42
21%
3
60
30%
Egyet sem
32
16%

Szavazatok száma: 203
Erxy
Entrenador del Barça

2015.05.14. 20:54:06

az esetben felborulna az egyensuly es mukodeskeptelen lenne a rendszer.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.14. 20:46:47

Chino írta:
Stalkyard írta:Elképesztő ez a hatékonyság. És ezt bírom egyből, hogy amint ők ott elől fossák a gólokat, egyből minden "sikerünk" csakis nekik köszönhető, taktika semmi stb.

Hülyeséget írsz. Minden Messinek köszönhető. :mrgreen:

Amúgy tényleg félelmetes amit ezek hárman művelnek, de meggyőződésem, hogy olyan stabil középpálya amit LE összerakott és jó védelem nélkül nem lennének elegek, hogy címekhez jussunk. Ez a játék nagyon fekszik nekik. Gyors néhány érintőből álló támadások, direktebb, kapuratörő játék. Egy tili-toli mellett nem jönnének ki a kvalitásaik, legalábbis nem ennyire eredményesen.
Amellett nagyon érzik a bemozgásokat. Suarez is ebben fejlődött sokat. Kezdetben folyamatosan lesre futott, de mostanra felismeri azt a ritmust, amikor indulni kell. Tavaly hasonló volt Neymarral.
És hiába írják, hogy egyéni villanások stb., ez nincs teljesen így. A góljaink többségében ketten, sokszor hárman is részt vesznek. Remélem még hosszú ideig ilyen formában lesznek.

De nem szabad elfeledkeznünk a többi csapatrészről sem. Piqué és az utóbbi időben Alves is rengeteget javult, Rakitic is gyorsan alkalmazkodott a szerepköréhez, illetve mindenképpen meg kell említenünk a kapusainkat.

Nyilván nem hibátlan minden, vannak rosszabb meccsek is, de szerencsére pont a szezon legfontosabb időszakára kapta el a fonalat a csapat.
Amellett nem tudom kinek vagy minek köszönhető, de hál' Istennek elkerültek minket a nagyobb sérülések. Bár ezt lekopogom, mert még adódhat.
Nem tudom lesz-e duplázás vagy triplázás, de én már sikerként könyvelem el a szezont bármi is legyen a vége.

Jövőre azonban nagyobb kihívás lesz a csapat és LE számára is. A transferban nagyon rosszul jött, reméljük valahogy sikerül megoldani.

Hát még ha úgy igazán ütős középpályánk lenne hogy nem kéne Messinek visszajárni, akkor milyen brutál lenne ez a teljesítmény... =D>
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.14. 20:29:59

Stalkyard írta:Elképesztő ez a hatékonyság. És ezt bírom egyből, hogy amint ők ott elől fossák a gólokat, egyből minden "sikerünk" csakis nekik köszönhető, taktika semmi stb.
Hülyeséget írsz. Minden Messinek köszönhető. :mrgreen:

Amúgy tényleg félelmetes amit ezek hárman művelnek, de meggyőződésem, hogy olyan stabil középpálya amit LE összerakott és jó védelem nélkül nem lennének elegek, hogy címekhez jussunk. Ez a játék nagyon fekszik nekik. Gyors néhány érintőből álló támadások, direktebb, kapuratörő játék. Egy tili-toli mellett nem jönnének ki a kvalitásaik, legalábbis nem ennyire eredményesen.
Amellett nagyon érzik a bemozgásokat. Suarez is ebben fejlődött sokat. Kezdetben folyamatosan lesre futott, de mostanra felismeri azt a ritmust, amikor indulni kell. Tavaly hasonló volt Neymarral.
És hiába írják, hogy egyéni villanások stb., ez nincs teljesen így. A góljaink többségében ketten, sokszor hárman is részt vesznek. Remélem még hosszú ideig ilyen formában lesznek.

De nem szabad elfeledkeznünk a többi csapatrészről sem. Piqué és az utóbbi időben Alves is rengeteget javult, Rakitic is gyorsan alkalmazkodott a szerepköréhez, illetve mindenképpen meg kell említenünk a kapusainkat.

Nyilván nem hibátlan minden, vannak rosszabb meccsek is, de szerencsére pont a szezon legfontosabb időszakára kapta el a fonalat a csapat.
Amellett nem tudom kinek vagy minek köszönhető, de hál' Istennek elkerültek minket a nagyobb sérülések. Bár ezt lekopogom, mert még adódhat.
Nem tudom lesz-e duplázás vagy triplázás, de én már sikerként könyvelem el a szezont bármi is legyen a vége.

Jövőre azonban nagyobb kihívás lesz a csapat és LE számára is. A transferban nagyon rosszul jött, reméljük valahogy sikerül megoldani.
Forca Barca!!!!
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.14. 20:01:24

Elképesztő ez a hatékonyság. És ezt bírom egyből, hogy amint ők ott elől fossák a gólokat, egyből minden "sikerünk" csakis nekik köszönhető, taktika semmi stb. Ilyenkor azért megkérdezném az illetőktől, hogy mégis kinek legyen a dolga a góllövés, ha nem a három csatárnak? Az egy dolog, hogy olyan kivételes játékosok kerültek össze, és olyan teljesítményt hoznak le együtt, amire még talán nem volt példa, de ettől még nem csak ez a jó szereplés alapja. Nonszensz, de már megszokhattuk, hogy mindig csak mi vagyunk azok is, akik ha valamit elérnek, akkor nem is kéne oda edző, meg bárki elirányítaná a csapatot. Mikor más hasonló nagycsapat nyer valamit, hasonló értékű játékoskerettel, ott ez sosem merül fel. De ide se Guardiola nem kellett volna, se Lucho, mert a szertáros néni is BL-t nyerne az MSN-el... Gondolom ez Ronaldora, Bale-re és Benzema-ra nem érvényes... De számtalan más példát is lehetne hozni. Mindegy, megszoktuk, hogy nekünk mindig elnézést is kell kérni érte, amiért jó játékosaink vannak. :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.14. 19:39:29

Elméletileg ez az első szezon a klub történetében, hogy 2 játékos is 37 gólt lőtt legalább egy szezonban - Neymar 37, Messi 53. Mellettük Suárez termelt eddig 24 gólt úgy, hogy Januártól lendült formába.. Jövőre vajon meglesz az első szezon, ahol három támadónk is 37 felett lő? 8)
Waleba10
Jugador d'estrella

2015.05.13. 01:50:54

Én amondó vagyok, hogy ha BL-t nyerünk, senki se arra fog emlékezni hogy a Bayern elleni visszavágó második félidejét ellazáztuk, hanem arra hogy bl-t nyertünk, nem kis csapatokat legyőzve.... ha megnyerjük a bajnokságott, senki sem a socieadad vagy a sevilla elleni meccsekről fog beszélni, hanem arról hogy milyen, szép és magabiztos játékkal lettünk bajnokok, ha megnyerjük a kupát, nos ott minden meccsünket megnyertük úgy hogy ott tényleg a szépre és a jóra lehet majd csak emlékezni, meg Pedro mesterhármasára :lol: ..... úgy hogy triplára fel fiúk, 3 meccsre, 270 percre vagyunk, egy újabb triplára, és a mennybe menéstől .... hajrá fiúk, megkell csinálni, és meg is fogjuk [-o< =D>
Sergi 94:38 Roberto
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.05.12. 23:00:41

Nagyon remélem, hogy Suarez rendben van, mert ha Messi-nek kell 9-est játszania akkor azért megcsappan a támadó potenciálunk.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.12. 22:58:10

palesz77 írta:
Subinho máshol írta:Ha Rakitic mellett lenne valaki, aki hasonló melót tesz le, talán nem kéne mindig lecserélni. Gondolok itt konkrétan egész meccsen semmit nem csináló Busquetsre. Javierrel azért kevesebb robot munkája lenne Rakiticnek... Ezt észrevehetné vki!!!
Mondjuk az sem ártana, ha olyan lenne az a valaki mellette, aki a meló mellett előre játékban is klasszist tud nyújtani, mert a horvát ma is olyanokat csinált néha, hogy a fejem fogtam.. Persze tudom, hogy a sok védekezés kivesz belőle, de azért nekem még mindig nehéz megbarátkozni ezzel a középpályával. Komoly csapat ellen nem vagyunk tényezők középen, max olyan szinten, hogy Rakitic szétfutja őket - ha sikerül, Madrid ellen az első 60 percben sajnos nem jött össze -, és Messi hátralép szervezni - plusz olyan kivételes alkalmakkor, mint a PSG ellen, amikor Ini megcsillantja régi önmagát.

Kicsit off, de valaki nem tudja, hogy Modric felépül már a Bl döntőre? Persze közel sem biztos, hogy a Real jut tovább, csak kíváncsiságból, érdekel mivel nézhetünk szembe.. :D
Ha minden igaz 1-2 hét és vissza tér...Realnál ez nem kérdés, ők a Real, egyértelmű hogy bemakkolják azt hogy pont nagynehezen bedöcögnek a lehető egyik legkönyebb ágon és pont a döntőre épül fel :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.12. 22:52:06

Subinho máshol írta:Ha Rakitic mellett lenne valaki, aki hasonló melót tesz le, talán nem kéne mindig lecserélni. Gondolok itt konkrétan egész meccsen semmit nem csináló Busquetsre. Javierrel azért kevesebb robot munkája lenne Rakiticnek... Ezt észrevehetné vki!!!
Mondjuk az sem ártana, ha olyan lenne az a valaki mellette, aki a meló mellett előre játékban is klasszist tud nyújtani, mert a horvát ma is olyanokat csinált néha, hogy a fejem fogtam.. Persze tudom, hogy a sok védekezés kivesz belőle, de azért nekem még mindig nehéz megbarátkozni ezzel a középpályával. Komoly csapat ellen nem vagyunk tényezők középen, max olyan szinten, hogy Rakitic szétfutja őket - ha sikerül, Madrid ellen az első 60 percben sajnos nem jött össze -, és Messi hátralép szervezni - plusz olyan kivételes alkalmakkor, mint a PSG ellen, amikor Ini megcsillantja régi önmagát.

Kicsit off, de valaki nem tudja, hogy Modric felépül már a Bl döntőre? Persze közel sem biztos, hogy a Real jut tovább, csak kíváncsiságból, érdekel mivel nézhetünk szembe.. :D
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.05.12. 22:36:12

Nem tudom ki, hogy van vele, de szerintem jól jön ez a vereség, felrázza a fiúkat az utolsó 4 döntő meccs előtt...
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.12. 20:10:48

Erxy írta:...
Valóban nem egy klasszikus értelemben vehető trió, de a rekordot ők tartják. A gólokra: tőlem kaphatunk 15-öt is, csak jussunk tovább és ne sérüljön le senki.

szerk.: ekkora jinxet :D
Erxy
Entrenador del Barça

2015.05.12. 18:32:11

danianevem írta:Én megelégszem 7-tel is, mivel ennyi kell, hogy megdöntsék a CR-Benzema-Higuain trió 118 gólos rekordját. Aztán jövőre meg megdönthetik a sajátjukat. 8)
trionak ok harmojukat nem igazan neveznem, Benzema meg Higuain nem surun jatszott egyutt
danianevem írta:
Hogy ne legyek off:
000000030013101100011010101000 022210111110100210000000 (a szezonban kapott gólok)
a sorminta alapjan akkor ma kapunk egy harmas? :?
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.12. 17:46:21

Szerintem az MNS eltesz idén még legalább 7 gólt és ezzel megdöntik Ronciék rekordját. 8)
danianevem írta:000000030013101100011010101000 022210111110100210000000 (a szezonban kapott gólok)
Ez meg nagyon jól néz ki, idén eléggé kevés gólt kapunk mind szögletből, mind kontrából. Sokat köszönhetünk Unsue-nak, hogy végre ebben (szögletek levédekezése) is fel tudjuk venni a versenyt az utóbbi évekhez képest. :)
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.12. 17:40:57

A kettő nem zárja ki egymást, sőt. 8)

Hogy ne legyek off:
000000030013101100011010101000 022210111110100210000000 (a szezonban kapott gólok)
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.12. 17:31:35

danianevem írta:Én megelégszem 7-tel is, mivel ennyi kell, hogy megdöntsék a CR-Benzema-Higuain trió 118 gólos rekordját. Aztán jövőre meg megdönthetik a sajátjukat. 8)
én azzal is megelégszem, ha egyikük sem lő már gólt.
ma 0-0, 7végén 0-1 egy busi fejessel, depor ellen 1-0 matyi fejessel, kupadöntő 1-0 ini, bl döntő 1-0 rakitic. szevasz. CR meg verheti a kis rekordjaira ami a kutyát nem érdekli :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.12. 17:13:12

Én megelégszem 7-tel is, mivel ennyi kell, hogy megdöntsék a CR-Benzema-Higuain trió 118 gólos rekordját. Aztán jövőre meg megdönthetik a sajátjukat. 8)
MatyiG
Adminisztrátor

2015.05.12. 16:13:21

Még hogy ez a hármas elveszi egymás elől a helyet... 8)

Messi, Villa & Pedro: 98 goals - 2010/11
Messi, Eto'o & Henry: 100 goals - 2008/09
Messi, Neymar & Suarez: 112 goals - 2014/15

Még 13 gólt kérek tőlük! :)
barca0000
Jugador del Barça

2015.05.11. 17:54:37

zola8787 írta: Az ilyenektől tudok felrobbanni. Mond ki, hogy egy rakás [auto_cenzúra] a Barcelona, folyamatos a szerencsének köszönhetjük, hogy nyer a csapat. Olyan furcsa, hogy mi sosem nyerünk azért, mert jobbak vagyunk, csak azért, mert valamilyen külső hatás hátráltatja az ellenfeleket.
Miért a mi hibánk, hogy Guardiola képtelen pihentetni még egy ilyen ocsmányul gyenge bajnokságban is? Miért nem lehet nálunk is olyan egyszer, hogy nincsen sérültek? Miért kell megmagyarázni egy győzelmet, amit nem egy utolsó percben szerzett tizenegyessel nyertünk?
A francért kell lealacsonyítani a csapatot, hogyha van Alaba meg Robben akkor úgyis kikaptunk volna. Basszus ez a ha-zás baromira értelmetlen hülyeség. Mi lett volna ha az elején beveri Suárez? Mi lett volna ha Lewa lövi be a ziccerét? Hagyjuk már könyörgöm...
A tököm kivan ilyenek miatt a focival, basszus még nem is örülhetek, hogy nyert a csapatom, mert akkor jön az, hogy "úgy könnyű, hogy hiányzott Robben meg Ribéry".
Ember te engem nagyon félre értettél !!! Én nem azt mondtam hogy egy rakás ratyi a csapat, és csak a szerencse miatt nyerünk mindig ! Én nem az egész szezonról beszéltem, hanem csakis kizárólag erről az egy bm elleni meccsről, ahol továbbra is tartom hogy ha mind a két oldalon mindenki egészséges vagy rosszabb esetbe nálunk vannak a sérültek, másképp is alakulhatott volna a meccs akár egy több gólos vereséggel is .Nem tudom honnan vetted ezt hogy csak a szerencse miatt nyerünk mindig, mert szerintem az eddigi győzelmek után nem lehetett olvasni olyat hogy csak a szerencse miatt nyertünk vagy azért mert az ellenfélnél sok volt a sérült ,de szerintem ezt a bayernel szembe szerintem fel lehet hozni. Mert mindegy hogy kinek a hibája hogy hol meg mennyi a sérült akkor se egy 100% -os bayernt vertünk meg! Én például mind a City mind a Psg elleni továbbjutást többre tartom, mint hogy most lenyomjuk a csonka Bayernt.
mess2009
Director del Fútbol

2015.05.11. 08:21:25

minden jelentős klubcsapatnál van-vannak sztárok, egyéniségek akik alkalmasint képesek meccseket eldönteni! (CR.7, Robben, Ibra ,Hazard, Agüero....stb.) ebben tehát a Barca nem kivétel.
a Barcát ez idő szerint tehát nem Messi teszi arra a szintre ahol most éppen tart, hanem az eredményei!! de ha már mindenáron játékosra redukálunk akkor is az MSN. ről kell beszélni! az eredmények elérésében persze különböző tényezők kaptak szerepet ezen el lehet rágódni, vitázni, többnyire az információk hiánya okán de az eredmények elvitathatatlanok.
a foci világában az eredményesség trend, alkalom, korszak, ...stb. függő, hogy meddig tart esete válogatja. most még csak nem is mondhatjuk hogy a Barca újabb nagy korszaka jött el hiszen még azt a bizonyos pontot az í-re fel kell tenni. de nem vagyunk messze.
csak érdekesség ként: miket szoktak felhozni? klub háttér...hát nem hiszem , hogy ennél zűrösebb lehetne, játékos állomány - igazolási stopp, Vermalen, Neymar ügye, a védelem ügye, ..stb....
az edző? LE. ő maga sem egy sima ügy...és ebből kinőni látszik egy sikeres szezon és egy nagyon is szerethető csapat, egy nagyon is átalakult szép és eredményes játék.... ilyen a foci.
Samper
Director del Fútbol

2015.05.11. 08:18:19

Chino írta:A legérdekesebb az, hogy átnéztem egy Bayern-es fórumra és az ottaniaknak nagyon kis hányada vélekedett úgy, mint a madridisták nagy százaléka vagy itt is egy-két ember. Nem a legszínvonalasabb stílusban, de inkább magukban és Pep-ben keresték a hibát, nem az folyt a csapból is, hogy Robben így, meg Ribery úgy.
!
Pep egy másik focit próbált meghonosítani Münchenben, mint amit a szurkolók egy része és a játékosok egy része szeret és a sajátjának tart. Ha ezzel sikeres lett volna, akkor kuss lenne, ha kudarca van, akkor nekiesnek. Ez ilyen egyszerű. A sérülések ilyenben nem számítanak.
Normandia
Director del Fútbol

2015.05.11. 07:16:01

Mind két oldalnak van igaza. Annak is aki a csapatmunkára mutat rá és annak is aki azt mondja Messi döntött. A kettő nem zárja ki egymást. Akár hogyan is nézem a Bayernnek egy helyzete volt és ez nyilván a csapAt érdeme. A gólok meg a középpálya és Leo érdeme. Jól működtünk, mint csapat és Messi meg hozta, amit tud. Azt a pluszt, ami el tud dönteni egy meccset. Szóval nem kell itt vitázni, mind két tábornak igaza van.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.11. 03:07:07

A legérdekesebb az, hogy átnéztem egy Bayern-es fórumra és az ottaniaknak nagyon kis hányada vélekedett úgy, mint a madridisták nagy százaléka vagy itt is egy-két ember. Nem a legszínvonalasabb stílusban, de inkább magukban és Pep-ben keresték a hibát, nem az folyt a csapból is, hogy Robben így, meg Ribery úgy.
A 7:0-nál pedig elég fordított volt a helyzet. A csapat a padlón volt. Akkor sokkal inkább Messi volt döntő faktor mint most és félig sérülten játszott, Tito szegény kórházban feküdt, azt sem lehetett tudni mi lesz vele, ráadásul volt egy halálfogalmatlan Roura-nk. Ennek ellenére teljesen jogos az eredmény. Talán ekkora különbség nem volt, de tény hogy lemostak minket és pont.
Viszont hiába nem volt Ribery, Robben meg Alaba meg lehet nézni kikkel tudják pótolni őket.

A sok HA pedig tényleg idegesítő. Én úgy vagyok vele, egy meccsen egy csapatnak van jó néhány helyzete, a másiknak egy kaput eltaláló lövése se és a játék képe sem ezt mutatja akkor nincs kérdés.
A Messi-függőség pedig most kezd eltűnni. Nem egyszer volt tavasszal is, hogy nem ment Messinek, akkor jött Neymar vagy Suarez és döntöttek. Nagyon régen volt már ilyen.
Csak könnyebb azt mondani a fanyalgóknak vagy akik kisebbíteni akarják a csapat érdemeit, hogy Messi csinál mindent, nélküle a többi játékos, az edző, a takarító semmit se érne.
Nem mellesleg eddig pont az ellenkezője volt. Nem ismerték el az argentint, nem hiszem, hogy újszerű az a szöveg, hogy a Xavi-Ini páros nélkül sehol sem lenne.
Most akkor hogy is van ez?!
Forca Barca!!!!
Kash
Entrenador del Barça

2015.05.10. 23:26:52

barca0000 írta:
MessiNeymarSuarez írta: Persze tudjuk tudjuk, ahogy a haterek mondják, csak azért lőttünk 3-mat a Bayernnek mert B csapattal álltak fel..Elvégre azért rúgtunk 3-mat mert Robben nem volt :mrgreen: Az ilyen Boateng félék meg full B csapatba való zöldfülű játékosok...(Igaz a top 10 védő közé elfér :D )
Persze nem azért lőttünk 3-mat mert nem volt Robben,ez nyilvánvaló,de... Azért az hogy a bayernél volt pár sérült igen is közrejátszott a végeredménybe,és ezt sok barca fan próbálja elbagatellizálni és úgy állítja be a dolgokat mintha valami szuper erős bayernt vertünk volna meg. A gólig a sérülések ellenér is partiba voltak a németek,csak nekünk van egy Messink aki minden csapattal szembe különbséget jelent a mi javunkra,de ha Leo nincs és a másik oldalon van egy Robben meg esetleg 1 Alaba akkor lehet hogy kikaptunk volna,mert azért mindent lehet mondani az első meccsről,csak azt nem hogy csapatként lettünk volna jobbak a Bayernél. Az hogy most 3:0 ide az legnagyobb részebe Messinek köszönhető és nem az MSN-nek és nem is Enriquének.
Nem Messinek köszönhetjük, mert a Barcások és 1-2 külső semleges nézőn/szakértőn kívül senki sem ismerte el sosem, hogy ő a világ legjobbja...Mikor nem ment a szekér akkor fos volt (már bocsánat a kifejezésért) mind a csapat, mind Messi, viszont most, amikor megy, mindenki Messire akarja fogni ezt az egészet, hogy mindent neki köszönhetünk, hogy nehogy mi is már azt higgyük, hogy a csapat nyert...Ennek tudod mi az oka!? Az, hogy a Barcelona óriási fejlődésen ment keresztül, és most bármelyik csapatot képes megverni, ezt látják a madridnál, a bayernnél...Mindenki látja, és nem tudom, hogy milyen Barca szurkoló vagy te, de partnerük vagy ebben, besokaltál az utóbbi 3, de főleg az előző évben nyújtott teljesítményünk láttán, amikor hetente érkezett új edző, és fejben nem volt ott a csapat. Elmondom mégegyszer: Mások szerint kula volt a csapa és Messi is, nem jöttek az eredmények (ez tény, nem ők mondták)...Most úgytűnik, jönnek, a csapat továbbra is kula, de Messi nem...Ez bűzlik. Az, hogy a Madridnál és a Bayernnél annyi a sérült, mint amennyi csillag van az égen, az az edzői stáb hibája. Én tartom továbbra is, hogy a Bayernt akkor is vertük volna, ha teljes lett volna a keretük, ez pont ugyanolyan feltételezés, mint amit ők is feltételeznek, és akkor hol a probléma!? Ők biztosak abban, hogy vernek minket, és ugyanígy énis. Ez a Barcelona Luis Enrique Barcelonája, azthiszed nem motiváltak!?(ez költői kérdés...) nézd meg Messit, Suarezt, Neymart, Rakitict, Iniestát, Piquét ahogyan ünneplik a gólokat és hajtanak, én ezt őszintén megmondva 2 éve nem láttam. És ami a lényeg: A győzelmek nem egy ember érdemei, hanem a csapat érdeme.
Kép
TiTiHenry
Jugador del Barça

2015.05.10. 21:49:36

barca0000 írta:
MessiNeymarSuarez írta: Persze tudjuk tudjuk, ahogy a haterek mondják, csak azért lőttünk 3-mat a Bayernnek mert B csapattal álltak fel..Elvégre azért rúgtunk 3-mat mert Robben nem volt :mrgreen: Az ilyen Boateng félék meg full B csapatba való zöldfülű játékosok...(Igaz a top 10 védő közé elfér :D )
Persze nem azért lőttünk 3-mat mert nem volt Robben,ez nyilvánvaló,de... Azért az hogy a bayernél volt pár sérült igen is közrejátszott a végeredménybe,és ezt sok barca fan próbálja elbagatellizálni és úgy állítja be a dolgokat mintha valami szuper erős bayernt vertünk volna meg. A gólig a sérülések ellenér is partiba voltak a németek,csak nekünk van egy Messink aki minden csapattal szembe különbséget jelent a mi javunkra,de ha Leo nincs és a másik oldalon van egy Robben meg esetleg 1 Alaba akkor lehet hogy kikaptunk volna,mert azért mindent lehet mondani az első meccsről,csak azt nem hogy csapatként lettünk volna jobbak a Bayernél. Az hogy most 3:0 ide az legnagyobb részebe Messinek köszönhető és nem az MSN-nek és nem is Enriquének.
Amikor 7-0-al kiüteöttek,megaláztak érdekelt bárkit is hogy abban az évben mi történt a Barcánál? (Tito,Abidal,Messi sem volt 100-as stb..) ...segítek, NEM , mindenki elámult, hogy milyen erős ez a Bayern és verték a mellüket, hogy korszakváltás történt és pápá tiki-taka és unalmas Barca meccsek..

És evvel semmi baj nincs, mert ahogy ezt páran nyilatkozták ilyen csapatoknál NINCS kifogás..a világ legjobbjairól beszélünk!

Más meccs lett volna, ha játszik Robben meg Ribery? Biztos..ennek ellenére nyertünk volna? Majdnem biztos..
Igazából én úgy éreztem, hogy görcsöltek a srácok..ha ez nem a 77 perceben oldódik fel hanem mondjuk az első félidőben nincs az a Ribery/Robben/Ronaldo/mittudoménki csapat aki 3 gól alatt megússza..

szerk.: Komolyan mondom bárki ér el sikereket az csoda és megérdemli,még ha értékelhetetlen focival teszi is térdre rogy előtte a világ..mi az elmúlt 10 évben a világ legszebb focijával botrányosan agyonvertünk mindenkit és mázli/bíró/törpebanda/UEFAlona..mármár nem tudok úgy üvölteni egy gólnál mint régen nehogy kinézzenek a kocsmából.
Ha nyerünk már azt várom, hogy most miért vagyunk mázlista törpék esetleg csaló banda..

Én is nagyon utáltam beismerni, hogy a Galaktikusok milyen eszelősen jók voltak, és nagyon drukkoltam, hogy kikapjanak, de sosem fogtam semmire, ha nyertek egyszerűen jók voltak..olyan nehéz elismerni?

Szerencsére elég nagy Barca drukker vagyok hogy telibefossam ki mit gondol a csapatomról,de akkor is rossz érzés..
zola8787
Director del Fútbol

2015.05.10. 21:48:11

barca0000 írta: Persze nem azért lőttünk 3-mat mert nem volt Robben,ez nyilvánvaló,de... Azért az hogy a bayernél volt pár sérült igen is közrejátszott a végeredménybe,és ezt sok barca fan próbálja elbagatellizálni és úgy állítja be a dolgokat mintha valami szuper erős bayernt vertünk volna meg. A gólig a sérülések ellenér is partiba voltak a németek,csak nekünk van egy Messink aki minden csapattal szembe különbséget jelent a mi javunkra,de ha Leo nincs és a másik oldalon van egy Robben meg esetleg 1 Alaba akkor lehet hogy kikaptunk volna,mert azért mindent lehet mondani az első meccsről,csak azt nem hogy csapatként lettünk volna jobbak a Bayernél. Az hogy most 3:0 ide az legnagyobb részebe Messinek köszönhető és nem az MSN-nek és nem is Enriquének.
Az ilyenektől tudok felrobbanni. Mond ki, hogy egy rakás [auto_cenzúra] a Barcelona, folyamatos a szerencsének köszönhetjük, hogy nyer a csapat. Olyan furcsa, hogy mi sosem nyerünk azért, mert jobbak vagyunk, csak azért, mert valamilyen külső hatás hátráltatja az ellenfeleket.
Miért a mi hibánk, hogy Guardiola képtelen pihentetni még egy ilyen ocsmányul gyenge bajnokságban is? Miért nem lehet nálunk is olyan egyszer, hogy nincsen sérültek? Miért kell megmagyarázni egy győzelmet, amit nem egy utolsó percben szerzett tizenegyessel nyertünk?
A francért kell lealacsonyítani a csapatot, hogyha van Alaba meg Robben akkor úgyis kikaptunk volna. Basszus ez a ha-zás baromira értelmetlen hülyeség. Mi lett volna ha az elején beveri Suárez? Mi lett volna ha Lewa lövi be a ziccerét? Hagyjuk már könyörgöm...
A tököm kivan ilyenek miatt a focival, basszus még nem is örülhetek, hogy nyert a csapatom, mert akkor jön az, hogy "úgy könnyű, hogy hiányzott Robben meg Ribéry".
Lezárt