Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Chino írta:Stalkyard írta:Elképesztő ez a hatékonyság. És ezt bírom egyből, hogy amint ők ott elől fossák a gólokat, egyből minden "sikerünk" csakis nekik köszönhető, taktika semmi stb.
Hülyeséget írsz. Minden Messinek köszönhető.![]()
Amúgy tényleg félelmetes amit ezek hárman művelnek, de meggyőződésem, hogy olyan stabil középpálya amit LE összerakott és jó védelem nélkül nem lennének elegek, hogy címekhez jussunk. Ez a játék nagyon fekszik nekik. Gyors néhány érintőből álló támadások, direktebb, kapuratörő játék. Egy tili-toli mellett nem jönnének ki a kvalitásaik, legalábbis nem ennyire eredményesen.
Amellett nagyon érzik a bemozgásokat. Suarez is ebben fejlődött sokat. Kezdetben folyamatosan lesre futott, de mostanra felismeri azt a ritmust, amikor indulni kell. Tavaly hasonló volt Neymarral.
És hiába írják, hogy egyéni villanások stb., ez nincs teljesen így. A góljaink többségében ketten, sokszor hárman is részt vesznek. Remélem még hosszú ideig ilyen formában lesznek.
De nem szabad elfeledkeznünk a többi csapatrészről sem. Piqué és az utóbbi időben Alves is rengeteget javult, Rakitic is gyorsan alkalmazkodott a szerepköréhez, illetve mindenképpen meg kell említenünk a kapusainkat.
Nyilván nem hibátlan minden, vannak rosszabb meccsek is, de szerencsére pont a szezon legfontosabb időszakára kapta el a fonalat a csapat.
Amellett nem tudom kinek vagy minek köszönhető, de hál' Istennek elkerültek minket a nagyobb sérülések. Bár ezt lekopogom, mert még adódhat.
Nem tudom lesz-e duplázás vagy triplázás, de én már sikerként könyvelem el a szezont bármi is legyen a vége.
Jövőre azonban nagyobb kihívás lesz a csapat és LE számára is. A transferban nagyon rosszul jött, reméljük valahogy sikerül megoldani.
Hülyeséget írsz. Minden Messinek köszönhető.Stalkyard írta:Elképesztő ez a hatékonyság. És ezt bírom egyből, hogy amint ők ott elől fossák a gólokat, egyből minden "sikerünk" csakis nekik köszönhető, taktika semmi stb.
Ha minden igaz 1-2 hét és vissza tér...Realnál ez nem kérdés, ők a Real, egyértelmű hogy bemakkolják azt hogy pont nagynehezen bedöcögnek a lehető egyik legkönyebb ágon és pont a döntőre épül felpalesz77 írta:Mondjuk az sem ártana, ha olyan lenne az a valaki mellette, aki a meló mellett előre játékban is klasszist tud nyújtani, mert a horvát ma is olyanokat csinált néha, hogy a fejem fogtam.. Persze tudom, hogy a sok védekezés kivesz belőle, de azért nekem még mindig nehéz megbarátkozni ezzel a középpályával. Komoly csapat ellen nem vagyunk tényezők középen, max olyan szinten, hogy Rakitic szétfutja őket - ha sikerül, Madrid ellen az első 60 percben sajnos nem jött össze -, és Messi hátralép szervezni - plusz olyan kivételes alkalmakkor, mint a PSG ellen, amikor Ini megcsillantja régi önmagát.Subinho máshol írta:Ha Rakitic mellett lenne valaki, aki hasonló melót tesz le, talán nem kéne mindig lecserélni. Gondolok itt konkrétan egész meccsen semmit nem csináló Busquetsre. Javierrel azért kevesebb robot munkája lenne Rakiticnek... Ezt észrevehetné vki!!!
Kicsit off, de valaki nem tudja, hogy Modric felépül már a Bl döntőre? Persze közel sem biztos, hogy a Real jut tovább, csak kíváncsiságból, érdekel mivel nézhetünk szembe..
Mondjuk az sem ártana, ha olyan lenne az a valaki mellette, aki a meló mellett előre játékban is klasszist tud nyújtani, mert a horvát ma is olyanokat csinált néha, hogy a fejem fogtam.. Persze tudom, hogy a sok védekezés kivesz belőle, de azért nekem még mindig nehéz megbarátkozni ezzel a középpályával. Komoly csapat ellen nem vagyunk tényezők középen, max olyan szinten, hogy Rakitic szétfutja őket - ha sikerül, Madrid ellen az első 60 percben sajnos nem jött össze -, és Messi hátralép szervezni - plusz olyan kivételes alkalmakkor, mint a PSG ellen, amikor Ini megcsillantja régi önmagát.Subinho máshol írta:Ha Rakitic mellett lenne valaki, aki hasonló melót tesz le, talán nem kéne mindig lecserélni. Gondolok itt konkrétan egész meccsen semmit nem csináló Busquetsre. Javierrel azért kevesebb robot munkája lenne Rakiticnek... Ezt észrevehetné vki!!!
Valóban nem egy klasszikus értelemben vehető trió, de a rekordot ők tartják. A gólokra: tőlem kaphatunk 15-öt is, csak jussunk tovább és ne sérüljön le senki.Erxy írta:...
trionak ok harmojukat nem igazan neveznem, Benzema meg Higuain nem surun jatszott egyuttdanianevem írta:Én megelégszem 7-tel is, mivel ennyi kell, hogy megdöntsék a CR-Benzema-Higuain trió 118 gólos rekordját. Aztán jövőre meg megdönthetik a sajátjukat.
a sorminta alapjan akkor ma kapunk egy harmas?danianevem írta:
Hogy ne legyek off:
000000030013101100011010101000 022210111110100210000000 (a szezonban kapott gólok)
Ez meg nagyon jól néz ki, idén eléggé kevés gólt kapunk mind szögletből, mind kontrából. Sokat köszönhetünk Unsue-nak, hogy végre ebben (szögletek levédekezése) is fel tudjuk venni a versenyt az utóbbi évekhez képest.danianevem írta:000000030013101100011010101000 022210111110100210000000 (a szezonban kapott gólok)
én azzal is megelégszem, ha egyikük sem lő már gólt.danianevem írta:Én megelégszem 7-tel is, mivel ennyi kell, hogy megdöntsék a CR-Benzema-Higuain trió 118 gólos rekordját. Aztán jövőre meg megdönthetik a sajátjukat.
Ember te engem nagyon félre értettél !!! Én nem azt mondtam hogy egy rakás ratyi a csapat, és csak a szerencse miatt nyerünk mindig ! Én nem az egész szezonról beszéltem, hanem csakis kizárólag erről az egy bm elleni meccsről, ahol továbbra is tartom hogy ha mind a két oldalon mindenki egészséges vagy rosszabb esetbe nálunk vannak a sérültek, másképp is alakulhatott volna a meccs akár egy több gólos vereséggel is .Nem tudom honnan vetted ezt hogy csak a szerencse miatt nyerünk mindig, mert szerintem az eddigi győzelmek után nem lehetett olvasni olyat hogy csak a szerencse miatt nyertünk vagy azért mert az ellenfélnél sok volt a sérült ,de szerintem ezt a bayernel szembe szerintem fel lehet hozni. Mert mindegy hogy kinek a hibája hogy hol meg mennyi a sérült akkor se egy 100% -os bayernt vertünk meg! Én például mind a City mind a Psg elleni továbbjutást többre tartom, mint hogy most lenyomjuk a csonka Bayernt.zola8787 írta: Az ilyenektől tudok felrobbanni. Mond ki, hogy egy rakás [auto_cenzúra] a Barcelona, folyamatos a szerencsének köszönhetjük, hogy nyer a csapat. Olyan furcsa, hogy mi sosem nyerünk azért, mert jobbak vagyunk, csak azért, mert valamilyen külső hatás hátráltatja az ellenfeleket.
Miért a mi hibánk, hogy Guardiola képtelen pihentetni még egy ilyen ocsmányul gyenge bajnokságban is? Miért nem lehet nálunk is olyan egyszer, hogy nincsen sérültek? Miért kell megmagyarázni egy győzelmet, amit nem egy utolsó percben szerzett tizenegyessel nyertünk?
A francért kell lealacsonyítani a csapatot, hogyha van Alaba meg Robben akkor úgyis kikaptunk volna. Basszus ez a ha-zás baromira értelmetlen hülyeség. Mi lett volna ha az elején beveri Suárez? Mi lett volna ha Lewa lövi be a ziccerét? Hagyjuk már könyörgöm...
A tököm kivan ilyenek miatt a focival, basszus még nem is örülhetek, hogy nyert a csapatom, mert akkor jön az, hogy "úgy könnyű, hogy hiányzott Robben meg Ribéry".
Pep egy másik focit próbált meghonosítani Münchenben, mint amit a szurkolók egy része és a játékosok egy része szeret és a sajátjának tart. Ha ezzel sikeres lett volna, akkor kuss lenne, ha kudarca van, akkor nekiesnek. Ez ilyen egyszerű. A sérülések ilyenben nem számítanak.Chino írta:A legérdekesebb az, hogy átnéztem egy Bayern-es fórumra és az ottaniaknak nagyon kis hányada vélekedett úgy, mint a madridisták nagy százaléka vagy itt is egy-két ember. Nem a legszínvonalasabb stílusban, de inkább magukban és Pep-ben keresték a hibát, nem az folyt a csapból is, hogy Robben így, meg Ribery úgy.
!
Nem Messinek köszönhetjük, mert a Barcások és 1-2 külső semleges nézőn/szakértőn kívül senki sem ismerte el sosem, hogy ő a világ legjobbja...Mikor nem ment a szekér akkor fos volt (már bocsánat a kifejezésért) mind a csapat, mind Messi, viszont most, amikor megy, mindenki Messire akarja fogni ezt az egészet, hogy mindent neki köszönhetünk, hogy nehogy mi is már azt higgyük, hogy a csapat nyert...Ennek tudod mi az oka!? Az, hogy a Barcelona óriási fejlődésen ment keresztül, és most bármelyik csapatot képes megverni, ezt látják a madridnál, a bayernnél...Mindenki látja, és nem tudom, hogy milyen Barca szurkoló vagy te, de partnerük vagy ebben, besokaltál az utóbbi 3, de főleg az előző évben nyújtott teljesítményünk láttán, amikor hetente érkezett új edző, és fejben nem volt ott a csapat. Elmondom mégegyszer: Mások szerint kula volt a csapa és Messi is, nem jöttek az eredmények (ez tény, nem ők mondták)...Most úgytűnik, jönnek, a csapat továbbra is kula, de Messi nem...Ez bűzlik. Az, hogy a Madridnál és a Bayernnél annyi a sérült, mint amennyi csillag van az égen, az az edzői stáb hibája. Én tartom továbbra is, hogy a Bayernt akkor is vertük volna, ha teljes lett volna a keretük, ez pont ugyanolyan feltételezés, mint amit ők is feltételeznek, és akkor hol a probléma!? Ők biztosak abban, hogy vernek minket, és ugyanígy énis. Ez a Barcelona Luis Enrique Barcelonája, azthiszed nem motiváltak!?(ez költői kérdés...) nézd meg Messit, Suarezt, Neymart, Rakitict, Iniestát, Piquét ahogyan ünneplik a gólokat és hajtanak, én ezt őszintén megmondva 2 éve nem láttam. És ami a lényeg: A győzelmek nem egy ember érdemei, hanem a csapat érdeme.barca0000 írta:Persze nem azért lőttünk 3-mat mert nem volt Robben,ez nyilvánvaló,de... Azért az hogy a bayernél volt pár sérült igen is közrejátszott a végeredménybe,és ezt sok barca fan próbálja elbagatellizálni és úgy állítja be a dolgokat mintha valami szuper erős bayernt vertünk volna meg. A gólig a sérülések ellenér is partiba voltak a németek,csak nekünk van egy Messink aki minden csapattal szembe különbséget jelent a mi javunkra,de ha Leo nincs és a másik oldalon van egy Robben meg esetleg 1 Alaba akkor lehet hogy kikaptunk volna,mert azért mindent lehet mondani az első meccsről,csak azt nem hogy csapatként lettünk volna jobbak a Bayernél. Az hogy most 3:0 ide az legnagyobb részebe Messinek köszönhető és nem az MSN-nek és nem is Enriquének.MessiNeymarSuarez írta: Persze tudjuk tudjuk, ahogy a haterek mondják, csak azért lőttünk 3-mat a Bayernnek mert B csapattal álltak fel..Elvégre azért rúgtunk 3-mat mert Robben nem voltAz ilyen Boateng félék meg full B csapatba való zöldfülű játékosok...(Igaz a top 10 védő közé elfér
)
Amikor 7-0-al kiüteöttek,megaláztak érdekelt bárkit is hogy abban az évben mi történt a Barcánál? (Tito,Abidal,Messi sem volt 100-as stb..) ...segítek, NEM , mindenki elámult, hogy milyen erős ez a Bayern és verték a mellüket, hogy korszakváltás történt és pápá tiki-taka és unalmas Barca meccsek..barca0000 írta:Persze nem azért lőttünk 3-mat mert nem volt Robben,ez nyilvánvaló,de... Azért az hogy a bayernél volt pár sérült igen is közrejátszott a végeredménybe,és ezt sok barca fan próbálja elbagatellizálni és úgy állítja be a dolgokat mintha valami szuper erős bayernt vertünk volna meg. A gólig a sérülések ellenér is partiba voltak a németek,csak nekünk van egy Messink aki minden csapattal szembe különbséget jelent a mi javunkra,de ha Leo nincs és a másik oldalon van egy Robben meg esetleg 1 Alaba akkor lehet hogy kikaptunk volna,mert azért mindent lehet mondani az első meccsről,csak azt nem hogy csapatként lettünk volna jobbak a Bayernél. Az hogy most 3:0 ide az legnagyobb részebe Messinek köszönhető és nem az MSN-nek és nem is Enriquének.MessiNeymarSuarez írta: Persze tudjuk tudjuk, ahogy a haterek mondják, csak azért lőttünk 3-mat a Bayernnek mert B csapattal álltak fel..Elvégre azért rúgtunk 3-mat mert Robben nem voltAz ilyen Boateng félék meg full B csapatba való zöldfülű játékosok...(Igaz a top 10 védő közé elfér
)
Az ilyenektől tudok felrobbanni. Mond ki, hogy egy rakás [auto_cenzúra] a Barcelona, folyamatos a szerencsének köszönhetjük, hogy nyer a csapat. Olyan furcsa, hogy mi sosem nyerünk azért, mert jobbak vagyunk, csak azért, mert valamilyen külső hatás hátráltatja az ellenfeleket.barca0000 írta: Persze nem azért lőttünk 3-mat mert nem volt Robben,ez nyilvánvaló,de... Azért az hogy a bayernél volt pár sérült igen is közrejátszott a végeredménybe,és ezt sok barca fan próbálja elbagatellizálni és úgy állítja be a dolgokat mintha valami szuper erős bayernt vertünk volna meg. A gólig a sérülések ellenér is partiba voltak a németek,csak nekünk van egy Messink aki minden csapattal szembe különbséget jelent a mi javunkra,de ha Leo nincs és a másik oldalon van egy Robben meg esetleg 1 Alaba akkor lehet hogy kikaptunk volna,mert azért mindent lehet mondani az első meccsről,csak azt nem hogy csapatként lettünk volna jobbak a Bayernél. Az hogy most 3:0 ide az legnagyobb részebe Messinek köszönhető és nem az MSN-nek és nem is Enriquének.