csababarca írta:visca el barca írta:jut eszembe ha mi is, meg a juve is továbbmenne, vicces lenne egy suarez vs chiellini-evra duó/trió

Jó lenne,ha megnézhetnénk ezt a külön csatát.
Real ellen nem lenne jó döntőzni...az 50-50 lenne.
Juve ellen egy 60-40et tennénk magunkra,de csak azért 40et az olaszokra, mert olaszok. A mázli beléjük van táplálva gyárilag.
Egyet értek azzal, hogy a Realnak több esélye lenne ellenünk, de én mégis őket szeretném a döntőbe ( már ha eljutunk Berlinbe). Azzal senki se vitatkozik, hogy a Realt legyőzni a döntőben a lehető legjobb forgatókönyv lenne, viszont ha kikapnánk az azt jelentené, hogy ők úgy jutottak be a fináléba, úgy hogy egy olasz csapat ellen hátrányban voltak (ami szerintem az egyik legnehezebb dolog, még akkor is ha betaláltak idegenben, és csak egy gól a hátrányuk), illetve dupláznának. Na ezt azért nem lehet a szerencsére, vagy csak a szerencsére fogni, persze az is kell, hiszen nincs olyan meccs! bajnokság! és kupasorozat! ahol a győztesnek ne lenne szerencséje, az arcuk persze nagy lenne, de mikor nem az ha vezetnek a bajnokságban, vagy egy nagyobb győzelmi szériában vannak?
Ha csak a fociról, és nem egymás aprításáról és fikázásáról, nem a bíró szapulásáról, vagy éppen tévedéseiről szólna az a döntő, akkor én le tudnám nyelni a vereséget is, még ha kumma nehéz is lenne feldolgozni.
szerk: illetve nagyobb esélyt látok a Real továbbjutására holnap