visca el barca írta:ha már törökök.
van egy leverkusen szurkoló barátom (jó pár évet élt ott, akkor szerette meg őket) ő calhanoglura veri ki naponta legalább kétszer. váltig állítja, hogy tökéletes utódja lenne xavinak. jó lát a pályán, gyors, érzi a passzsávokat, kreatív és félelmetes szabadjai vannak. és talán még 80 millióba sem kerülne.
Róla volt már hír pár hónapja, hogy nem szeretne idejönni, mert nem érzi még késznek magát elhagyni a Leverkusent - emlékeim szerint ilyesmi volt.
Gündi se lenne olyan veszett drága most amúgy, egy az, hogy nemrég hagyott ki nagyon sokat - bár mire leigazolhatnánk már 1 éve tolni fogja, szóval sokat nem számít -, plusz most fog lejárni a szerződése, és nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot.
MQuCsabi írta:Pogba cseréljen csak helyet Yayával

Mi meg igazoljuk majd le Verrattit. Szerintem ő türelemmel kivárja a sorát. Ikay-t nem tudom.... nem jönnek be a törökök, menjen csak a Bayernbe

Pogba szerintem Realba megy, most is nagyon sok hír van erről. Yaya megy a PSG-be, ők meg cserébe elengedik Verrattit. Sima.
Aztán ezért úgy belelkesül Thiago és Gündogan is, hogy rögtön követik, és a miénk lesz a legjobb középpálya a világon!! FIFA-ban nekem legalábbis nagyon bevált..
Gündogannal amúgy nem tudom mi bajod, elvégre német..