Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szerintem ezek a google betyárok, lelkes külföldiekmahitoo írta:Hé, ez egész jól sikerült!Amúgy nem unod még? Engem nem zavar, jókat derülök a google fordítós hülyeségeken, de hogy neked mi lehet a célod.

ezt már nem volt pofám felhozni...lui1698 írta:Arról meg nem is beszélve, hogy: Øvrebø !!!!!!!!!!!!!!!!
Innentől kezdve nincs miről beszélni.

Arról meg nem is beszélve, hogy: Øvrebø !!!!!!!!!!!!!!!!visca el barca írta:de mindegyik tele volt sérülttel és tkp. csak B csapatokat győztünk le! így meg könnyű ne legyél vak !!!44!!4!!!noname írta:A bónusz pedig az, hogy úgy nyerhetnénk meg a BL-t, hogy elvertük az összes nagyobb bajnokságból az ép aktuális bajnokot.

de mindegyik tele volt sérülttel és tkp. csak B csapatokat győztünk le! így meg könnyű ne legyél vak !!!44!!4!!!noname írta:A bónusz pedig az, hogy úgy nyerhetnénk meg a BL-t, hogy elvertük az összes nagyobb bajnokságból az ép aktuális bajnokot.

Azt mondjuk nehéz lenne überelni, amit a Chelsea 2012-ben lerendezett.MessiNeymarSuarez írta:Amugy az a vicc tényleg hogy a Real sorra megkapja a legkönyebb ellenfelek egyikét, és még ellenük is rendesen megszenved...Ennél már csak az lenne a nagyobb vicc ha így nyernék meg a Bl-t...

Véletlenül sem a Real volt a gyenge csapat , és mi voltunk/vagyunk bombaformában. Ilyen még véletlenül sem történhetett.Kash írta:Azért ha megnézzük, hogy a nyolcaddöntőben a Schalke esélyesebb volt ellenünk, mint a City a Barca ellen, azért ez midnent elárul...Hiszen utóbbinak folyton hullámzó a teljesítménye.[/i]
Tualjdonképpen kihozták azt az egészből, hogy a City,PSG,Bayern hármas semmi a Schalke,Atletico,Juventushoz képest.
Elmondom neked, hogy ez a történet a másik oldalon hogyan teljes:visca el barca írta:megérdemelt? hagyjad már, hisz az ellenfelek mindegyike B csapattal játszott ellenünk, csak mák az egész. mi az elmúlt évekbe bármit nyertünk, mindig csak mákkal történt. hát nem látod kolléga? sőt, a minap azt is megtudtam, a világ szégyene lesz, ha ez az ótvar barcelona triplázni fogMessiNeymarSuarez írta: Csoportkörben PSG francia bajnok... Majd egyenes kieséses szakaszban: Angol Bajnok-Francia Bajnok-Német Bajnok... Ennél jobban megérdemelt BL trófea nem nagyon lenne![]()

Egy BL döntő már önmagában is hatalmas téttel bír, de ha összejönne a Klasszikus a döntőben talán az évezred eddigi legnagyobb rangadója lenne, melyben a győztes mennybe benne, a vesztes a pokol legmélyebb bugyraiba zuhanna. Ott nem állná meg az ezüst is szépen csillog közhely a helyét.Amúgy igen, talán a legnagyobb és legszebb dicsőség lenne elverni a Realt a döntőben, és megállítani a címvédést, viszont visszafele is elsülhet....Talán a legnagyobb gáz lenne ha pont a Realtol kapnánk ki és pont ellenünk védenének a történelemben először BL címet...
(Persze én akkor is büszke lennék a csapatomra, ha mindent beleadunk és úgy veszítünk)
Bármennyire is próbálom elhessegetni ezt a gondolatot, de bennem is folyamatosan ez motoszkál. Főleg, ha még leikszelünk az Atleticoval és úgy megnyerik a bajnokságot is. Viszont, ha az utóbbi megtörténne a tendencia szerint a BL-t nekünk kéne vinni. Ugye angol -francia -német és spanyol bajnokon keresztül.MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy igen, talán a legnagyobb és legszebb dicsőség lenne elverni a Realt a döntőben, és megállítani a címvédést, viszont visszafele is elsülhet....Talán a legnagyobb gáz lenne ha pont a Realtol kapnánk ki és pont ellenünk védenének a történelemben először BL címet...
Nincs meg véletlenül az ürge telefonszáma?!defender3 írta:Szerintem valahol Afrikában felbéreltünk egy sámánt, aki elátkozta az ellenfelet, hogy a játékosai lesérüljenek és így könnyen tudjunk a BL döntőbe menni
Szerintem valahol Afrikában felbéreltünk egy sámánt, aki elátkozta az ellenfelet, hogy a játékosai lesérüljenek és így könnyen tudjunk a BL döntőbe mennivisca el barca írta:megérdemelt? hagyjad már, hisz az ellenfelek mindegyike B csapattal játszott ellenünk, csak mák az egész. mi az elmúlt évekbe bármit nyertünk, mindig csak mákkal történt. hát nem látod kolléga? sőt, a minap azt is megtudtam, a világ szégyene lesz, ha ez az ótvar barcelona triplázni fogMessiNeymarSuarez írta: Csoportkörben PSG francia bajnok... Majd egyenes kieséses szakaszban: Angol Bajnok-Francia Bajnok-Német Bajnok... Ennél jobban megérdemelt BL trófea nem nagyon lenne![]()
megérdemelt? hagyjad már, hisz az ellenfelek mindegyike B csapattal játszott ellenünk, csak mák az egész. mi az elmúlt évekbe bármit nyertünk, mindig csak mákkal történt. hát nem látod kolléga? sőt, a minap azt is megtudtam, a világ szégyene lesz, ha ez az ótvar barcelona triplázni fogMessiNeymarSuarez írta: Csoportkörben PSG francia bajnok... Majd egyenes kieséses szakaszban: Angol Bajnok-Francia Bajnok-Német Bajnok... Ennél jobban megérdemelt BL trófea nem nagyon lenne![]()

Persze amikor erről van szó akkor folyton az jön hogy" Csak Messi miatt tartanak itt, Messi függők" amikor meg arról van szó hogy ki lehet a világ legjobbja akkor egyértelműen leszólják Messit hogy csak egy kis kertitörpe, f*ck logicLeon írta:Elég szánalmas a nem Barca drukkerek részéről,hogy csak Messire fogják a jó Bl szereplésünket. Ha jól emlékszem akkor például Suarez a Citynek is bevágott kettőt idegenben...![]()
Egyébként a Realt megruházni a döntőben nagyobb öröm lenne mint a Juvét,viszont akkor is azt kívánom,hogy az olaszok jussanak el Berlinbe rajtunk kívül.
Én is a Juvét kívánnám ellenfélnek, még úgy is, hogy borzasztó kellemetlen stílusú csapat egy nagyon ravasz és jó edzővel a kispadon. A Realt pl. egyértelműen Allegrinek köszönhetően verték meg, még akkor is ha kellett hozzá az utóbbi idők egyik leggyengébb, legtétovább Realja.Leon írta:Elég szánalmas a nem Barca drukkerek részéről,hogy csak Messire fogják a jó Bl szereplésünket. Ha jól emlékszem akkor például Suarez a Citynek is bevágott kettőt idegenben...![]()
Egyébként a Realt megruházni a döntőben nagyobb öröm lenne mint a Juvét,viszont akkor is azt kívánom,hogy az olaszok jussanak el Berlinbe rajtunk kívül.