Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
visca el barca írta:ex machina
Először is köszönöm, hogy szóba hoztátok, én máig nem is hallottam róla, szerintem fantasztikus volt.Stalkyard írta:Ami zavart,danianevem írta:Ex Machina
szted miért nem lesz belőle semmi?palesz77 írta:Szombat délelőtt már részeg vagy?visca el barca írta:de nem sztem lesz belőle semmi.![]()
Szombat délelőtt már részeg vagy?visca el barca írta:hero 6 - nem tudom, 7végére volt betervezve ,de nem sztem lesz belőle semmi.
danianevem írta:
Stalkyard írta:Ami zavart,
blackhat - imdb 5.4, ennyire nem rossz, de max egy 6 pontos film. michael manntől nagyon kevés. hosszú, túlnyumó részt buta klisékre építő kiber-terrorista film. egyszer meglehet nézni, de sok nyomot nem fog hagyni az emberbenKash írta:Épp akartam kérni, hogy aki látta az mondjon pár szót az Ex machina filmről, daninak köszönöm.Viszont érdekelne még a blackhat, hero 6 -aki esetleg megnézte
- és a taken 3, itt vannak elég nagy szakértők, remélem tudtok ondani valami érdemit.
Én is pont tegnap néztem meg, remek film, végre egy sci-fi, aminek nincs agyonbutítva a forgatókönyve, remek témát feszeget, a párbeszédek érdekesek, a karakterek nemkülönben. Erre persze hogy elkerüli a magyar mozikat.danianevem írta:Ex Machina
Hát nem tudom, igazából én kb csak ebbe na filmben láttam ,de itt valamiért nagyon bejött, aztán most rágugliztam, és tényleg nem olyan nagy szám. Ettől függetlenül ugyanúgy jöhet, csak előbb ugorjon be a jupiter stábjához egy sminkre.S.Agüero írta:Én sem értem, miért hypolják ennyire, eléggé overrated.visca el barca írta:
komoly?
ha a ronda nők hazájában, angliában élnénk megérteném, de ez a nő egy rakás vakolat, semmi más, pedig nem vagyok túl finnyás típus bármelyik nagyvárosba kimész az utcára, kis túlzással fél óra alatt látsz legalább 50 nőt aki klasszisokkal jobb
Én sem értem, miért hypolják ennyire, eléggé overrated.visca el barca írta:komoly?Stalkyard írta:Azért Mila Kunis-t még mindig éjjel-nappal, végimerülésig.....
ha a ronda nők hazájában, angliában élnénk megérteném, de ez a nő egy rakás vakolat, semmi más, pedig nem vagyok túl finnyás típus bármelyik nagyvárosba kimész az utcára, kis túlzással fél óra alatt látsz legalább 50 nőt aki klasszisokkal jobb
BL-ide, vagy oda, ez a nap híre!messideco írta:Az Ex machina jobban érdekel engem, az is elérhető már
komoly?Stalkyard írta:Azért Mila Kunis-t még mindig éjjel-nappal, végimerülésig.....
Tegnap néztem meg, vagyis csak akartam, nem tudtam végignézni, nekem nagyon unalmas volt, az akció jelenetek meg annyira gyorsak és színesek voltak, hogy nem tudtam kivenni mi is történik éppen. Az 5.6-os imdb értékelés tehát tényleg nem hazudik, a film nekem nagyon húzott a hamupipőkére is amúgy...Deus írta:Húhúúú srácok! elérhető már a Jupiter Ascending blúréj minőségben a könyvtárakban!Felirat még nincs.