Bingo! Tök így vagyok vele én is. Olyan diadalittasan röhögtem a PSG elleni meccs után is, de olyan fellégezve és iszonyatosan kárörvendve, hogy Mr. Duplakötényt úgy megforgatták (megint), mint a grillcsirkét, Thiago Silvával ülhetnek ketten Párizsban, mint két gyökszi, pénzéhes majmok, úgy kell nektek.MQuCsabi írta:Mindig olyat szeretnék leigazolni, aki jönni akar. Ne azért jöjjön valaki, hogy játszon valahol, hanem, mint Suareznek, legyen motivációja, hogy itt játsszon. Verratti ebből a szempontból nem tudom milyen, de Gündogan nem tűnik nagyon ígéretesnek e téren. Nem tudom jobban megfogalmazni.Ez olyan, amiért Reust sem hoznám el soha. (Plusz neki ott van a jogsi nélkül vezetős gyökérsége is)

Én is csak ennek vagyok a híve, hogy azért igazoljunk le valakit, mert ő tényleg szeretne itt játszani és bizonyítani, nem az, hogy Barca, MU, Bayern, real, bármi csak fentebb menjen a létrán. Sokkal több türelem és pozitívabb attitűd társul egy szurkolótól egy olyan ember felé, aki saját magvallása szerint is ezt szerette volna, boldog, hogy itt van és mindent megtesz azért, hogy megszolgálja a bizalmat.
Szövegértés.barca0000 írta:Mi a baj Calhanoglu-val ?Bőven van azon a szinten mint Pogba vagy Verratti ,és tényleg jóval olcsóbb lenne.