csababarca írta:De sokan odáig mentek,hogy az egész pályafutását vonták kétségbe, túlértékelt, középszer,stb jelzők röpködtek.
Lehet én vagyok szenilis, de középszert szerintem senki nem mondott rá, és a pályafutását se vonta senki kétségbe. De még ha volt ilyen kijelentés is, azért a sokan az már biztos, hogy költői túlzás..
MQuCsabi írta:Ez a túlértékelt tényleg elhangzott amúgy? MErt mindig megakadtam, mikor felhoztad, meg aláírásba is betetted. Én anno egyik feldobott "szavazásnál", lista állításnál beírtam poénból vigyorgó fejjel, hogy ő túlértékelt, de egyébként nem rémlik, hogy ki, mikor állította innen.
Elhangzott, de nekem totál úgy rémlik, hogy nem a játéktudására szólt elsősorban, hanem arra, hogy ha nyom egy kaksit a média azt is aranynak állítja be. Pl volt egy cikk, amikor "edzőt buktatott", hogy ez mennyire a csapatot szolgálja, és ő nem akar semmi mást, csak önfeledten játszani, a fizetésemeléseket se ő kéri, csak kegyesen elfogadja stbstb.. Az ezekre szólt emlékeim szerint, nem pont arra, amire csababarca használja.
Pont most olvasok egy ide betett cikket, jól összefoglalja amire próbálok utalni:
"...Egészséges ember csakis erős gyanakvással közelíthet egy olyan figurához, akit Katyusával sorozatlőnek az arcunkba a marketingesek, akibe minden újság összes sportrovata szerelmes..."
Persze Messit nem alaptalanul dicsérik, erről szó nincs, de attól még túlzó amit leművelnek vele szerintem is.
kristop írta:pedig most se futott többet mint máskor. meg a többi bl meccsen se. sőt, mezőnyjátékosok közül most is bőven a legkevesebbet az uefa statisztikái szerint, pedig ez elvileg egy jó meccse volt.
Mondjuk szerintem nem nehéz látni a különbséget a tavalyi és az idei védekezése között pl. Ezzel volt inkább a probléma tavaly, erre gondolom emlékszik még mindenki - Atletico elleni Bl meccs is pl, az nagyon gyalázat volt -, persze lehet jönni azzal, hogy nem sokkal fut többet idén, de szerintem ki lehet következtetni, hogy nem a számokon megy itt a fő lovaglás, hanem a mögötte mutatott játékon.
Na de hogy ne csak vitázzak, tegnap az a második gól.. Parádés volt, Boateng "reakciója" meg mégjobbá tette..

Viszont ez a csel ez most igen idegesít, mert nem tudom, hogy melyik góljára emlékeztet ez a tegnapi. Csinált már valami hasonlót emlékeim szerint, hogy így tolta meg egy védő mellett - gondolom többször is, de egy nagyon megmaradt -, de nem jut eszembe mikor.
Ez ugrott be elsőre - az az Ibra gólpassz

-, de nem érzem úgy, hogy ez lenne az, szóval aki lesz oly kegyes, hogy megtalálja nekem azt a gólját, ami előtt a csel nagyon hajazott a tegnapira, azt örök hálám üldözi..