Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
pont most akartam írni, hogy így simán elvehetnék a bajnoki ünneplés jogát ha úgy alakulna..S.Agüero írta:De akkor már a forduló előtt találják ki, milyen lenne utólag megtudni...?

S az sem elhanyagolható szempont, hogy legyen már egy mérkőzés, mialatt kint tartózkodom, az isten szerelméreAzért én remélem, hogy születik valami megoldás, mert pl. a kiesés ellen küzdő csapatoknak nem mindegy, hogy hány meccs van hátra, ráadásul a bajnoki cím is jó lenne, ha normális körülmények közepette kerülne hozzánk

Életünk végéig hallgathatnánk, hogy a szövetség nekünk adta a bajnoki címet...

Muszáj mutatniuk, hogy ők is dolgoznak, nem csak a lábukat lógatjákNem látok annyire bele ezekbe a dolgokba, de ez alapján tipikus kicsinyes kötélhúzásnak tűnik. Viszont szerintem meg fog oldódni a helyzet, és le lesznek játszva a meccsek

Nem látok annyire bele ezekbe a dolgokba, de ez alapján tipikus kicsinyes kötélhúzásnak tűnik. Viszont szerintem meg fog oldódni a helyzet, és le lesznek játszva a meccsek.Az RFEF a tisztelet hiányával vádolja a kormányt, és sérelmezi, hogy nem vonták be a „tévés törvény” előkészítésébe a megfelelő mértékben
az lehet, de eddig csak a tervezet ellen tiltakoztak, most viszont elfogadták a törvényt. azért az nem az a kategorianoname írta:Már többször fenyegetőztek ilyesmivel és nem lett belőle semmi.

Már többször fenyegetőztek ilyesmivel és nem lett belőle semmi.MessiNeymarSuarez írta:ROBBANT A HÍR: ELHALASZTJÁK A 2 UTOLSÓ FORDULÓT ÉS A KIRÁLY KUPA DÖNTŐT!
Jellemző pont ilyenkor amikor akár triplázhat is a Barca..OMG

Úgy legyenvisca el barca írta:én egyszerűen kizártnak tartom h ez megtörténjen. van 2 hét, vmi megoldást biztos fognak találni.

Szerintem csak addig lesz felfüggesztve, amíg nem egyeznek meg, ha meg túl sokáig nem lesz egyezség akkor meg megnyertük a bajnokságot. Vagy nemZBarca írta:Ezt most nem értem, akkor most nem lesz spanyol bajnokság?visca el barca írta:tudom h bl van, de nah...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2411939" target="_blank