Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Balinho írta:A főoldalon az áll, hogy Bravo kezd. Honnan van a kezdő? Kíváncsi vagyok, hogy LE bedobja-e Bravot a BL-beMessiNeymarSuarez írta:FC Barcelona - FC Bayern München kezdőcsapatok! 20:45
Barcelona: Ter Stegen...
A főoldalon az áll, hogy Bravo kezd. Honnan van a kezdő? Kíváncsi vagyok, hogy LE bedobja-e Bravot a BL-beMessiNeymarSuarez írta:FC Barcelona - FC Bayern München kezdőcsapatok! 20:45
Barcelona: Ter Stegen...
Sokan azt mondják hogy elég bekkelős, gondolom kontrákra rendezkednek be elsősorban szóval nagyon oda kell figyelnünk.Erxy írta:elegge le vannak nezve, mer sok a serult meg stb, de ez meg mindig brutalisan eros kezdo.
talan Thiagotol tartok a legjobban, kozepen a megindulasai, ritmusvaltasai eletveszelyesek lesznek.
Rafinha oldalan viszont lehet boven keresnivalonk, remelem Neynek jo napja van, ugyanez a tuloldalon Bernattal

2:0-nál nem lennél nyugodt?murmark írta:1-0,3-1 ez ami jó nekünk!!! Én nyugodt lennék ezeknél!
Egyetértek, szerintem sem pihentek egy percet sem a bajorok!Messithebest írta:csak a bibi ott van abban amit írtál, hogy ez egy német kupa elődöntő volt, és egyáltalán nem pihentettek rá, sőt, felküldték Robbent is, aki 10 perc után rásérült a sérülésére... ennek köszönhető az hogy ellenünk nem játszik.Castiel írta:Hát igazából ők megtehetik azt hogy ezt a pár meccset lelazsálják/beáldozzák a Bl döntőért. Ők már bajnokok. Értem én hogy presztízs meccs a Bvb meg minden, de mérlegeltek, és hát ugye nem lehet minden évben bl döntőt játszani!
FailMessithebest írta:csak a bibi ott van abban amit írtál, hogy ez egy német kupa elődöntő volt, és egyáltalán nem pihentettek rá, sőt, felküldték Robbent is, aki 10 perc után rásérült a sérülésére... ennek köszönhető az hogy ellenünk nem játszik.

Remélem ez jó jel.ZBarca írta:Minél inkább közeledik a meccs, annál inkább optimistább vagyok. Még pár napja leírtam, hogy a Bayern tartom a jobbnak még a sérültjeik ellenére is. Nos, én egy nagy meccset várok Barca győzelemmel, mert szerintem meg tudjuk fogni a Bayernt.
Jó lenne egy 2 gólos különbséggel utazni Münchenbe, de ez a Barca akár az Allianz Arénában is képes meglepetést okozni...
Ma pedig hajrá, mindent bele, ha ma mi is nyernénk, számunkra nem is alakulhattak volna jobban a dolgok.![]()
Visca El BARCA!

csak a bibi ott van abban amit írtál, hogy ez egy német kupa elődöntő volt, és egyáltalán nem pihentettek rá, sőt, felküldték Robbent is, aki 10 perc után rásérült a sérülésére... ennek köszönhető az hogy ellenünk nem játszik.Castiel írta:Hát igazából ők megtehetik azt hogy ezt a pár meccset lelazsálják/beáldozzák a Bl döntőért. Ők már bajnokok. Értem én hogy presztízs meccs a Bvb meg minden, de mérlegeltek, és hát ugye nem lehet minden évben bl döntőt játszani!

Hát igazából ők megtehetik azt hogy ezt a pár meccset lelazsálják/beáldozzák a Bl döntőért. Ők már bajnokok. Értem én hogy presztízs meccs a Bvb meg minden, de mérlegeltek, és hát ugye nem lehet minden évben bl döntőt játszani! A kérdés az hogy nem pihenték-e túl magukat. Remélem belealszanak a meccsbe,Chino írta:...Több, minden szól mellettünk, leginkább a forma, ők azért egy Dortmund-Bayer fiaskó után jönnek, azonban egyáltalán nem írnám le ezt a Bayernt...