Bajnokok Ligája & Európa Liga
Sevilla meccs nagyon benne van... azokban a lábakban. Akár több góllal is nyerhet(ne) a Juve.
Jó, hogy a Juve szerzett vezetést, igy legalább izgalmas lesz. De úgy gondolom, legalább egy x-t lehoz a Real.
shutterisland írta:buffon - evra, chiellini, bonucci, lichtsteiner, pirlo, vidal, sturaro, marchisio, tévez, morata
casillas - marcelo, varane, pepe, carvajal, ramos, kroos, isco, james, bale, ronaldo
hát a sebességkülönbség igen nagy lesz, remélem, hogy nem dől el már az első meccsen.
Ennyit a sebességkulonbsegedrol a realnak köze nincs a játékhoz
shutterisland írta:hát a sebességkülönbség igen nagy lesz, remélem, hogy nem dől el már az első meccsen.[/color]
A Juve továbbjutásra gondolsz?

Na! itt az első!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na már az első percben nem kaptak meg egy jogos bűntit a Juvéék... 

- shutterisland
- Director del Fútbol
buffon - evra, chiellini, bonucci, lichtsteiner, pirlo, vidal, sturaro, marchisio, tévez, morata
casillas - marcelo, varane, pepe, carvajal, ramos, kroos, isco, james, bale, ronaldo
hát a sebességkülönbség igen nagy lesz, remélem, hogy nem dől el már az első meccsen.
A neveket jól írtam. Nem engem minősít,hogy egy idióta unatkozik és egy gyerek szintet képvisel.
A bayern meccsig maradok e:) csodás oldalon.!!! Szóval nem fog mélyen érinteni ha kizárnak.
Okkal regisztráltam ide, és időben közölni fogom,hogy miért. Már nagyon régóta olvasom a hülyébbnél hülyébb nézeteket. Már nem bírtam tovább,és a bayern meccs után itt megkapja mindenki az igaz őszinte szót. Tisztelet a kivétel!
A bayern meccsig maradok e:) csodás oldalon.!!! Szóval nem fog mélyen érinteni ha kizárnak.
Okkal regisztráltam ide, és időben közölni fogom,hogy miért. Már nagyon régóta olvasom a hülyébbnél hülyébb nézeteket. Már nem bírtam tovább,és a bayern meccs után itt megkapja mindenki az igaz őszinte szót. Tisztelet a kivétel!
- noname
- Llegenda del Barça
Ez egy kicsit magasabb szintű fórum, mint amihez a kis újonc hozzá van szokva a jelek szerint. Egy kis jótanács. Mielőtt kirúgnak mint macskát szarni: itt remélhetőleg nem személyeskedünk, helyesen írunk és úgy általában megpróbálunk úgy eszmét cserélni, hogy az mindenkinek hasznára váljon.
A Fifa egy szégyen
Banán rendel?jacek írta:Te csicska,jól írtam a nevüket!!!
Nem sok közöd van,vagy rálátásod a focira.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
S.Agüero írta:Majd először tanuld meg leírni a nevüket.
Aki tényleg nem fog játszani, és nagy érvágás nekik az Ribery, Robben, Alaba.
De Ribery a visszavágón fog játszani asszem.
Ha MSN nem játszana,szerinted mi megéreznénk?:)
Bőven elég nekünk Robben ,Alaba, Ribery!!! így helyesen írtam főnők!
Megítélésem szerint Badstuber,Martinez is komoly értéket képvisel.
A lényeg,hogy nyerjünk,mert soha nem lesz ekkora sanszunk ilyen tartalékos Bayern B szint ellen.
Roban...szalagszakadás, lewandoski...orr törés...álkapocs törés....agyrázkodás, ribery keresztszalag szakadás,j.martines...térd+vádli.., alaba szintén sérült. Stb....
Bayer B....most visszakapják a 7:0!!!
Bayer B....most visszakapják a 7:0!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ribery,Robben,Badstuber,Alaba, Leva,Thiago.S.Agüero írta: Sorold már fel azt a 7-et.
Mondjuk utolsó kettő lesz valószínűleg.
Mondjuk csak 6 ember, de ebből 5 kb a BM legjobbja.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Sorold már fel azt a 7-et.jacek írta:A tegnapi meccsen roben ,leva,tiago...Tartalékos Bayernt már csak meg verünk!!!Gyakorlatilag a kezdő játékosukból 7-en hiányoznak majd. A 7:0 ért vissza kell vágni,az MSN hármas képes lehet rá,hogy ezt a tartalékos bayern B csapatot [auto_cenzúra].Bár szívem szerint jobban örültem volna,ha egy teljes egészséges Bayert kapunk és úgy nyerünk.A Bayernek nem fekszik ez a tikitaka.)

A tegnapi meccsen roben ,leva,tiago...Tartalékos Bayernt már csak meg verünk!!!Gyakorlatilag a kezdő játékosukból 7-en hiányoznak majd. A 7:0 ért vissza kell vágni,az MSN hármas képes lehet rá,hogy ezt a tartalékos bayern B csapatot [auto_cenzúra].Bár szívem szerint jobban örültem volna,ha egy teljes egészséges Bayert kapunk és úgy nyerünk.A Bayernek nem fekszik ez a tikitaka.)
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Köszönöm kolléga hogy írtál és felhoztad a témát, most nem volt erőm előkeresniozsimiki írta:Hoppá!
Pep becserélte nemrég Robbent a Dortmund elleni kupaelődöntő (jelenleg is tart 1-1,és volt vagy 3 ziccere perceken belül a Dortmundnak) utolsó 20percére, és 10perc után lejött...sanszos,h ellenünk nem fog játszani.

Én is pont ezzel offoltam szét a Bajnoki topicot

Amúgy érdemes most nézni a Bayernt, mert nemrég kapta be a gólt és valós képet mutathat arról hogy mennyire komoly támadójátéka.
Robben lehet rásérült egy bizonyos eset után és eléggé lehajtott fejjel ment le.
Durva hogy még egy mostani gyengébb Dortmund is hogy tudja szivatni a kontrákkal a Bayernt. Reméljük Messiék is alkalmazni fogják és hatásosan

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hoppá!
Pep becserélte nemrég Robbent a Dortmund elleni kupaelődöntő (jelenleg is tart 1-1,és volt vagy 3 ziccere perceken belül a Dortmundnak) utolsó 20percére, és 10perc után lejött...sanszos,h ellenünk nem fog játszani.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Napoli - Dnipro
Sevilla - Fiorentina
Kinéz az olasz döntő, bár pont a másik kettőnek drukkolok. Az ukránok az Arsavin és Timoscsuk vezette Zenitre emlékeztetnek a Konoplyanka, Rotan tengellyel. Igaz, nem űzik olyan szinten a kontrákat, mint anno az oroszok. A Sevilla sikere meg a spanyol focié is.
Sevilla - Fiorentina
Kinéz az olasz döntő, bár pont a másik kettőnek drukkolok. Az ukránok az Arsavin és Timoscsuk vezette Zenitre emlékeztetnek a Konoplyanka, Rotan tengellyel. Igaz, nem űzik olyan szinten a kontrákat, mint anno az oroszok. A Sevilla sikere meg a spanyol focié is.
- Leon
- Director del Fútbol
Barca - Bayern!
Juve-Real !
Juve-Real !

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ellenünk vért izzadva jönnek ki, mindenki élete meccsét fogja játszani.Ennek az Atleticónak nulla a kreativitása, a minőségi támadójátéka, nagyon remélem, hogy hoznak egy ilyen remek teljesítményt kedvenceink ellen a bajnokságban.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Apa kezdődik!Nem vagyok az osszeeskuvesek hive,

Ez nem ellened szól, csak minden évben öröm nézni ezeket a "vergődéseket", vagy fogalmazok szebben, spekulációkat. Négy csapatból, azaz két végkimenetelből nem nehéz "pont beletrafálni", hogy mi lesz a sorsolás vége, aztán az egyik tábor megint jön, hogy na ugye megmondtam. Micsoda önigazolás.
Tudom, én meg minden évben leírom ezeket a mondatokat, de annyira rossz, hogy már jó lefutni ezeket a köröket.