Bajnokok Ligája & Európa Liga
jól van, 2-1
Kikap a juve..igen szerintem is
Jó kis meccs.
Irgalmatlan nagy volt az iram az első 30 percben. Tetszett a Juve pörgése , csak sajnos elfogytak. Aztán pedig felébredt a Real , ahogy azt várni lehetett.
Ha a Juve a második félidő elején meg tudja nyomni megint úgy , mint az első 30 percben , és ha találnak is 1 gólt , akkor lehet keresnivalójuk a visszavágón.
2-1 végeredmény elég kedvező lehet a számukra.
Pogba nagyon hiányzik , lövéseivel tudna kellemetlenséget okozni Casillasnak.
Remélem behúzza a Juve , esély adott.
Irgalmatlan nagy volt az iram az első 30 percben. Tetszett a Juve pörgése , csak sajnos elfogytak. Aztán pedig felébredt a Real , ahogy azt várni lehetett.
Ha a Juve a második félidő elején meg tudja nyomni megint úgy , mint az első 30 percben , és ha találnak is 1 gólt , akkor lehet keresnivalójuk a visszavágón.
2-1 végeredmény elég kedvező lehet a számukra.
Pogba nagyon hiányzik , lövéseivel tudna kellemetlenséget okozni Casillasnak.
Remélem behúzza a Juve , esély adott.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a juve egyetlen esélye az lett volna a párharcban, ha otthon nem kapnak gólt.
sima 1-2, 1-3 lesz a vége, a visszavágó meg tétnélküli lesz
sima 1-2, 1-3 lesz a vége, a visszavágó meg tétnélküli lesz
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ez nem igaz , már azt hiszem a negyedik gólját fejeli ez a majom....sajnos jobb a Madrid , a Juve támadásai elhalnak már középen.
én is úgy érzem most, hogy itt is nyernek a Spanyolok...
én is úgy érzem most, hogy itt is nyernek a Spanyolok...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remélem a szurkolók bedobnak félidőben egy felest és végig szurkolják a maradék 45 percet és Allegri is helyre rakja őket hogy nyomják meg a második félidőt mint ahogy az első elejét tették.mahitoo írta:Nem értem a Juvét. Ez a mai Madrid ismét simán fogható. Az elején látszott, hogy bőven ez az olasz csapat is zavarba tudja őket hozni. Valamint fix, hogyha a Juventus futtatná őket, a 75. perc környékén megint kifulladnának. Persze olasz felfogás, 1-0, vége a meccsnek. Csak itt a Real Madrid az ellenfél...
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nem értem a Juvét. Ez a mai Madrid ismét simán fogható. Az elején látszott, hogy bőven ez az olasz csapat is zavarba tudja őket hozni. Valamint fix, hogyha a Juventus futtatná őket, a 75. perc környékén megint kifulladnának. Persze olasz felfogás, 1-0, vége a meccsnek. Csak itt a Real Madrid az ellenfél...
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

A Monaconál nem sokkal jobbak, ez látszott a párharcukon. Szerintem is ennyi volt nekik. Legalább x-t lehoz a Madrid, de még valószínűbbnek tartom, meg is nyerik a meccset.Csaron írta:azert ők nem a porto-Monaco szintű csapat
2-1el simán van esélye a juvenak meg 1-1 is.azert ők nem a porto-Monaco szintű csapatshutterisland írta:itt a vége, fuss el véle.
írta alcantara chat-en, hogy jó a juve, mondtam, hogy majd jön ronaldo, nem telt bele 1 perc.
most már nem alakulhat ki olyan eredmény, amivel a juventusnak lenne esélye madridban.
- shutterisland
- Director del Fútbol
itt a vége, fuss el véle.
írta alcantara chat-en, hogy jó a juve, mondtam, hogy majd jön ronaldo, nem telt bele 1 perc.
most már nem alakulhat ki olyan eredmény, amivel a juventusnak lenne esélye madridban.
A Real ma szenvedni fog,szombaton is baj volt nem fogják bírni ezt a szerda,szombat tempót!
A Valencia nagyon friss lesz szombaton hozzájuk képest,minimum x garantált szombatra!
A Valencia nagyon friss lesz szombaton hozzájuk képest,minimum x garantált szombatra!
Na Ronci csak talált egy gólt...
Sevilla meccs nagyon benne van... azokban a lábakban. Akár több góllal is nyerhet(ne) a Juve.
Jó, hogy a Juve szerzett vezetést, igy legalább izgalmas lesz. De úgy gondolom, legalább egy x-t lehoz a Real.
shutterisland írta:buffon - evra, chiellini, bonucci, lichtsteiner, pirlo, vidal, sturaro, marchisio, tévez, morata
casillas - marcelo, varane, pepe, carvajal, ramos, kroos, isco, james, bale, ronaldo
hát a sebességkülönbség igen nagy lesz, remélem, hogy nem dől el már az első meccsen.
Ennyit a sebességkulonbsegedrol a realnak köze nincs a játékhoz
shutterisland írta:hát a sebességkülönbség igen nagy lesz, remélem, hogy nem dől el már az első meccsen.[/color]
A Juve továbbjutásra gondolsz?

Na! itt az első!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na már az első percben nem kaptak meg egy jogos bűntit a Juvéék... 

- shutterisland
- Director del Fútbol
buffon - evra, chiellini, bonucci, lichtsteiner, pirlo, vidal, sturaro, marchisio, tévez, morata
casillas - marcelo, varane, pepe, carvajal, ramos, kroos, isco, james, bale, ronaldo
hát a sebességkülönbség igen nagy lesz, remélem, hogy nem dől el már az első meccsen.
A neveket jól írtam. Nem engem minősít,hogy egy idióta unatkozik és egy gyerek szintet képvisel.
A bayern meccsig maradok e:) csodás oldalon.!!! Szóval nem fog mélyen érinteni ha kizárnak.
Okkal regisztráltam ide, és időben közölni fogom,hogy miért. Már nagyon régóta olvasom a hülyébbnél hülyébb nézeteket. Már nem bírtam tovább,és a bayern meccs után itt megkapja mindenki az igaz őszinte szót. Tisztelet a kivétel!
A bayern meccsig maradok e:) csodás oldalon.!!! Szóval nem fog mélyen érinteni ha kizárnak.
Okkal regisztráltam ide, és időben közölni fogom,hogy miért. Már nagyon régóta olvasom a hülyébbnél hülyébb nézeteket. Már nem bírtam tovább,és a bayern meccs után itt megkapja mindenki az igaz őszinte szót. Tisztelet a kivétel!
- noname
- Llegenda del Barça
Ez egy kicsit magasabb szintű fórum, mint amihez a kis újonc hozzá van szokva a jelek szerint. Egy kis jótanács. Mielőtt kirúgnak mint macskát szarni: itt remélhetőleg nem személyeskedünk, helyesen írunk és úgy általában megpróbálunk úgy eszmét cserélni, hogy az mindenkinek hasznára váljon.
A Fifa egy szégyen
Banán rendel?jacek írta:Te csicska,jól írtam a nevüket!!!
Nem sok közöd van,vagy rálátásod a focira.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
S.Agüero írta:Majd először tanuld meg leírni a nevüket.
Aki tényleg nem fog játszani, és nagy érvágás nekik az Ribery, Robben, Alaba.
De Ribery a visszavágón fog játszani asszem.
Ha MSN nem játszana,szerinted mi megéreznénk?:)
Bőven elég nekünk Robben ,Alaba, Ribery!!! így helyesen írtam főnők!
Megítélésem szerint Badstuber,Martinez is komoly értéket képvisel.
A lényeg,hogy nyerjünk,mert soha nem lesz ekkora sanszunk ilyen tartalékos Bayern B szint ellen.
Roban...szalagszakadás, lewandoski...orr törés...álkapocs törés....agyrázkodás, ribery keresztszalag szakadás,j.martines...térd+vádli.., alaba szintén sérült. Stb....
Bayer B....most visszakapják a 7:0!!!
Bayer B....most visszakapják a 7:0!!!