Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Juve ebben a szezonban eddig a legtöbb rangadóját bemakkolta. Ebben az egyben bízom, de gyanús, hogy tényleg meglesz az idegenbeli győzelem a Realnak.visca el barca írta:ehhez képest nézem a fogadóirodákat, mindenhol 2.5 körüli V odds van.Varatrix írta:Egy szó mint száz, nagy verést várok a Madrid részéről.hülye aki nem játssza, ez max ilyen 1.5-ös meccs
Azzal teljesen egyetértek hogy Matyika magassága jól jöhet a védelemben. De hogy Matyika ott hátul lehozza ahhoz kell egy nagyon-nagyon jól szűrő kp. Meglátjuk szerintem egyik verzió sem lesz akkora baklövés. Csak azaz egy gond van hogy engem már most szétvet az ideg és holvan még a szerda 20:45...Capon írta:Arra számítok, hogy Matyő magassága kelleni fog a védelembe.kisadrian24 írta:Nem tudom mennyire merész Mathieut játszatni egy ilyen meccsen. Bizonyította már hogy nagyon hasznos tagja tud lenni a csapatnak. Mondjuk én személy szerint Sergiot nem raknám ki a csapatból. De tény hogy ez is erős kezdő lenne.Capon írta:Labdabirtoklás közel azonos lesz, max. 5% eltérést várok a Bajorok javára.
Úgy néz ki széleken lesznek a legsebezhetőbbek így nekünk azt kell megtolni, míg a németektől a középpálya megszállását várom, Mas-t kp-ra.
Amiből profitálhatunk az ép a direktebb játékunk, remélem gyors és pontos támadásokat fogunk vezetni.
Én egy kis meglepetésre számítok a kp-n, mondjuk egy Rakitic, Ini, Mas trióra.
Mivel azt gondolom Pep a hiányzói miatt is a kp-n próbálja majd megfojtani a játékunkat ezért tettem ki a csapatból Busit![]()
, az Ini-Busi kettős kicsit lomhább kp-t eredményezne szerintem és most nekünk nagyon harcos sokat mozgó, ütköző emberek kellenek majd oda.
Aztán ebből az egész elképzelésemből úgy nem fog semmi megvalósúlni, hogy szép lesz nézni...
ehhez képest nézem a fogadóirodákat, mindenhol 2.5 körüli V odds van.Varatrix írta:Egy szó mint száz, nagy verést várok a Madrid részéről.
Arra számítok, hogy Matyő magassága kelleni fog a védelembe.kisadrian24 írta:Nem tudom mennyire merész Mathieut játszatni egy ilyen meccsen. Bizonyította már hogy nagyon hasznos tagja tud lenni a csapatnak. Mondjuk én személy szerint Sergiot nem raknám ki a csapatból. De tény hogy ez is erős kezdő lenne.Capon írta:Labdabirtoklás közel azonos lesz, max. 5% eltérést várok a Bajorok javára.
Úgy néz ki széleken lesznek a legsebezhetőbbek így nekünk azt kell megtolni, míg a németektől a középpálya megszállását várom, Mas-t kp-ra.
Amiből profitálhatunk az ép a direktebb játékunk, remélem gyors és pontos támadásokat fogunk vezetni.
Nemtudom mennyire merész Mathieut játszatni egy ilyen meccsen. Bizonyította már hogy nagyon hasznos tagja tud lenni a csapatnak. Mondjuk én személy szerint Sergiot nem raknám ki a csapatból. De tény hogy ez is erős kezdő lenne.Capon írta:Labdabirtoklás közel azonos lesz, max. 5% eltérést várok a Bajorok javára.
Amúgy erről a műsorról volt már szót itt a fórumon? Mert nem találkoztam vele és érdekel kinek mi a véleménye erről. Tudom Puzsér egy nagyon megosztó személyiség, semmiképpen nem tartom ostoba embernek de nagyon kezd idegesíteni hogy egy intellektuális svédasztalnak képzeli magát. Szóval mindenbe beledumál, de a filmeken kívül nem gondolom hogy sok mindenhez értene is igazán. (Tudom persze erre felé tendál a világunk, tehát: a videoblogger és kritikus már munkának/ hivatásnak számít.kristop írta:dévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be
Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...
Puzsért adás előtt lenyugtatózták szerintemkristop írta:te láttál már aranylövést? puzsér valami hihetetlen higgadt, és nyugodt volt egy átlag aranylövéshez képest, most szinte nem is ordibáltak egymássaldévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be
Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...![]()
egyébként, ha valaki túl tudja tenni magát puzsér stílusán, akkor egész jó és érdekes beszélgetéseket hallhat az aranylövés részekben. henrik mindig értelmes, általában korrekt vendégeket hívnak meg, és puzsér a téma feldobáshoz, a vitához azért eléggé ért.
te láttál már aranylövést? puzsér valami hihetetlen higgadt, és nyugodt volt egy átlag aranylövéshez képest, most szinte nem is ordibáltak egymássaldévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be
Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...
1 percet tudtam belöle nézni. Az ilyen bohócok miatt olyan a Sportklub megítélése, amilyen.dévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be
Hogy nagyon jól fog-e elsülni , az inkább előfordulhat , de hogy annyira rosszul , azt nem hiszem.Castiel írta:Ez most vagy nagyon jól fog elsülni, vagy nagyon rosszul!
Ki is kaptak... Nagyon pihentetett Guardiola, mar masodjara.visca el barca írta:félig tartalékos müntyen nem szaggatja szét az istrángot a leverkusen ellen...
Lewa állítólag valamilyen maszkban játszhat az odavagon.jacek írta:Sima győzelem,de ha mégsem...akkor MSN húzza le magát a WC-n. Egy bayern b csapatot simán hozni kellene. A kezdő csapatból 6kezdő hiányzik. Ribery,Alaba,robben,badstuber,lewandowski,j.martines, stb...
Revansot kell venni a 7:0 miatt!!!
Győzni kéne itthon, minél több góllal, de esztelenül nem szabad előre menni. Ha mi kapnánk az első gól onnantól igen nehéz helyzetbe lennénk.Pedig ép az lenne a logikus ha nekik ugranánk egyből.
Otthon játszunk, Pep idegenben nem olyan eredményes, ezt mi jól tudjuk, és ugye ott vannak a hiányzóik is.
Ha mi ennek ellenére nekiállnánk tapogatózni, akkor az egy marha nagy edzői hiba lenne.
Ezt én is valószínű forgatókönyvnek tartom. Nekünk azért kell az óvatosság, mert az otthon bekapott gól komoly hátrány lehetne, a Bayern meg a sok hiányzójával szerintem nem fogja megkockáztatni, hogy nagyon belefusson késbe. Aztán majd meglátjuk.én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Szerintem az első 10-15 perc lesz a tapogatózás, utána Lucho rájuk uszítja és megpróbálja megölni a játékukat mint ahogy tette a City és a PSG ellen.Vakmacska írta:én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.