Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.04. 18:10:00

visca el barca írta:
Varatrix írta:Egy szó mint száz, nagy verést várok a Madrid részéről.
ehhez képest nézem a fogadóirodákat, mindenhol 2.5 körüli V odds van. :D hülye aki nem játssza, ez max ilyen 1.5-ös meccs :D
A Juve ebben a szezonban eddig a legtöbb rangadóját bemakkolta. Ebben az egyben bízom, de gyanús, hogy tényleg meglesz az idegenbeli győzelem a Realnak.

Hogy ne legyen OFF:
Korrekt élőképpel készülnek a Bayern elleni meccsre.
kisadrian24
Barça B

2015.05.04. 17:23:59

Capon írta:
kisadrian24 írta:
Capon írta:Labdabirtoklás közel azonos lesz, max. 5% eltérést várok a Bajorok javára.
Úgy néz ki széleken lesznek a legsebezhetőbbek így nekünk azt kell megtolni, míg a németektől a középpálya megszállását várom, Mas-t kp-ra.
Amiből profitálhatunk az ép a direktebb játékunk, remélem gyors és pontos támadásokat fogunk vezetni.
Én egy kis meglepetésre számítok a kp-n, mondjuk egy Rakitic, Ini, Mas trióra.
Nem tudom mennyire merész Mathieut játszatni egy ilyen meccsen. Bizonyította már hogy nagyon hasznos tagja tud lenni a csapatnak. Mondjuk én személy szerint Sergiot nem raknám ki a csapatból. De tény hogy ez is erős kezdő lenne.
Arra számítok, hogy Matyő magassága kelleni fog a védelembe.
Mivel azt gondolom Pep a hiányzói miatt is a kp-n próbálja majd megfojtani a játékunkat ezért tettem ki a csapatból Busit :roll: :) , az Ini-Busi kettős kicsit lomhább kp-t eredményezne szerintem és most nekünk nagyon harcos sokat mozgó, ütköző emberek kellenek majd oda.

Aztán ebből az egész elképzelésemből úgy nem fog semmi megvalósúlni, hogy szép lesz nézni... :)
Azzal teljesen egyetértek hogy Matyika magassága jól jöhet a védelemben. De hogy Matyika ott hátul lehozza ahhoz kell egy nagyon-nagyon jól szűrő kp. Meglátjuk szerintem egyik verzió sem lesz akkora baklövés. Csak azaz egy gond van hogy engem már most szétvet az ideg és holvan még a szerda 20:45... :cry:
mess2009
Director del Fútbol

2015.05.04. 16:46:22

lesz itt veszély, bőven.... Lewandowski és Müller a kontráknál és a beadásoknál, Thiagó és Götze középen kever, a Real volt mészárosa Xabi A. szétrúgja Messit.... ezzel együtt, az hogy nincs Robben jelent nekünk két nem kapott gólt. meg lehet verni ezt a Bayernt szó se róla de nagyon kell csipkedni magunkat, és nem akármilyen sebességen!
Busquest kihagyni egy ábránd, persze nálam abszolút nyerő lenne....
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.04. 16:43:51

Varatrix írta:Egy szó mint száz, nagy verést várok a Madrid részéről.
ehhez képest nézem a fogadóirodákat, mindenhol 2.5 körüli V odds van. :D hülye aki nem játssza, ez max ilyen 1.5-ös meccs :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2015.05.04. 16:34:42

kisadrian24 írta:
Capon írta:Labdabirtoklás közel azonos lesz, max. 5% eltérést várok a Bajorok javára.
Úgy néz ki széleken lesznek a legsebezhetőbbek így nekünk azt kell megtolni, míg a németektől a középpálya megszállását várom, Mas-t kp-ra.
Amiből profitálhatunk az ép a direktebb játékunk, remélem gyors és pontos támadásokat fogunk vezetni.
Nem tudom mennyire merész Mathieut játszatni egy ilyen meccsen. Bizonyította már hogy nagyon hasznos tagja tud lenni a csapatnak. Mondjuk én személy szerint Sergiot nem raknám ki a csapatból. De tény hogy ez is erős kezdő lenne.
Arra számítok, hogy Matyő magassága kelleni fog a védelembe.
Mivel azt gondolom Pep a hiányzói miatt is a kp-n próbálja majd megfojtani a játékunkat ezért tettem ki a csapatból Busit :roll: :) , az Ini-Busi kettős kicsit lomhább kp-t eredményezne szerintem és most nekünk nagyon harcos sokat mozgó, ütköző emberek kellenek majd oda.

Aztán ebből az egész elképzelésemből úgy nem fog semmi megvalósúlni, hogy szép lesz nézni... :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kisadrian24
Barça B

2015.05.04. 16:18:06

Nemtudom mennyire merész Mathieut játszatni egy ilyen meccsen. Bizonyította már hogy nagyon hasznos tagja tud lenni a csapatnak. Mondjuk én személy szerint Sergiot nem raknám ki a csapatból. De tény hogy ez is erős kezdő lenne.
Varatrix
Director del Fútbol

2015.05.04. 15:49:48

kristop írta:
dévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be

Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...
Amúgy erről a műsorról volt már szót itt a fórumon? Mert nem találkoztam vele és érdekel kinek mi a véleménye erről. Tudom Puzsér egy nagyon megosztó személyiség, semmiképpen nem tartom ostoba embernek de nagyon kezd idegesíteni hogy egy intellektuális svédasztalnak képzeli magát. Szóval mindenbe beledumál, de a filmeken kívül nem gondolom hogy sok mindenhez értene is igazán. (Tudom persze erre felé tendál a világunk, tehát: a videoblogger és kritikus már munkának/ hivatásnak számít. :roll: )

Tehát amiket a fociról, mond és gondol az szerintem 60%- ban közhely, 30 %-ban baromság, és van egy-két értékes gondolata de ezért fele ennyiért odaül valaki a stúdióba egy pesti sportkocsmából.

Szóval hogy maradjunk a témánál is valamennyire, a Juventus európai szereplése sokkalta inkább fortuna közbenjárása sem, mint azon elmélet igazolása hogy ők az egyetlen Olasz csapat akik felvették az modern európai futball modellt, és Itáliába első csapatként hagyták el a 20. századot, "15 éves késéssel". (Erről beszél valamelyik aranylövésben.) Egy szó mint száz, nagy verést várok a Madrid részéről. Taktikailag egyáltalán nem érzem Allegrit kiemelkedő edzőnek, de pláne Carlo mellett nem. A saját fociuk erőltetésével meg 8-at kapnak a Bernabeuban, otthon csak hármat. Legalábbis szerintem nagyon hamis önképet kapnak egy olyan gyenge bajnokságban mint az Olasz. A BL-ben pedig szerintem eddig egyetlen komoly ellenfelük volt, az Atletico, aki ellen ugyan szoros meccseik voltak, de gólt nem is szereztek. Ugyanakkor én leszek a legboldogabb, ha holnap kiderül hogy ökörséget írtam, de én nagyon sima madrid továbbjutást várok. Tehát azért hajrá Juve!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Capon
Llegenda del Barça

2015.05.04. 15:48:09

Labdabirtoklás közel azonos lesz, max. 5% eltérést várok a Bajorok javára.
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.04. 15:26:40

Azt nem hiszem, hogy kontrára játszanánk. Rendben van, hogy idén többször láttuk, de akkor se a mi játékunk, ugyanakkor ők is tudnak gyors támadást vezetni egy-egy hosszú indításból, mint pl. Benatia ugratta ki Lewandowsit.
Arra kíváncsi leszek Bernat mit kezd Messivel. Bár szerintem Schweinsteigert ráállítják a Bolhára, hogy még a budira is kísérje el.
Van egy olyan érzésem, hogy Lucho valamivel defenzívebb játékot fog nyomatni. Esetleg Masch-ot beteszi vkp-nak, Busit meg Rakitic helyére, hátul meg Piqué-Matyi páros. Láttunk már hasonlót tőle. Minimálisra kellene redukálni a Bayern gólhelyzeteit, ha kapunk egyet kettőt bajban lehetünk.
Thiagot ki kell kapcsolni, az Alonso-Schweinsteiger párost a kp-nk nehezen tudja átjátszani.
A labdabirtoklás szerintem nem lesz olyan döntő, mint azt előre beharangozzák. Annyi szerencsénk van, hogy a két gyors szélsőjük hiányozni fog, úgyhogy Alba és Alves felfutásai kevesebb veszélyt eredményezhetnek.
Mondjuk számomra Alaba kiesése a legnagyobb előny, Bernatot könnyen zavarba lehet hozni.
Bunkerezni nem fognak, de biztos védekezőbb felállásban játszanak majd, amihez nincsenek ugyan hozzászokva de gyors támadásvezetéssel hatékonyak lehetünk, ezt bebizonyította Dortmund és a bayer is.
A másik veszély az lehet, hogy kiéneklik a sajtot a szánkból, ezt Luchonak nem szabad engedni, menni kell, hajtani végig, főleg, hogy a visszavágóra már lesznek felépülők. Mindent egybevéve azért olyan sokkal nem tartom esélyesebbnek magunkat, azzal együtt hogy komoly hiányzóik vannak.
Forca Barca!!!!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2015.05.04. 15:00:30

Szerintem épp attól vagyunk esélyesebbek, hogy mi tudunk mást is játszani, nem csak birtokolni a labdát, és passzolgatni. Ne értse félre senki, de Pep ennek a megszállottja, és sokszor ez a veszte is. Amikor a Barcával elkezdte az ő kis játékát, akkor tetszetős olt, mivel rettentő gyorsan csinálták azt, amit csináltak. Utána ahogy belassultak a háromszögelések, lassultak a passzok, elment a lendület, közben meg az ellenfelek a 16os vonalukra beálltak bekkelni. Akkor már nehezen lehetett élvezni a meccseket, bár néha elkapták a fonalat.
Nem vagyok kontra párti, de ez is egy fegyver, amit mi tudunk használni. Pepnél még ha meg is volt a lehetőség az ellenfél szögletéből a gyors kontrára, akkor is kötelező volt Xavinak visszatenni.
Szóval én azt várom, hogy a meccs bizonyos szakaszain átadjuk a területet. Bízom benne, hogy előnnyel megyünk a visszavágóra, ahol hasonló taktikát várok, hosszú labdatartásokkal ölni az időt.
Marco
Barça B

2015.05.04. 14:46:37

Szerintem ők fognak többet birtokolni, míg mi rámegyünk majd a kontrákra. Akkora különbség azért nem lesz a labdabirtoklási statisztikák között. Hozzáteszem, ha valamiben, akkor a kontrákban nagyon szétlehet verni a Bayernt.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.04. 14:30:16

lewandowskit ahogy várható volt összedrótozták, játszani fog.
az olasz nicola rizzoli vezeti a meccset. jó játékvezető, sőt sztem az egyik (hanem a) legjobb.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.03. 20:52:26

Amúgy tényleg az a kérdés hogy Luchoék mit lépnek...
Hagyják hogy a Bayern birtokolja a labdát és visszább vennek és kontrákra rendezkednek be elsősorban ,vagy pedig igyekeznek már azzal hatástalanítani a Bayernt hogy rájuk eröltetjük a játékunkat , elvégre ahogy mondták az említett műsorban is, nem lehet mindkét csapatnál 62 %-os labdabirtoklás . (Kivéve ha 2 labdával játszunk :mrgreen: )
Capon
Llegenda del Barça

2015.05.03. 20:43:38

kristop írta:

Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...
te láttál már aranylövést? puzsér valami hihetetlen higgadt, és nyugodt volt egy átlag aranylövéshez képest, most szinte nem is ordibáltak egymással :D

egyébként, ha valaki túl tudja tenni magát puzsér stílusán, akkor egész jó és érdekes beszélgetéseket hallhat az aranylövés részekben. henrik mindig értelmes, általában korrekt vendégeket hívnak meg, és puzsér a téma feldobáshoz, a vitához azért eléggé ért.
Puzsért adás előtt lenyugtatózták szerintem :)

Egyébként mi volt a probléma a műsorral, komolyan kérdezem, mert semmi eget verő baromság nem hangzott el szerintem.
kristop
Entrenador del Barça

2015.05.03. 20:23:43

te láttál már aranylövést? puzsér valami hihetetlen higgadt, és nyugodt volt egy átlag aranylövéshez képest, most szinte nem is ordibáltak egymással :D

egyébként, ha valaki túl tudja tenni magát puzsér stílusán, akkor egész jó és érdekes beszélgetéseket hallhat az aranylövés részekben. henrik mindig értelmes, általában korrekt vendégeket hívnak meg, és puzsér a téma feldobáshoz, a vitához azért eléggé ért.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Dave87
Capitá del Barça

2015.05.03. 20:06:07

1 percet tudtam belöle nézni. Az ilyen bohócok miatt olyan a Sportklub megítélése, amilyen.
Komolyan gondoltàk, hogy egy ilyen testnevelésböl felmentett, egoista sertést kérdeznek meg bàrmilyen sporttal kapcsolatos témàban? Egyàltalàn mi köze ennek a gyökérnek a focihoz? Ez a birka osztja az észt a magyar televízióban és megy a müsor, nézik az emberek, mindenki happy. Te jó ég....
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
dévid villa
Jugador d'estrella

2015.05.03. 19:55:36

https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be" target="_blank

roby122
Entrenador del Barça

2015.05.03. 19:15:49

Castiel írta:Ez most vagy nagyon jól fog elsülni, vagy nagyon rosszul!
Hogy nagyon jól fog-e elsülni , az inkább előfordulhat , de hogy annyira rosszul , azt nem hiszem.
Benne van hogy kikapunk , nyilván benne van persze , nem tudjuk Guardiola mit forgat a fejében , de sok gólos vereségünk egészen biztos , hogy nem lesz. Mondjuk az X sem lenne annyira kedvező a számunkra. Esetleg kapunk 1-2 -őt , de azt nem hiszem , hogy annyira meg tudják ölni a játékunkat , hogy ne tudjunk rá válaszolni.
Ha hozzuk az elmúlt meccsek formáját , akkor sok esélyt nem látok még az X-re sem , kivéve persze , ha mi elbaltázzuk , mint a Sevilla elleni meccset. Az ilyen is benne van.
Castiel
Capitá del Barça

2015.05.03. 18:59:21

Fogalmam sincs mi lesz a párharc végkimenetele, de én kicsit azért tartok a Bm-től! Ugye ők már bajnokok, és rendesen rá tudnak pihenni a meccsre, meccsekre. Mi meg azért csak toljuk a bajnokikat élesben! Ez most vagy nagyon jól fog elsülni, vagy nagyon rosszul! Azt mondják az okosok, hogy a gólzáporos sikerek után törvényszerű a vereség! Majd szerdán kiderül. Ezzel a direktebb focival szerintem elég jók az esélyeink!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.02. 20:19:49

visca el barca írta:félig tartalékos müntyen nem szaggatja szét az istrángot a leverkusen ellen...
Ki is kaptak... Nagyon pihentetett Guardiola, mar masodjara.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.02. 19:52:09

félig tartalékos müntyen nem szaggatja szét az istrángot a leverkusen ellen...
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.01. 22:37:33

jacek írta:Sima győzelem,de ha mégsem...akkor MSN húzza le magát a WC-n. Egy bayern b csapatot simán hozni kellene. A kezdő csapatból 6kezdő hiányzik. Ribery,Alaba,robben,badstuber,lewandowski,j.martines, stb...
Revansot kell venni a 7:0 miatt!!!
Lewa állítólag valamilyen maszkban játszhat az odavagon.

A Bayernnek tényleg lesznek hianyzoi, de még így is nagyon erősek. Biztos bizonyítani akarnak majd. Mindenesetre nem szabad lebecsulni őket, a védősorukbol nem fog hiányozni senki sem.

Remélem sikerül majd egy jelentősebb előnyt kovácsolni a visszavágóra, ahol már akár egy döntetlen is elég lenne! :)

Visca El BARCA!
Kép
jacek
Barça C

2015.05.01. 22:15:34

Sima győzelem,de ha mégsem...akkor MSN húzza le magát a WC-n. Egy bayern b csapatot simán hozni kellene. A kezdő csapatból 6kezdő hiányzik. Ribery,Alaba,robben,badstuber,lewandowski,j.martines, stb...
Revansot kell venni a 7:0 miatt!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.01. 21:36:03

Én korábban 50-50 százalékra mondtam volna az esélyeket, de a Bayern kulcsfontosságú hiányzó miatt már egyértelműen a Barcát tartom favoritnak.
Pedig ép az lenne a logikus ha nekik ugranánk egyből.
Otthon játszunk, Pep idegenben nem olyan eredményes, ezt mi jól tudjuk, és ugye ott vannak a hiányzóik is.
Ha mi ennek ellenére nekiállnánk tapogatózni, akkor az egy marha nagy edzői hiba lenne.
Győzni kéne itthon, minél több góllal, de esztelenül nem szabad előre menni. Ha mi kapnánk az első gól onnantól igen nehéz helyzetbe lennénk.
én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Ezt én is valószínű forgatókönyvnek tartom. Nekünk azért kell az óvatosság, mert az otthon bekapott gól komoly hátrány lehetne, a Bayern meg a sok hiányzójával szerintem nem fogja megkockáztatni, hogy nagyon belefusson késbe. Aztán majd meglátjuk.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.01. 21:19:46

Vakmacska írta:én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Szerintem az első 10-15 perc lesz a tapogatózás, utána Lucho rájuk uszítja és megpróbálja megölni a játékukat mint ahogy tette a City és a PSG ellen.
Bár kitudja lehet húz egy nagyot Pep és padlógázzal ránk küldi hátha a meglepetés erejével hatnak ránk.

De nagyon remélem hogy ég a srácokban a tűz hogy megbosszulják minnél jobban a 7-0-t

Szerintem ha van esetleg rá mód, akkor mindenképp el kell döntenünk otthon a meccset ( persze a mi javunkra), mert egy félkarú Bayern is képes visszajönni szinte bármilyen eredményből főleg otthon.Ráadásul elvileg Lewa és 1-2 emberük a visszavágóra felépülhet, pl Lewa maszkban elvileg játszhat majd, ezért is lenne nagyon fontos.

Plusz a visszavágón bármi lehet, bárhol jöhet egy kiállítás(ugye Alves,Alba? :mrgreen: ), aztán csak nézhetünk meg kapkodhatunk, mint pl a 2009-es Chelsea ellenin.
Atyaég az is mekkora egy dive volt és egy ilyen miatt voltak képesek kiállítani Abidalt, de persze mi vagyunk az UEFALONA :roll:
Válasz küldése