Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is Manny a kedvenc, ha már boksz.Boixos írta:azért annak valahol örülök, hogy pacmannak csupa olyan fazon szurkol, akik amúgy is szimpatikusak számamomra. az ellenfelet támogatókat inkább hagyjuk...
nagyon kemény ez az egész, ha agyonvernének sem tudnám megmondani, hogy mi lesz a vége.
mondjuk nálam az szól mannybátyó mellett, h ilyen darálós, gyors, erős gyerekkel talán még nem talákozott mayweather, őmellette viszont az, h paquiao sem futott össze még ennyre szépen bokszoló (és ezt a rettenetesen összeszedett, hihetetlenül pontos és erős bunyót a 12.ben is prezentáló) emberrel.
nálam 51-49 manny, de csak a személyes szimpátia miatt.
Meglepő lett volna, ha az ilyen Diddy/50 Cent/LBJ/Jay-Z/Snoop-féle arcok Pac-nek szurkolnánakBoixos írta:azért annak valahol örülök, hogy pacmannak csupa olyan fazon szurkol, akik amúgy is szimpatikusak számamomra. az ellenfelet támogatókat inkább hagyjuk...
Persze, hogy vannak ilyen típusú emberek, de pont Djokovic vagy írhatnám Hamiltont vagy írhatnám Jamest. Kellő bohóc volt mindegyik, de mégis rengeteget beletettek és mára már gyilkológépek. Na én az ilyet sokkal többre becsülöm. Semmi sallang, feladatra koncentrálás maximálisan. Azon kívül lehet olykor jópofizni, de mikor "munka" van, akkor kőkemény munka van. Mert lehet valaki akármennyire tehetséges mindig lesz, aki jobban akarja a győzelmet és ha nem teszed bele magad 120%-kal akkor veszítesz. Lehet írni, hogy közhely, csak a példák is ezt mutatják, hogy bajnok akkor leszel ha mindent és szó szerint mindent megteszel a győzelemért, Monfils meg nem ilyen. Én is anno a Garroson figyeltem fel rá, hogy ez igen, mekkora küzdő a srác 5 szettes meccsek és továbbtudja magát küzdeni, lesz belőle valaki. Hamar rá kellett döbbenni, hogy ő tényleg olyan hogy ha teszem azt süt a nap, akkor van kedve ha meg nem süt, akkor nincs így meg nem lehet semmihez hozzáállni.MQuCsabi írta:
Így is lehet történelmet írni, nem csak GlandSlam győzelmekkelKellenek a bohócok, mint, ahogy egy társaságban is mindig megvan/nak az/azok az arcok, akik csinálják a showt. Djoko is hasonló, csak benne máshogy vannak az arányok.
Így is lehet történelmet írni, nem csak GlandSlam győzelmekkelŐ tényleg van olyan hülye, hogy inkább felad egy pontot csak hogy vetődve üsse vissza mintsem könyörtelenül lezárjon egy labdamenetet, így meg nem lehet sikert elérni. Rohadt tehetséges volt, de ez ma már semmit nem ér. Sajnálom is meg nem is őt.
Én nagyon szerettem és szeretem is Monfilst és hittem benne, hogy egyszer felnő, de be kell látni, hogy "alkalmatlan" élsportra. Egyszerűen nincs meg benne a kellő mentális erő és alázat. Ő tényleg van olyan hülye, hogy inkább felad egy pontot csak hogy vetődve üsse vissza mintsem könyörtelenül lezárjon egy labdamenetet, így meg nem lehet sikert elérni. Rohadt tehetséges volt, de ez ma már semmit nem ér. Sajnálom is meg nem is őt.PCsabi írta:Monfils:
KATT
Értem mire gondoltál.csababarca írta:Ezeket az eseteket vágom én is.
Lehet nem jött át,amit írni akartam, szóval nekem az nem tetszik,hogy ilyen a rendszer. Hogy pl egy EB a kvalifikációs torna a következő vb-re,és így tovább...persze vannak kvalifikációs tornák még pluszba,vagy párharcok, de szerintem ez egy totál kaotikus rendszer. Meg nem fair,hogy egy rosszul sikerült EB egy VB szereplésbe kerül...vagy fordítva...olimpiáról nem is beszélve.
Ezeket az eseteket vágom én is.Alcantara írta:
Most így kapásból amit tudok google nélkül, a szlovének minket vertek ki, a bosnyákok, pedig Izlandot. ezek úgy jogosak. Inkább a németek és Izland visszajuttatása, amiben az a fonákság, hogy a németeknél a vb-t vették figyelembe, izlandnál meg az eb-t, mivel a vb nekünk kedvezett volna. Na ez az undorító.
Most így kapásból amit tudok google nélkül, a szlovének minket vertek ki, a bosnyákok, pedig Izlandot. ezek úgy jogosak. Inkább a németek és Izland visszajuttatása, amiben az a fonákság, hogy a németeknél a vb-t vették figyelembe, izlandnál meg az eb-t, mivel a vb nekünk kedvezett volna. Na ez az undorító.csababarca írta:De az,hogy volt kint megannyi európai csapat,akiknél nem vagyunk rosszabbak,sőt. Fehéroroszok,Szlovén,Macedónia,Ausztria,Bosznia,Csehek, Oroszok...minimum egy szinten vagyunk minddel, és fogalmam sincs sokszor,hogy mi alapján jutnak ki ezekre a tornákra a csapatok.