Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez talán egy kicsit túlzás!!!raven írta: ..most amikor kellet beszállt éss olyan fantasztikusan játszott, hogy az avlami eszméletlen.
csatlakozom én is amúgy én azt hittem h dida felszedi előle az lehet h gyors télleg de volt egy két helyzet aminél baromi lassúnak tűnt pl az első félidőben amikor (talán)Iniesta ugratta ki és ő vhogy átugrálta a labdát csak mire észbekapott már hosszú volt és Dida felszedte előleLyonel írta:Én azt hittem hirtelen, hogy hosszú lesz Ronaldinho labdája, de Giuly szerencsére van olyan gyors, hogy ezt gólra tudta végülis váltani
ezzel nyomatékosította mindenkiben, hogy még nem lehet leírni, amit személy szerint én már valahol megtettem. Ezúton is bocsi tőle!
Szerintem az a labda nem tartott gólba, elment volna keresztbe, és a hosszú saroknál érkező van Bommel lőtte volna a gólt. Azt nem tudom, hogy Ludo direkt akarta keresztbe fejelni a labdát, vagy csak rosszul találta el, de az biztos, hogy nem ment volna kapura. Ezért jogos, hogy nem neki írták a gólt.bebjack írta:Azt mondjuk nem értem, hogy az első gólunkat nem neki adták, eddig ugyanis úgy tudtam, hogy ha gólba tartó labdához ér hozzá a védő, attól még az a támadó góljának számít. Itt is ez volt a helyzet, Giuly fejese egyértelműen a kapuba tartott, a védő már csak beljebb segítette a labdát. Ergo annak, hogy Matellan beleért a labdába, semmi jelentősége nem volt, a kapus ígyse úgyse érte volna el a labdát, és az is esélytelen volt, hogy a védő menteni tud.
jelwaz írta:Hát a keresztény egyház főméltóságának egyetlen ura veszítse már meg! Aki szidja Gyulát annak SHUT UP!Nem tudom mit vártok tőle, gólt róla nem kapunk, ügyes, fürge! Azért mert Messivel egy poszton játszanak még nem kell fikázni! Persze Maradonához képest Xavi egy gyökér húzzon már el azonnal. Ja és ZSOLTI: ahhoz képest, hogy Eto'o a csatár, többet kell miatta fognom a fejem. Na ez elég negatív...