Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem simán méltó ellenfelek egymásnak. több kapuralövésük is volt, támadnak ők meg minden, csak a real jobb és tapasztaltabb játékosokból áll. a kapus meg egy fiatal srác.Alcantara írta:Ennyit arról, mennyire méltó ellenfél a Sevilla. A védők gyermeteg módon állnak a beívelésnél, a kapus meg maga a talány, hogy ilyen fogalmatlan vagy szándékosan csinálja.
Én már megszoktam...Sanama írta:Én amúgy ezt sosem értem a Real aktuális ellenfelénél... Szöglet/Beadásnál miért fogják Ronaldót minimum 1,5 méterről? Hihetetlen most is... Aztán csodálkoznak, hogy elfejeli.
mess2009 írta:mit csinált ez az Emeri?? közel tíz perc emberelőnyt adott a Madridnak?!!! ekkora balfogást....
és ami még külön bosszant, zselésmit őrjöng már megint....
A felállás ugyanaz, mint tavaly - ha nyernek kedvenceink akkor ők a bajnokok -, ideje javítani.visca el barca írta:innentol kezdve egyszerű a forgatokönyv. ha nyerünk az atletico ellen bajnokok vagyunk, ha nem akkor a real a bajnok.
Épp ezért nem jelent semmit, hogy leadta a 11est, ez tény.nem, azon már túl vannak
nem, azon már túl vannakSanama írta:Nyugi, a Real szurkolok majd jonnek a 2ik Messi góllal, hogy elpöckölte Neymar előlvisca el barca írta:igen, most én is megpróbálom elképzelni, ahogy bale odamegy zseléhez és megkéri hogy, h ő szeretné lőni a tizit