Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem poénkodom, nálam ez lenne az optimális kp.palesz77 írta: Tudom, hogy csak poén, de nekem ez egy álom lenne..Aztán Rakitic helyett egy Gündogan.. Na felébredek.
![]()
Tudom, hogy csak poén, de nekem ez egy álom lenne..csababarca írta:Aztán visszahozzuk a Thiagot is Iniesta kiöregedésére.
Deal?
Szerintem ugrálnék veled együtt..csababarca írta:Amit zárójelbe írtál meg még inkább, ugrálnék itthon mint egy hülyegyerek ha létrejönne:D
Chino írta:
És hogy állítanád fel? Lehet, hogy nevekre jól hangzik, de kb ennyi.
És hogy állítanád fel? Lehet, hogy nevekre jól hangzik, de kb ennyi.ZBarca írta:Egyetértek, én is Verrattit hoznám (mondjuk ezt már leírtam egyszer...), adna egy kis pluszt a középpályánknak és azért egy Busi - Masch - Ini - Xavi(?) - Rakitic - Rafinha - Roberto - Verratti kp sor elég ütősen nézne ki!palesz77 írta:...
Egyetértek, én is Verrattit hoznám (mondjuk ezt már leírtam egyszer...), adna egy kis pluszt a középpályánknak és azért egy Busi - Masch - Ini - Xavi(?) - Rakitic - Rafinha - Roberto - Verratti kp sor elég ütősen nézne ki!palesz77 írta:...

Stílusra a legpattentabb Pogba lenne. Támadó és védekező szerepben egyaránt nagyon jó kétlábas játékos remek felépítéssel. A távoli lövései pedig nagyon durvák. Iniesta helyére ha hoznánk valakit ő lenne szerintem a legmegfelelőbb. A másik oldalról viszont nem tudom mennyire tudna beilleszkedni, sztárallűröket levetkőzni. Nem a legszimpatikusabb számomra, de a legjobb opció lehetne.kristop írta:én még mindig inkább támadóbb szellemű játékost hoznék. nem gündogan, verratti, koke félét. mondjuk koke nálam még beleférne ő simán tud bármit játszani a középpályán, de ha xavinak hozzuk, akkor inkább ne. ha most kéne választani pogbát mondanám, csak kár hogy nagyon túlértékelt és ára mellett a fizetése is baromi sok lenne.
Barça want Verratti and could pay 50M. PSG not willing to sell. Luis Enrique likes him and sees him as Xavi's successor. [@le_parisien]csababarca írta:Verratti kéne ide, előre se elveszett gyerek, ami melót meg le tud rakni a kp-n az elit.
Annyi baj lenne ezzel szerintem, hogy így is kreativitás hiányában szenved a középpálya, Kokeval ez semmit nem javulna. Tud nagy labdákat adni, de ebben nem jobb Rakiticnél, sokszor eltűnik sajnos, ami Rakiticnek is nagy problémája, túl "középszerű" lenne a középpálya kettejükkel a kezdőben érzésem szerint. Amúgy szerintem is valamivel jobban feküdne neki a mi focink, mint a horvátnak - akivel semmi bajom, nem is adnám el -, de így, hogy Rakitic itt van felesleges igazolásnak érezném - mondom ezt úgy, hogy nekem egyik kedvencem valamiért.Bob_Marley írta:Koke legnagyobb erőssége a passzkészség, s remekül fedezi a labdát. Tökéletesen illene ebbe a csapatba, mert ezek az "alapfeltételek". Emellett agilis, labdát tud szerezni, jól lő. Lehet mondani, hogy olyan mint Rakitic (szerintem gyorsabb fejben a spanyol és nehéz helyzetben jobban tudja megoldani), ami miért lenne baj? Rakitic idén eléggé sokat jelent a csapatnak, de ha már hasonlítani kell akkor Xavi féle játékos Koke.
Ezzel csak az a baj, hogy kb annyira játszanának jól, mint Ini idén.. Felesleges lenne ilyen stílusú játékost idehozni, ha nincs olyan poszt a középpályán, ahol játszhatna.kristop írta:én még mindig inkább támadóbb szellemű játékost hoznék. nem gündogan, verratti, koke félét.
Én is legszívesebben őt hoznám, szerintem egy kicsit alulértékelt.Petr írta:Csak egy nevet mondok, azt a nevet, aki szerintem irtóan passzolna a játékba: Coutinho.
Pogba tényleg egy nagyszerű játékos, de szerintem nem való ide. Ha választanom kéne Pogba és Verratti között, én utóbbit választanám.S.Agüero írta:Barça want to sign Pogba either June 30th (if transfer ban is lifted) or in 2016. Barça offer 70M. [Diario Sport]
70-ért nem kell. Inkább Verratti 50 alatt.

a liverpool az új arsenal? egymás utáni években hozzuk el a legjobbjait?Petr írta: Csak egy nevet mondok, azt a nevet, aki szerintem irtóan passzolna a játékba: Coutinho.
Csak egy nevet mondok, azt a nevet, aki szerintem irtóan passzolna a játékba: Coutinho.kristop írta:én még mindig inkább támadóbb szellemű játékost hoznék. nem gündogan, verratti, koke félét.

Kokében mit láttok? Alig több egy közepes játékosnál. Körülbelül az a szint, mint Rakitic, meg stílusra is.Bob_Marley írta:És akkor hogy megcsavarjam, arról írnak az Atletico szívesen látná Pedrot, mi meg szívesen látnánk Koket.Nálam ez lenne a legtutibb forgatókönyv. Pénzügyileg is itt kellene talán a legkevesebbet költeni, s Koke nagyon illene ide szerintem.

Ezeket az összehasonlításokat szeretem, tudom azért írják, mert jól hangzik, de semmi értelme nincsen az összehasonlításnak, hiszen Boltnak fel volt építve a 100 méter centiről centire pontosan...MateLona írta:http://sportgeza.hu/futball/2015/04/13/ ... sain_bolt/
Egész sokat felröppen mostanában a neve és nemcsak ezen a fórumon... bár most valószínűleg a fórumon jobban pörögni fog a neve..
Nem semmi sprintet vág le..

Milan drukker ismerőseimtől nem hallok róla nagy dolgokat. Fizikai erőben gyenge , igazából ilyen Bartra kaliberű gyerek. Ő inkább támadásban jó , védekezésben annyira nem. Sérülésekkel is sokat bajlódik.nzxtpo írta:Szerintem kiemelkedik ebből a középszerű Milanból. Vélemények?

S.Agüero írta:Középre jövőre Mathieu már nem lesz fiatal, és Mascherano is kifelé fog már menni.