daffy írta:Nem tudom
1. mit kell ezen felháborodni,eddig is ilyen volt
2. mit kell magyarázkodni. Ezt nem lehet.
Eddig is egy önző paraszt volt,eztán sem fog változni. Aki ebből arra következtet,hogy nem jó ember,az egy idióta. De a pályán önző kuki. A Real Madrid valaha élt legeredményesebb játékosa lehet,egy történelmi alak,aki emiatt minden tiszteletet megérdemel. Maximum a gyerekem elé nem az ő viselkedését fogom mintaként állítani
Ami engem legjobban zavar az nem is az ő viselkedése. A focista nem az eszéről híres, Ronaldo pedig még focistához képest se értelmes(nah jó, azért a Balottelli szinttől messze van

). Ami legjobban zavar az inkább az, ahogy az emberek viszonyulnak hozzá. A legtöbb ember nemcsak hogy elfogadja a viselkedését (amiért kb. azt kéne kapja, mint a Baltimore-i gyerek az anyjától a tévében), hanem egyenesen ezt támogatják és ezért a példaképük. Azzal pedig szerintem minden ember, aki tud folyékonyan írni olvasni egyetért, hogy Ronaldo nem példaképnek való. Arra ott van Raul, Casillas, Modric, stb. Például hasonló okokból nem tudom megérteni azt, aki az utóbbi 4-5 évben kezdett a Realnak szurkolni. Aki Ronaldo, Figo, stb. idejében lett Real szurkoló, azt megértem. Nekem is van olyan ismerősöm, de a modern szurkolók hogyan tudnak egy ennyire arrogáns, beképzelt, sportszerűtlen(és itt nem csak a paraszt Pepére, Marcelora gondolok, hanem a nyilatkozatokra, vagy arra, hogy a bírói döntőtestület a Real zsebében van), stílustalan csapatnak szurkolni, az nehezen fér a fejembe. Az utóbbi időben ahány új Real szurkolóval találkoztam, az szinte mind csak azért kezdett a Realnak szurkolni, mert az éppen "vagány" - nak minősül. A Barcánál is megvan ez a hasonló réteg(túl sok is van belőlük), de azért az új Barca szurkolók körében rengetegen a játékstílus miatt szurkolnak a csapatnak, ahogy én is. A Real esetében szerintem olyanról nem beszélhetünk, aki a játékstílus miatt szurkol a Realnak, hiszen igazi stílus évek óta nem volt.
Kb ez a véleményem a Realról és Ronaldoról. Nem azért nem csípem azt a csapatot, mert a Barcának szurkolok(a Roma is a kedvenceim közé tartozik, mégis bírom a Laziot is). Az ellenszenvem sokkal inkább logikus okokra vezethető vissza.
És most a Real szurkolók tegyék a szívükre a kezüket és próbálják azt álltani, hogy nem szerették 100X jobban a 15 évvel ezelőtti csapatukat, mert azt nem hiszem el.