Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.02. 12:00:16

bojankrkic27 írta:Raúl legújabb nyilatkozata bebizonyította hogy ő sem ért a futballhoz, mert Messit CR fölé helyezi a zseniális megoldásai miatt. Amugy tényleg abnormális hogy a legdurvább szítukat is milyen egyszerűen képes megoldani...
Raúl nem oszt nem szoroz, már azóta sem amióta nem olyan rég sok Realos leszólta hogy egy teljesen középszerű játékos semmi több :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.02. 11:55:13

bojankrkic27 írta:Raúl legújabb nyilatkozata bebizonyította hogy ő sem ért a futballhoz, mert Messit CR fölé helyezi a zseniális megoldásai miatt. Amugy tényleg abnormális hogy a legdurvább szítukat is milyen egyszerűen képes megoldani...
kérdezd csak rivaldo11 nevű felhasználót, ő gyűjti a sok hülyét aki szerint messi jobb játékos :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2015.05.02. 11:52:36

Raúl legújabb nyilatkozata bebizonyította hogy ő sem ért a futballhoz, mert Messit CR fölé helyezi a zseniális megoldásai miatt. Amugy tényleg abnormális hogy a legdurvább szítukat is milyen egyszerűen képes megoldani...
BritishKnight
Capitá del Barça

2015.05.02. 11:25:20

Addig örüljünk, amíg CR így viselkedik. Ha jobban alárendelné magát a csapatnak, akkor jobb lenne a Real.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.05.02. 11:19:03

Próbálok mindig objektív lenni. Sokszor szidjuk a másik oldal fórumát, meg engem is néha bosszantanak. Úgyhogy most a nagy többségnek jár a pacsi, mert inkább szidták, mint védték CR-t. Persze a CR fanok szerint ez így továbbra is elfogadható viselkedés. Nekünk mondjuk nem rossz. :) Aki meg nem érti meg, hogy itt nem csak az egójáról van szó, hanem hogy ez mennyire rosszat tehet a csapategységnek, vagy esetlegesen győzelmekbe kerülhet az önzősége, azzal nem lehet mit tenni.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
mess2009
Director del Fútbol

2015.05.02. 08:20:20

ezt csak úgy lehet felfogni, hogy tudod: a saját csapatodnál amelyikkel érzelmileg is elkötelezett vagy, elnézőbb tudsz lenni. alkalmasint rühelli az ember egy egy megmozdulását valamelyiknek, de az más kategória mint a" pojáca zselés " attrakciói....
hank1ee
Director del Fútbol

2015.05.02. 00:52:41

noname írta:
hank1ee írta:Én akkor rühellném Ronaldot, ha nálunk játszana. Nem bírnám elnézni neki ezt a viselkedést, 2, vagy 3-0-nál sem. Így szimplán nem érdekel...
Rühelled Alvest, Busquetset, Albát, esetleg Fabregast?

Alves egy keképzelt bájgúnár, Busquets a legsunyibb gazemeber a foci történetében, Alba képét látva a kezem mindig ökölbe szorul, míg Fabregasnak kb annyi gerince van, mint egy polipnak. Mivel a mi csapatunkban játszanak/játszottak, nem rühellem őket és elismerem a tudásukat(nah jó, Alvesét nem), de nálam ők a megtűrt személy kategóriába esne. Mindemellett ha Ronaldo Barcás lenne, ő is a megtűrt személy kategóriába kerülne és nem rühellném.
Nem, de egyiküket sem láttam még, hogy ne örülne a csapattársa góljának. Ilyen egyszerű ez. :) Alvest egyébként nagyon nem csípem, nálam ő a "megtűrt személy". Ettől függetlenül igyekszem objektíven értékelni, mostanában pl. nagyon jól játszik.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
noname
Llegenda del Barça

2015.05.02. 00:13:11

hank1ee írta:Én akkor rühellném Ronaldot, ha nálunk játszana. Nem bírnám elnézni neki ezt a viselkedést, 2, vagy 3-0-nál sem. Így szimplán nem érdekel...
Rühelled Alvest, Busquetset, Albát, esetleg Fabregast?

Alves egy keképzelt bájgúnár, Busquets a legsunyibb gazemeber a foci történetében, Alba képét látva a kezem mindig ökölbe szorul, míg Fabregasnak kb annyi gerince van, mint egy polipnak. Mivel a mi csapatunkban játszanak/játszottak, nem rühellem őket és elismerem a tudásukat(nah jó, Alvesét nem), de nálam ők a megtűrt személy kategóriába esne. Mindemellett ha Ronaldo Barcás lenne, ő is a megtűrt személy kategóriába kerülne és nem rühellném.
A Fifa egy szégyen
hank1ee
Director del Fútbol

2015.05.01. 22:39:34

Én akkor rühellném Ronaldot, ha nálunk játszana. Nem bírnám elnézni neki ezt a viselkedést, 2, vagy 3-0-nál sem. Így szimplán nem érdekel...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.01. 22:25:46

Szerintem a legtöbb embernek - köztük nekem is - az a baja CR-el, hogy folyton megjatsza magát a pályán 30(!) éves kora ellenére. Fetreng és a legkisebb szellőtol is a földre kerül. Ez pl számomra nagyon idegesítő.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.01. 21:48:38

Csak itt a szurkolók néznek fel a játékosokra. Számomra legalább olyan gáz ezt a viselkedést látni a pályán, mint a felesleges színészkedést vagy a brutális favágást.
Amikor pedig jön néhány madridista olyan indokkal védeni, de "hogy az azért volt, mert maximalista"... Komolyan mindig emögé a "maximalizmus" #-o mögé bújnak folyamatosan, akármit csinál.
Az első bekezdéssel egyet értek, annyival kiegésziteném viszont, hogy én azt is gáznak tartom, amikor egy játékos beleszarik a meccsbe, és sétálgat. Ezt pedig Messitől láttuk nem egyszer, CR-től nem nagyon. CR maximalista, ez kihoz belőle jó, és rossz dolgokat egyaránt.
daffy
Madridista

2015.05.01. 21:40:29

Chino írta:
és lehet, hogy te a gyereked elé nem az ő viselkedését állítod mintaként, de annak ellenére ő azt fogja látni.
Akkor megmutatom neki az nfl-t és elmagyarázom,hogy mi is a férfi viselkedés fogalma. Mert hogy a focipályán olyat nem sokat fog látni,az egészen valószínű. Ez csapattól független. Egy Gattuso,Maldini,Lucio odatette a szigort. Cr messze nem,pedig a fizikai adottságai alapján a betonfalon is át kéne mennie
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.01. 21:14:33

daffy írta:Nem tudom
1. mit kell ezen felháborodni,eddig is ilyen volt
2. mit kell magyarázkodni. Ezt nem lehet.
Eddig is egy önző paraszt volt,eztán sem fog változni. Aki ebből arra következtet,hogy nem jó ember,az egy idióta. De a pályán önző kuki. A Real Madrid valaha élt legeredményesebb játékosa lehet,egy történelmi alak,aki emiatt minden tiszteletet megérdemel. Maximum a gyerekem elé nem az ő viselkedését fogom mintaként állítani
Ez mind igaz, csakhogy egy sportolót nemcsak a pályán való teljesítménye minősít. Ennek van emberi oldala, főleg ha a világ legnépszerűbb sportjának egyik legnépszerűbb játékosáról van szó. És a tiszteletet mindkét szempont alapján kell kiérdemelni.
Kicsit fals hasonlat ugyan, de olyan ez mint egy játékos marketingje. Nagyon fontos tényező, hogy ebből mennyit lehet kiaknázni.
Csak itt a szurkolók néznek fel a játékosokra. Számomra legalább olyan gáz ezt a viselkedést látni a pályán, mint a felesleges színészkedést vagy a brutális favágást.
Amikor pedig jön néhány madridista olyan indokkal védeni, de "hogy az azért volt, mert maximalista"... Komolyan mindig emögé a "maximalizmus" #-o mögé bújnak folyamatosan, akármit csinál.

és lehet, hogy te a gyereked elé nem az ő viselkedését állítod mintaként, de annak ellenére ő azt fogja látni.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2015.05.01. 16:07:01

Eddig is egy önző paraszt volt,eztán sem fog változni. Aki ebből arra következtet,hogy nem jó ember,az egy idióta. De a pályán önző kuki. A Real Madrid valaha élt legeredményesebb játékosa lehet,egy történelmi alak,aki emiatt minden tiszteletet megérdemel. Maximum a gyerekem elé nem az ő viselkedését fogom mintaként állítani
Ami engem legjobban zavar az nem is az ő viselkedése. A focista nem az eszéről híres, Ronaldo pedig még focistához képest se értelmes(nah jó, azért a Balottelli szinttől messze van :lol: ). Ami legjobban zavar az inkább az, ahogy az emberek viszonyulnak hozzá. A legtöbb ember nemcsak hogy elfogadja a viselkedését (amiért kb. azt kéne kapja, mint a Baltimore-i gyerek az anyjától a tévében), hanem egyenesen ezt támogatják és ezért a példaképük. Azzal pedig szerintem minden ember, aki tud folyékonyan írni olvasni egyetért, hogy Ronaldo nem példaképnek való. Arra ott van Raul, Casillas, Modric, stb. Például hasonló okokból nem tudom megérteni azt, aki az utóbbi 4-5 évben kezdett a Realnak szurkolni. Aki Ronaldo, Figo, stb. idejében lett Real szurkoló, azt megértem. Nekem is van olyan ismerősöm, de a modern szurkolók hogyan tudnak egy ennyire arrogáns, beképzelt, sportszerűtlen(és itt nem csak a paraszt Pepére, Marcelora gondolok, hanem a nyilatkozatokra, vagy arra, hogy a bírói döntőtestület a Real zsebében van), stílustalan csapatnak szurkolni, az nehezen fér a fejembe. Az utóbbi időben ahány új Real szurkolóval találkoztam, az szinte mind csak azért kezdett a Realnak szurkolni, mert az éppen "vagány" - nak minősül. A Barcánál is megvan ez a hasonló réteg(túl sok is van belőlük), de azért az új Barca szurkolók körében rengetegen a játékstílus miatt szurkolnak a csapatnak, ahogy én is. A Real esetében szerintem olyanról nem beszélhetünk, aki a játékstílus miatt szurkol a Realnak, hiszen igazi stílus évek óta nem volt.

Kb ez a véleményem a Realról és Ronaldoról. Nem azért nem csípem azt a csapatot, mert a Barcának szurkolok(a Roma is a kedvenceim közé tartozik, mégis bírom a Laziot is). Az ellenszenvem sokkal inkább logikus okokra vezethető vissza.

És most a Real szurkolók tegyék a szívükre a kezüket és próbálják azt álltani, hogy nem szerették 100X jobban a 15 évvel ezelőtti csapatukat, mert azt nem hiszem el.
A Fifa egy szégyen
Motaro
Jugador del Barça

2015.05.01. 13:52:19

Majdnem mindennel egyet tudok érteni, de azzal, hogy minden tisztelet megérdemelne, erősen vitatkoznék. A legnagyobb rivális játékosait is lehet tisztelni, remek példák erre Raúl, Casillas illetve Puyol, Abidal. De CR ettől a társaságtól fényévekre van, az is biztos. Lehet, hogy a legeredményesebb góllövő lesz a klub történetében, dehogy köze nincs az igazi legendákhoz, az tuti.
daffy
Madridista

2015.05.01. 11:07:43

Nem tudom
Alonso0190
Jugador del Barça

2015.05.01. 10:59:38

Real Madrid 5 írta: Mondjuk közben meg találtam ilyet is, innen egész máshogy néz ki...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
És mi a helyzet a fejcsóválással?
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
Pocsa11
Jugador del Barça

2015.05.01. 06:09:55

Real Madrid 5 írta: Mondjuk közben meg találtam ilyet is, innen egész máshogy néz ki...
Igazad van, máshogy néz ki. De gúnyosan én is tudok vigyorogni..."Ez a szerencsétlen is elveszi előlem! Besz@rok!" feje van. De az önzetlenségéről és a csapatot maga elé helyező Ronaldoról biztos nem az tükröződik le, hogy ez igazából egy gúnyos vigyor. Áááá!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.04.30. 23:13:45

Nálam a mai nap fénypontja az amikor néhány realis azt állította hogy " Nem szereti igazán a focit az aki Ronaldo helyébe nem így reagálna".... :mrgreen: :mrgreen:

Hát erre no comment, akkor ezek szerint a focisták 99%-a utálja a focit :lol:
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2015.04.30. 22:48:47

Real Madrid 5 írta:Igen, minket tényleg csak az érdekel. Időseket verünk, támogatjuk a terrorizmust és úgy hagyjuk a csapot.

Nekem is már elegem van belőle hogy ez megy, oké hogy nem örül neki (bár nem, nem oké...), de hogy még ilyen cirkuszt csináljon...

Mondjuk közben meg találtam ilyet is, innen egész máshogy néz ki...
Nna, ma is tanultunk valami újat a madridistáktól... köszönöm az érdekességeket.
Már csak egy dolgot nem értek. Miért érdekli őket az, hogy mi folyik egy Barcás fórumon?
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.30. 21:02:56

Real Madrid 5 írta:Igen, minket tényleg csak az érdekel. Időseket verünk, támogatjuk a terrorizmust és úgy hagyjuk a csapot..
mik ki nem derülnek a madridistákról :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.04.30. 20:56:47

Leon írta:Ugyanmár nem értitek,hogy Ronci mindent egymaga akar megoldani? :mrgreen:
Egy másik gyöngyszem odaátról rá is világított erre: "mikor Messi gólrekordot döntött a maga 91 góljával, akkor a csapattársak mindent hagytak neki, minden passzal őt keresték, szinte minden gólhelyzetben ő volt a befejező személy."

:lol:
igen így volt és most, hogy két másik gólzsák van mellette rögtön meg is látszik az eredményén, le van maradva a nagy roncika mögött írd és mond : egy góllal :lol:
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2015.04.30. 20:55:04

visca el barca írta:az egy madridistát sem érdekel. a fontos az, hogy zselé gólkirály legyen, ezüstcipős vagy mi a szösz, meg legyen meg a 4. aranylabdája.
Igen, minket tényleg csak az érdekel. Időseket verünk, támogatjuk a terrorizmust és úgy hagyjuk a csapot.

Nekem is már elegem van belőle hogy ez megy, oké hogy nem örül neki (bár nem, nem oké...), de hogy még ilyen cirkuszt csináljon...

Mondjuk közben meg találtam ilyet is, innen egész máshogy néz ki...
Leon
Director del Fútbol

2015.04.30. 19:19:09

Ugyanmár nem értitek,hogy Ronci mindent egymaga akar megoldani? :mrgreen:
Egy másik gyöngyszem odaátról rá is világított erre: "mikor Messi gólrekordot döntött a maga 91 góljával, akkor a csapattársak mindent hagytak neki, minden passzal őt keresték, szinte minden gólhelyzetben ő volt a befejező személy."

:lol:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Kash
Entrenador del Barça

2015.04.30. 18:50:38

Most már tényleg elég látványosan produkálja magát ronci, pedig már azthittem, hogy kezd megjönni az esze, mostanában odamegy a gólszerzőhöz, nem a gólszerző kell odamenjen hozzá...De úgylátszik elég volt tőle 2x "elvenni" a gólt, és elő jött belőle az igazi énje. :D
Kép
Válasz küldése