Hát erre no comment, akkor ezek szerint a focisták 99%-a utálja a focit

Nna, ma is tanultunk valami újat a madridistáktól... köszönöm az érdekességeket.Real Madrid 5 írta:Igen, minket tényleg csak az érdekel. Időseket verünk, támogatjuk a terrorizmust és úgy hagyjuk a csapot.
Nekem is már elegem van belőle hogy ez megy, oké hogy nem örül neki (bár nem, nem oké...), de hogy még ilyen cirkuszt csináljon...
Mondjuk közben meg találtam ilyet is, innen egész máshogy néz ki...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
mik ki nem derülnek a madridistákrólReal Madrid 5 írta:Igen, minket tényleg csak az érdekel. Időseket verünk, támogatjuk a terrorizmust és úgy hagyjuk a csapot..
igen így volt és most, hogy két másik gólzsák van mellette rögtön meg is látszik az eredményén, le van maradva a nagy roncika mögött írd és mond : egy góllalLeon írta:Ugyanmár nem értitek,hogy Ronci mindent egymaga akar megoldani?![]()
Egy másik gyöngyszem odaátról rá is világított erre: "mikor Messi gólrekordot döntött a maga 91 góljával, akkor a csapattársak mindent hagytak neki, minden passzal őt keresték, szinte minden gólhelyzetben ő volt a befejező személy."
Igen, minket tényleg csak az érdekel. Időseket verünk, támogatjuk a terrorizmust és úgy hagyjuk a csapot.visca el barca írta:az egy madridistát sem érdekel. a fontos az, hogy zselé gólkirály legyen, ezüstcipős vagy mi a szösz, meg legyen meg a 4. aranylabdája.
az egy madridistát sem érdekel. a fontos az, hogy zselé gólkirály legyen, ezüstcipős vagy mi a szösz, meg legyen meg a 4. aranylabdája.Sergi írta:De nem baj,még egy pár ilyen, és mindent bebuknak...
Ennél jobban azért ne szárnyaljanak!!culinho írta:Meglehet a nyáron visszaviszi az MU és a fehérek jövőre szárnyalni fognak.
És remélem ezt egyre többen észreveszik, mert a két ember soha nem lesz egy szinten!!!!!bojankrkic27 írta:én ilyen videók láttán képedek el és döbbenek rá, hogy mekkora szerencsénk van Messivel!! nekem bárki mondhat bármit de ő úgy éri el a statjait és úgy játszik meccsről meccsre fantasztikusan, hogy ilyen és hasonló megnyilvánulást saját csapatunk góljánál sose láttunk és nem is fogunk látni tőle!
A gólok számában megközelítheti CR, de a játék olvasásában építésében és úgy komplett a futball szó szoros értelmében elmarad Messitől ez teszi ilyen frusztráltá azt az embert, és ez a frusztráció az ehhez hasonló megnyilvánulásainak a forrása.
ez így világos. de sajna az is, hogy az emberek egy másik fele ajnározni képes ezt a pojácát,,,,,bojankrkic27 írta:én ilyen videók láttán képedek el és döbbenek rá, hogy mekkora szerencsénk van Messivel!! nekem bárki mondhat bármit de ő úgy éri el a statjait és úgy játszik meccsről meccsre fantasztikusan, hogy ilyen és hasonló megnyilvánulást saját csapatunk góljánál sose láttunk és nem is fogunk látni tőle!
A gólok számában megközelítheti CR, de a játék olvasásában építésében és úgy komplett a futball szó szoros értelmében elmarad Messitől ez teszi ilyen frusztráltá azt az embert, és ez a frusztráció az ehhez hasonló megnyilvánulásainak a forrása.
Hát hogy lehet nem imádni ezt az embert, nem is értem.S.Agüero írta:CR jó tulajdonsága a maximalizmus.
https://instagram.com/p/2EkSFEEAch/" target="_blank
![]()
![]()
Azért nekik mégscsak most jön az igazi erőfelmérő, amit mi többé-kevésbé abszolváltunk...(Sevilla szomorúsmiley) Ha hozzák és mi botlunk, akkor meg is érdemlik a bajnoki címet természetesen, de szerintem fognak pontokat hullajtani.mess2009 írta:a realosokat be vadították azzal, hogy nyerjenek meg minden meccset ezzel bele hajszolnak bennünket egy botlásba ez az egyetlen esélyük... és most ezt látjuk, egyelőre persze csak a remény maradt nekik... ahogy nekem is hogy a végén pofára esnek....