Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

2006/07. Akkor volt egy elég jó Sevilla, a bajnoki cím is sokáig kérdéses volt.S.Agüero írta:Mikor volt utoljára olyan, hogy a Spanyol Bajnokságban az első öt helyezett 20 ponton belül végzett?

1-1csababarca írta:Nah a lesajnált Granada most épp a Celtát küldi haza, nulla ponttal, félidőt lejátszva emberhátrányban.
Most,hogy ebből mit lehet levonni a hétvége függvényében ránk és a realra is vetítve, az egyéni kérdés.
De érdekes azért, számomra legalábbis.
Szerencsére a Clásicon nem volt ennyi gondja Iscoval.MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016 ... at-2403577
Piqué kosszú idő után valamiről végre lemaradt.

De tobb eselyuk van szerintem es csak ennyit irtam .palesz77 írta:Mert ők szerinted mostantól mindet behúzzák? Persze van rá némi esély, de azért kétlem, hogy innentől 100%-osak lesznek a szezon végéig..bingyo24 írta:A Realnak konnyebb sokkal a sorsolas es szerintem a vegen behuzzak nem fogja birni a Barca vegig ez tuti.
Mert ők szerinted mostantól mindet behúzzák? Persze van rá némi esély, de azért kétlem, hogy innentől 100%-osak lesznek a szezon végéig..bingyo24 írta:A Realnak konnyebb sokkal a sorsolas es szerintem a vegen behuzzak nem fogja birni a Barca vegig ez tuti.
Jol Van csocsesz .MQuCsabi írta:Nyugodtan összetörheted a mindent látó varázs gömbödet és lepihizhetsz.Szerintem a Real simman fogja nyerni a bajnoksagot a Barca nem fogja birni Celta,Sevilla,Espanyol ,Atletico Idegenben es plusz meg lesz egy Valencia,Sociedad hazi palyan Csak ,hogy a nehezerol beszeljunk.A Realnak konnyebb sokkal a sorsolas es szerintem a vegen behuzzak nem fogja birni a Barca vegig ez tuti.Szerintem a Real simman fogja nyerni a bajnoksagot a Barca nem fogja birni Celta,Sevilla,Espanyol ,Atletico Idegenben es plusz meg lesz egy Valencia,Sociedad hazi palyan Csak ,hogy a nehezerol beszeljunk.A Realnak konnyebb sokkal a sorsolas es szerintem a vegen behuzzak nem fogja birni a Barca vegig ez tuti.![]()
Majd' két hónap van még hátra, s azután nézd meg újra.