Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
visca el barca írta:jó kis meccs volt a tegnapi, kár, hogy az első fi-t csak ímmel-ámmal tudtam nézni...
menni kell tovább, hozni a meccseket és reménykedni h az atletico elleni derbiig a real vhol eltaknyol..

Érdekességnek tényleg jó, főleg, hogy a 6. gól se lóg ki a sorból...MessiNeymarSuarez írta:A Barcelonánál új szabály van:
Ha gólt rúgsz, akkor kötelességed asszisztálni a következő gólhoz!
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55E5D2AA

mondom. sergi robertot én már a félidőben hoznám busquets helyett, aztán jöhet később montoya és pedro is. pedrito jöhet vagy neymar vagy messi helyett, de mivel messi úgyse, ezért inkább neymar helyett, suarez menjen csak a mesterhármasért.kristop írta: a getafe ellen lehet pihentetni, teljesen semmilyen ez a csapat idegenben, bartra, roberto, montoya, xavi, pedro, mind mehet a kezdőbe szerintem.

MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos kezdő:
Bravo,Alves, Bartra, Mathieu, Adriano, Xavi, Busquets, Rafinha,, Messi, Suárez , Neymar.
Gyerünk Barca, meg kell nyernünk
igen, azért írtam, hogy vmivel veszélyesebbek lehetnek, nem pedig veszélyesek.hank1ee írta:Azért egy Cordobáról van szó mégiscsak.visca el barca írta:épp azért fognak felszabadultan játszani mert már kiestek... sztem így vmivel veszélyesebbek lehetnek..