Messa írta:kristop írta:
Persze Danilo fog kezdeni, mert 40 millióért azért még nekik is sok a padra igazolni, de korántsem vagyok benne biztos, hogy csak a játéka alapján képes lenne kiszorítani a spanyolt. Ezzel nem azt mondom, hogy Danilo nem jó játékos, de nincs nagy különbség köztük, sőt.
Az az igazság, hogy jobbhátvédben olyan szűk a piac, hogy még Carvajal is valóban top 5 körül van, annak ellenére, hogy semmi plusz nincs benne.
A Danilo-s ügy azért érdekes, mert Ancelotti nem igazán az ilyen taktika híve. Nem tudom elképzelni, hogy két felfutó szélsőt akarna, amellett a spanyol is kiveszi a részét a támadásból. Mellesleg nem az náluk a hiányposzt, főleg nem 40 millióért. Ezzel nem azt mondom, hogy direkt kicseszésből vették meg, inkább Perez megalomániájának újabb ékes bizonyítéka, illetve az edző megkerülése.
Alves az utóbbi meccseken tényleg jó formát mutat, de azt érzem benne, hogy ez egyik pillanatról a másikra változhat, jövőre pedig még idősebben, nem valószínű, hogy javulna vagy tartani tudná ezt a teljesítményt. Védekezésben még mindig iszonyúan kevés, leginkább Rakitic-nek, de méginkább Piquének köszönhető, hogy nem szórnak meg onnan minket.
Bíztam benne, hogy a PSG elviszi és akkor talán van der Wiel-t el lehet hozni, de ez úgy néz ki megbukott. Aki elérhető lenne és talán a szintet is megütné az szerintem de Sciglio, de róla sajnos még hírek sincsenek, pedig ha kötnénk vele egy szerződést januártól a BL-ben is játszhatna.
Sokat köszönhetünk Alvesnek és bírom a búráját, de nagyon kényszermegoldás, még akkor is ha jelen helyzetben a legjobb választás.