Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértünk.hank1ee írta:Jó, igaz, nem írnám le én se a Bayernt, ki vagyok én, hogy kijelentsem, hogy továbbjutunk. A tavalyi Atlético elleni negyeddöntőn már latolgattam 99-1 %-ban az esélyeket a javunkra, az is jól bejött...Normandia írta: Ìgy igaz a negyeddöntőt abszolválták az elődöntőt nem. Szerintem nem mondtam mást én sem.
Én csak azt mondom, hogy az eredményeit úgy a barcánál, mint a bayernnál már beìrták a sporttörténetekkel foglalkozó könyvekbe azt már jegyzik és ezeket nem befolyásolja, hogy most nyer e bl- t vagy sem. Max bőviti azt. Egyébként meg nem vagyok biztos a sikerünkbe, Pep makacssága ide vagy oda. LE- nek még kellene idő, hogy a szisztéma úgy működjön, ahogy kell. Persze, ha továbbjutunk az sem baj:DLE-s dologban egyetértek, egy Real ellen elbukott döntő nekem nagyon fájna, ha a Bayernen át is lépnénk, de ha bejutnánk, nagyjából ugyanaz jutna az eszembe, ami a németekkel volt a vb-n. Kikövezték maguknak az utat, kérdés nélkül agyonverték az erős ellenfeleket, és nyertek is a végén a kisebb meglepetés Argentína ellen. Egy City-PSG-Bayern után szerintem meglenne a döntő is, bár ki tudja - ez már rég másik topik, meg LE is, akivel kapcsolatban egyetértek, de akkor is nagyon jól összehozta már idénre is, ha összejönne, miért ne jöjjön össze?
Jó, igaz, nem írnám le én se a Bayernt, ki vagyok én, hogy kijelentsem, hogy továbbjutunk. A tavalyi Atlético elleni negyeddöntőn már latolgattam 99-1 %-ban az esélyeket a javunkra, az is jól bejött...Normandia írta: Ìgy igaz a negyeddöntőt abszolválták az elődöntőt nem. Szerintem nem mondtam mást én sem.
Én csak azt mondom, hogy az eredményeit úgy a barcánál, mint a bayernnál már beìrták a sporttörténetekkel foglalkozó könyvekbe azt már jegyzik és ezeket nem befolyásolja, hogy most nyer e bl- t vagy sem. Max bőviti azt. Egyébként meg nem vagyok biztos a sikerünkbe, Pep makacssága ide vagy oda. LE- nek még kellene idő, hogy a szisztéma úgy működjön, ahogy kell. Persze, ha továbbjutunk az sem baj:D
Ìgy igaz a negyeddöntőt abszolválták az elődöntőt nem. Szerintem nem mondtam mást én sem.hank1ee írta: Több szempontból is sántít ez egy kicsit. Egyrészt a német bajnokság a Bayernnek nem kihívás, ezt mindenkinek látnia kell. Annyira evidencia, hogy behúzzák a ligát még több évig zsinórban, hogy nem kifejezés. A Dortmund leépítésével (amit ők csináltak) az egyetlen komoly kihívójuk is elszállt, még jobban leszakadt a bajorokról a mezőny. A Wolfsburg még nincs, és a közeljövőben nem is lesz azon a szinten, hogy esélyes legyen a Bayern ellen. Guardiola nagyon jól tudta, hogy ez vár rá ott, a biztos bajnoki siker, váltig állítom, hogy óriási szerepe volt ennek, hogy odament, mondhatni garantáltak a német trófeák.
Heynckes nem lépett le egyébként, csak vissza akart vonulni, bőven elhiszem neki, hogy fáradt volt. Csakhogy jött a BL-győzelem, ami adott neki annyi energiát, hogy mégis folytatni akarta, de addigra már szerződtették Guardiolát.
Ha Pep meg akarja mutatni, itt a lehetőség, a Barca ellen bizonyíthat (nem fog, a makacssága miatt ki fognak esni). Amúgy tavaly pont eggyel tovább jutottak a negyeddöntőnél, mivel elődöntősök voltak a Real Madrid ellen.
Attól függ, mit értünk nimbuszon. Ha idén nem lesz BL győzelem, akkor Bayern legenda nem lesz belőle. Lehet, hogy kiszolgálja a szerződését, de hosszabbítás nem lesz és nem ő fogja irányítani a korosztályváltásukat. Ettől még kaphat jó szerződést más országban.Normandia írta:Ugyan már, valaki komolyan gondolja, hogy Pep nimbuszát befolyásolhatja, ha nem nyer bl-t a bayern-nel. Max a bayern drukkerek gondolhatják ezt, de az amúgy is egy különleges etvasz. Az eredményei akkor is megvannak, ha éppen nem fog sikerülni neki. Azt már nem lehet elvenni tőle. Egyébként állítom, hogy az előző sikeredzővel se lettek volna bl győztesek tavaly. Nem véletlenül lépet le, fáradságra meg az ég tudja mire hivatkozva. Abban a csapatban annyi volt, Pep meg megpróbált egy kis színt vinni a robotfocijukba néhány új arccal. Szerintem a tavalyi negyeddöntő is csúcs volt attol a gárdától.
Több szempontból is sántít ez egy kicsit. Egyrészt a német bajnokság a Bayernnek nem kihívás, ezt mindenkinek látnia kell. Annyira evidencia, hogy behúzzák a ligát még több évig zsinórban, hogy nem kifejezés. A Dortmund leépítésével (amit ők csináltak) az egyetlen komoly kihívójuk is elszállt, még jobban leszakadt a bajorokról a mezőny. A Wolfsburg még nincs, és a közeljövőben nem is lesz azon a szinten, hogy esélyes legyen a Bayern ellen. Guardiola nagyon jól tudta, hogy ez vár rá ott, a biztos bajnoki siker, váltig állítom, hogy óriási szerepe volt ennek, hogy odament, mondhatni garantáltak a német trófeák.Normandia írta:Ugyan már, valaki komolyan gondolja, hogy Pep nimbuszát befolyásolhatja, ha nem nyer bl-t a bayern-nel. Max a bayern drukkerek gondolhatják ezt, de az amúgy is egy különleges etvasz. Az eredményei akkor is megvannak, ha éppen nem fog sikerülni neki. Azt már nem lehet elvenni tőle. Egyébként állítom, hogy az előző sikeredzővel se lettek volna bl győztesek tavaly. Nem véletlenül lépet le, fáradságra meg az ég tudja mire hivatkozva. Abban a csapatban annyi volt, Pep meg megpróbált egy kis színt vinni a robotfocijukba néhány új arccal. Szerintem a tavalyi negyeddöntő is csúcs volt attol a gárdától.
Teljesen egyetértek egy részével amit mondasz.crixus írta:Igen, a németek annyira nem kedvelik, méghozzá a spanyolosítás, stílusváltás miatt. De idióták lesznek, ha kiteszik egy BL-kiesés esetén. Az pedig abszolút nevetséges kijelentés, hogy ha most kiesnek az összetörné Pep edzői legendáját. A bajorokkal tavaly 6-ból négy hivatalos kupát begyűjtött, plusz egy német ligakupát, idén eddig a ligakupát szintén begyűjtötték, a szuperkupát elbukták. A Bajnokságot utcahosszal vezetik, a kupában a Dortmunddal meccselnek az elődöntőben. Idén is lehet 4 kupából 2, ha kiesnek a BL-ből akkor is. És azért az sem elhanyagolható, hogy az elődöntőig mentek tavaly is, idén is itt tartanak.Feast4 írta: Már ha a tavalyi madrid meccsre gondolsz az még megbocsátható volt, új edző új csapatnál stb. De ha netán megint kiesnek szerintem nem fogják lenyelni a németek.
Egy olyan edző, aki 6 első osztályban eltöltött idényéből 5ször bajnoki címet nyert eléggé legendaszagú úgy, hogy a BL-ben minden évben legalább az elődöntőig ment, 2szer győzött is. A mai topfutballban ez a két versenysorozat "számít", a többi "dísz".
Úgy van, ahogy mondod. De tavaly sem az volt a probléma, hogy kiestek az elődöntőben, hanem az, hogy esélyük sem nagyon volt a Madrid ellen, azt azért lássuk be, címvédőként, ilyen erős kerettel ciki volt.crixus írta:Igen, a németek annyira nem kedvelik, méghozzá a spanyolosítás, stílusváltás miatt. De idióták lesznek, ha kiteszik egy BL-kiesés esetén. Az pedig abszolút nevetséges kijelentés, hogy ha most kiesnek az összetörné Pep edzői legendáját. A bajorokkal tavaly 6-ból négy hivatalos kupát begyűjtött, plusz egy német ligakupát, idén eddig a ligakupát szintén begyűjtötték, a szuperkupát elbukták. A Bajnokságot utcahosszal vezetik, a kupában a Dortmunddal meccselnek az elődöntőben. Idén is lehet 4 kupából 2, ha kiesnek a BL-ből akkor is. És azért az sem elhanyagolható, hogy az elődöntőig mentek tavaly is, idén is itt tartanak.Feast4 írta: Már ha a tavalyi madrid meccsre gondolsz az még megbocsátható volt, új edző új csapatnál stb. De ha netán megint kiesnek szerintem nem fogják lenyelni a németek.
Egy olyan edző, aki 6 első osztályban eltöltött idényéből 5ször bajnoki címet nyert eléggé legendaszagú úgy, hogy a BL-ben minden évben legalább az elődöntőig ment, 2szer győzött is. A mai topfutballban ez a két versenysorozat "számít", a többi "dísz".
Ezt meg elég nagy böszmeségnek tartom. Pep Rijkaardtol egy romokban lévő Barcát vett át, melyből nagyon rövid időn belül a világ legjobb csapata lett. Xavi, Iniesta, Messi korábban is remek játékosok voltak, de Pep kezei alatt még magasabb szintre tudtak jutni, de az ő kezei alatt teljesedett ki Pique és Busquets is.Pep-et meg hagyjuk már. Majd ott fog állni a pálya szélén előre bámulva és semmit sem fog tudni, mert taktikát nem változtat, cserélni nem tud... Abból él, hogy egy tökéletes Barcelonával végigverte Európát (állandóan a legerősebb keretet feldobta, aztán ha gond volt például a Chelsea ellen csak állt és tartotta a száját és várta, hogy valamelyik klasszis megmentse a seggét). Könyörgöm abban a csapatban volt Alves - Abidal (akkori 2 legjobb szélső védője), Puyol, Xavi - Ini - Busi, Messi és a többiek. 20 edzőből 20 megcsinálta volna ugyanezt. Nem fogom elismerni, ha hülyének néztek akkor sem.
Kicsit off, de most, hogy ezt így leírtad...csababarca írta:ők még inkább abban a bűvöletben élnek, amit a 2012-13as szezonban elértek. Azt hiszik,hogy csak az a szint, mindent ahhoz mérnek. És ahhoz képest tényleg [auto_cenzúra] Pep, de ahhoz mindenki az lenne, mert megismételhetetlen, nem fenntartható. Főleg a BL-ben nem lehet egyeduralkodóvá válni, képtelenség.
Nálunk is hasonló a helyzet, de nem öl ilyen mértékeket talán.
Igen, a németek annyira nem kedvelik, méghozzá a spanyolosítás, stílusváltás miatt. De idióták lesznek, ha kiteszik egy BL-kiesés esetén. Az pedig abszolút nevetséges kijelentés, hogy ha most kiesnek az összetörné Pep edzői legendáját. A bajorokkal tavaly 6-ból négy hivatalos kupát begyűjtött, plusz egy német ligakupát, idén eddig a ligakupát szintén begyűjtötték, a szuperkupát elbukták. A Bajnokságot utcahosszal vezetik, a kupában a Dortmunddal meccselnek az elődöntőben. Idén is lehet 4 kupából 2, ha kiesnek a BL-ből akkor is. És azért az sem elhanyagolható, hogy az elődöntőig mentek tavaly is, idén is itt tartanak.Feast4 írta: Már ha a tavalyi madrid meccsre gondolsz az még megbocsátható volt, új edző új csapatnál stb. De ha netán megint kiesnek szerintem nem fogják lenyelni a németek.
Már ha a tavalyi madrid meccsre gondolsz az még megbocsátható volt, új edző új csapatnál stb. De ha netán megint kiesnek szerintem nem fogják lenyelni a németek.hank1ee írta:Madrid???Feast4 írta:Vicces helyzet állt elő.Ha tovább megyünk mi lehetünk az a csapat amelyik összetöri Pep edzői legendáját.
Madrid???Feast4 írta:Vicces helyzet állt elő.Ha tovább megyünk mi lehetünk az a csapat amelyik összetöri Pep edzői legendáját.
Mind a sérüléshullámban, mind a Porto elleni vereségben szükségképpen mindenki benne van, akinek felelős szerepe van. Nem csak az edzői stáb és az orvosi stáb, hanem a vezetőség is. Pár hónapja két kerettagukat is elengedték és nem hoztak senkit, mondván, hogy nagyon erős a keretük.Erxy írta:az egyebkent tenyleg nem normalis hogy van vagy 11 serultje a bm-nek, az nem pechsorozat, ilyen szamu seruleseknel valaki nem dolgozik jol.
hogy ez most Pep vagy az orvosi csapat, az mi innen nem tudhatjuk.. de valtotatni kell valamin, hacsak nem akar Wengerkedni.
visca el barca írta:most olvasom, hogy "kirúgatta" az összes orvost (felmondtak), mert elvileg rájuk fogta a gyenge bl negyeddöntő eredményt, mondván sok a sérült. olvasgatom a kommenteket és iszonyat megdöbbenve látom, hogy a bayernesek 90%-a rühelli. mintha kiestek volna a bundesligából... sokszor beszélgetek egy-két bayernes ismerősömmel, amugy sem egyszerű szurkolói faj...
Ez tipikusan rá jellemző dolog. Nálunk, ha visszaemlékszel, csak egy-egy évekre hosszabbított mindig, és szezon végéig ment mindig a találgatás, hogy marad-e. Szereti a forma kifejezni a függetlenségét, meg az idegeket borzolni,-már akinek-.Samper írta:Rengeteg húlyeséget összeirkálnak szurkereink Pep pozíciójával kapcsolatban. Van a németeknél egy kitartó ellentábora, amelyik minden alkalmat felhasznál a gyalázására. De az szóba se jött, hogy ne szolgálná ki a három évét. Amin huzavona megy, az a hosszabbítás. Hol ő tartja korainak, hogy tovább elkötelezze magát, hol a Bayern se forszírozza annyira. Valójában arról van szó, hogy mennyire beszélhet bele Pep nyáron az igazolásokba - elengedésekbe.
Mekkora lenne: állnak a kispadnál, Messi bebőrözi Alaba-t, erre Pep felröhög. Én mondjuk ebben sem látok kivetni valót, de ezt tudjuk be annak, hogy egy szentimentális majom vagyok, aki szeret röhögni egy "vérre menő" meccsen is akár.(abban az esetben ítélnem csak aggályosnak, ha egymás ellen játszaná a barca - bayern és saját csapata elleni megoldásnál csinálna ilyenek, ez egyértelmű. de erről persze közel sincs szó.)