csababarca írta:
Bob,nem akartam hogy igazam legyen, de így nem lehet lemeccselni egy párharcot,a real ellen arra alapozni,hogy 180 percig nem találnak be. Az több mint necces.
Lehet alapozni jó védekezésre,kell is, de ennyire nem lehet feladni a támadás részét. Mint,hogy fejetlenül sem lehet támadni védekezés nélkül.
Tettek a gólért, de attól még hogy valaki birtokolja a labdát meg 20-30 méterre eljut meg ívelget befelé attól még az nem észbontó támadás. Ott voltak mindenhol a matracosok, Ronaldonak meg Borsónak volt helyzete, igaz a túloldalt ilyenek nem nagyon voltak. Én nem azt mondom érdemtelen lenne, de simán benne volt az Atletico továbbjutása is, ennyin múlott, hogy James-Ronaldo talált egy lukat és Borsó meg betette. Turan kiállítása döntőnek bizonyult, meg is érdemli a Real, mert ilyen butaságot nem lehet elkövetni.
Atleticonak nem igen voltak lehetőségei, első meccsen is a végét tolták meg itt is erre játszottak gondolom. De ezt a játékot nem helyzetre játsszák, nem éreztem egyik meccsen sem, hogy játékban ne lett volna egyenlő partner az Atletico. Második meccsről nehezebben tudok nyilatkozni mert ide-oda váltogatva láttam.