Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leon írta:Ha a Real begyűri a Sevillat és Valenciat akkor ők már nem veszítenek pontot. Nekünk az Atma elleni meccsen fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Geta-Cordoba nem tényező, a Sociedad csak idegenben okoz gondot,otthon mindig elkalapáljuk őket. A Depor meg ha épp az 1.osztályban van,nem sokszor ússza mag 3-4kapott gól alatt.
Sokat szerintem nekünk sem kell visszamenni, Valencia ellen döcögött a történet.Chino írta:.....
Néztem a meccset. Hozták a kötelezőt. Ilyen szoros bajnokságnál, úgy, hogy a BL-ben is harcban vannak, valószínűleg sem ők, sem mi nem a gálázásokra fogunk menni, csak, hogy valagogy behúzzák/zuk a maradék bajnokikat.zola8787 írta: Nézed amúgy a meccset, vagy csak próbálsz okoskodni?
Jajj hagyjad már... Kíváncsi lennék mit szólnál ha 10 emberrel védekezne a Barca és várnád, hogy előrecsesszük a labdát és Neymar vagy Messi lefusson mindenkit.LG írta: Ami a bajnokságot illeti, nagyjából ugyanannyi esélyt látok arra, hogy ők buknak a hátralévő meccseken, mint mi, szóval szerintem azt behúzzuk.Ebben meg nem látom a logikát. Legalábbis szerintem az a jobb csapat, amelyik több gólt lő. Azért nekünk is jó néhány meccsünk volt a bajnokságban, ahol játékban nem domináltunk, mégis be tudtuk húzni, érdekes módon azért nem fanyalog senki.Ezerszer jobb a Celta mégis fog még 2 gólt lőni a Real
Ebben meg nem látom a logikát. Legalábbis szerintem az a jobb csapat, amelyik több gólt lő. Azért nekünk is jó néhány meccsünk volt a bajnokságban, ahol játékban nem domináltunk, mégis be tudtuk húzni, érdekes módon azért nem fanyalog senki.Ezerszer jobb a Celta mégis fog még 2 gólt lőni a Real
Annyira jó ez a meccs, hogy komolyan képes vagyok elhinni, hogy a Juve megfricskázhatja őket. Illetve alig várom a Valencia és a Sevilla elleni meccsüket.S.Agüero írta: És jött is a gól, várható volt...
És jött is a gól, várható volt...MR. TROMORT777 írta:Nem tudom, hogy a Real ennyire gyenge, vagy a Celta ennyire jó. Mindenesetre öröm nézni. Valószínűleg behúzza a Real, de baromi szépen nyom a Celta. Megérdemelnék egy vagy több pontot. Gyönyörű összjátékokra képesek.
MichaaBee írta:Juve megizzasztja őket