Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Megfordítom, vagy épp mi zúzhatjuk porrá a BL és a bajnokságbeli álmaikat.csababarca írta:Nem tudom, bayernt verhetjük,viszont döntőzni majd esetlegesen a real ellen baromi nehéz lesz...:/
ha ott bukunk el ellenük,és pont ellenünk írnak megint történelmet egy duplázással, az marha ciki lenne. Márpedig simán benne van a pakliban.
Ezért akartam volna az elődöntőben őket, két meccsen könnyebben kiüthetőek mint egy meccses döntőn.
Nagyon rossz előérzeteim vannak.
Ja egyetértek! Akkor bírózzanak majd az ellen drukkerek! Ez a sorsolás bizonyos szempontból ajándék is lehet!TripleH írta:Gyerekek nézzétek a másik oldalát, ha egy City-PSG-Bayern-Realon át vezet az út a győzelembe, és így betudják esetleg húzni, egy büdös szava nem lehet akkor senkinek, hogy idén ki a legjobb,
ez hulyeség. tökmind1, ki hogy nyer a lényeg a győzelem. tököm ki van, hogy egyszer nem bírnak nekünk évek óta vmi nokedli csapatot behúzni.TripleH írta:Gyerekek nézzétek a másik oldalát, ha egy City-PSG-Bayern-Realon át vezet az út a győzelembe, és így betudják esetleg húzni, egy büdös szava nem lehet akkor senkinek, hogy idén ki a legjobb,

A vicces az, hogy ide a bökőt, hogy egy nyögvenyelős kínlódás után 1 góllal továbbmennek, mi meg mehetünk bele egy ki ki párharcba úgy hogy otthon kezdünk...La Pulga írta:Ki gondolta volna, hogy megint a legkönnyebbet kapják, már megint

Nyilván... Én a City-PSG után nem lepődtem a Bayern-encsababarca írta:Real lett a szerencsés.

Az kemény lenne, de fel is cserélhetnénk őket, most a német, döntőben az olaszTaibi írta:Az angol bajnokot és a francia bajnokot már kipipáltuk.
Az elődöntőben jöhetne az olasz bajnok, a döntőben pedig a német.
A spanyol bajnokot meg lerendezzük a bajnokságban.