Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Yeah kérem az eredmények beszélnek ez igaz. Ám jelenleg mégis mindenki csöppet sem elfogult Barca rajongó velem együtt úgy látja, hogy nagy disznóság lenne, ha nem nyernénk meg mindent, mert mi érdemeljük meg a legjobban. Ez viszont azért van így, mert jó a csapat és kész. A többi a szerencsén, meg a forma időzítésen múlik.herlius írta: Azért várjunk még ezzel szerintem. Még simán lehet rosszabb szezonunk is, mint a tavalyi. Akkor legalább összejött egy Szuperkupa. Az idén eddig csak annyival vagyunk előrébb, hogy a BL-ben túléltük a negyeddöntőt. Azon kívül viszont a kupadöntő tavaly is megvolt, a bajnoki címet pedig csak az utolsó meccsen buktuk el. Ez még mind összejöhet idén is
Ezért nem kell egyből nekiesni mindenkinek, főleg egy edző esetében akinek a munkáját fél, de inkább egy év alapján lehet megítélniNormandia írta:Nekem nem volt a szívem csücske LE és elég kemény kritikákkal illettem korábban, de az amit nem láttam korábban egyre jobban látszik a csapaton. A változás amit hozott szembeötlő és valszeg azért nem láttuk, mert a csapatnak is rá kellet állnia, meg kellett érteniük, hogy mit is akar.
Az A-ról ne is beszéljünk, mert, ha nem nyerünk semmit, feloszlatják a csapatot, az edzőközpont helyét pedig besózzák.le kell ülni a fiatalokkal MÉG MOST (de már inkább fél éve kellett volna) újratárgyalni a szerződéseket, mert mindenki elmegy a béből és végünk
S ekkor jövök ÉNhát, ha nem én leszek, és egy másik jelölt azzal fog kampányolni, hogy tuti nem luis enrique lesz az edzőnk jövőre, akkor szerintem nem is ő lesz a befutó.
eredményekben lehet, hogy rosszabb szezonunk lesz (mondjuk kétlem), mint a tavalyi, de a fejlődés, amin a csapat átesett szerintem megkérdőjelezhetetlen. az, hogyha bárkit megkérdezel "top kettő csapat jelenleg a világon?", akkor a barca biztos benne lesz, és mellette meg a bayern, real felváltva. ez a szezon elején, középen, de még tavaly se volt elképzelhető. nem csak más csapat szurkolóitól, hanem mi is ezt mondtuk. de most ott vagyunk a trónnál megint, és magabiztosan, nálam ez számít.herlius írta: Azért várjunk még ezzel szerintem. Még simán lehet rosszabb szezonunk is, mint a tavalyi. Akkor legalább összejött egy Szuperkupa. Az idén eddig csak annyival vagyunk előrébb, hogy a BL-ben túléltük a negyeddöntőt. Azon kívül viszont a kupadöntő tavaly is megvolt, a bajnoki címet pedig csak az utolsó meccsen buktuk el. Ez még mind összejöhet idén is
le kell ülni a fiatalokkal MÉG MOST (de már inkább fél éve kellett volna) újratárgyalni a szerződéseket, mert mindenki elmegy a béből és végünkMQuCsabi írta:Valószínű akkor is jönne, hogy jó, dehát a Juvét győztük le a döntőben, vagy, hogy jó, de még mindig a tulajdonosváltás előtt vagyunk, úgyis kirúgja az új vezetőség. Szóval mindig megtalálja a kiskaput a negatívizmus felé
hát, ha nem én leszek, és egy másik jelölt azzal fog kampányolni, hogy tuti nem luis enrique lesz az edzőnk jövőre, akkor szerintem nem is ő lesz a befutó.Samper írta:Az viszont tuti, hogy nem te leszel a következő elnök.
Azért várjunk még ezzel szerintem. Még simán lehet rosszabb szezonunk is, mint a tavalyi. Akkor legalább összejött egy Szuperkupa. Az idén eddig csak annyival vagyunk előrébb, hogy a BL-ben túléltük a negyeddöntőt. Azon kívül viszont a kupadöntő tavaly is megvolt, a bajnoki címet pedig csak az utolsó meccsen buktuk el. Ez még mind összejöhet idén iskristop írta:nálam már elérte azt, hogy +1 évet mindenképpen kapjon bármi is történjen ezután és bárki is legyen a következő elnök
Hoznál érveket arra, hogy miért is kellene elküldeni? Én tavaly is jobban örültem volna, most is jobban örülnék, ha egy Klopp ülne a kispadon, de Enrique eddig bőven felért az elvárásokhoz. Sőt! Túl is teljesíti azokat, meg legalább szakított az elmúlt pár év "Poszt-Pep majmolásával".Samper írta:Az viszont tuti, hogy nem te leszel a következő elnök.kristop írta:nálam már elérte azt, hogy +1 évet mindenképpen kapjon bármi is történjen ezután és bárki is legyen a következő elnök
Az viszont tuti, hogy nem te leszel a következő elnök.kristop írta:nálam már elérte azt, hogy +1 évet mindenképpen kapjon bármi is történjen ezután és bárki is legyen a következő elnök
Ha erre LE úgy válaszol, hogy megnyeri a BL-t és a bajnokságot, akkor semmi bajom vele és a furcsaságai ellenére komoly edzőnek fogom tartani. Ha csak az egyiket, akkor komoly leckét ad fel a következő elnökségnek. Ha meg egyiket se - akkor nincs miről beszélni.Nigel írta:Legközelebb azt is megkérdezhetnéd valakitől, hogy Lucho edzői pályája során eddig hány trófeát tudott megszerezni.westerngom írta:Hogyha már a noname edzők világáról beszélünk.
Semmi, a legnagyobb edző a világon, vagyis inkább marketingzsenivisca el barca írta:mi bajod van tornyival? a legnagyobb játékos a világon. mindenhol kött egy 3-4-5 éves szerződést, aztán 2 hét múlva kirúgják, és megkapja az x éves fizetésétzola8787 írta:Gondolom akinek baja van Enrique-vel, az valószínűleg azért van, mert hülyén hangzik a Barcelona edzőjének. Szóval, hogy rutintalan és nem elismert. Dettó, mint a kis magyar hazánkban, inkább hozzák vissza a tízszer megbukott Tornyit, vagy Szentest, stb... a csapatokba, mert "rutinos", jól hangzik a neve.
mi bajod van tornyival? a legnagyobb játékos a világon. mindenhol kött egy 3-4-5 éves szerződést, aztán 2 hét múlva kirúgják, és megkapja az x éves fizetésétzola8787 írta:Gondolom akinek baja van Enrique-vel, az valószínűleg azért van, mert hülyén hangzik a Barcelona edzőjének. Szóval, hogy rutintalan és nem elismert. Dettó, mint a kis magyar hazánkban, inkább hozzák vissza a tízszer megbukott Tornyit, vagy Szentest, stb... a csapatokba, mert "rutinos", jól hangzik a neve.
Most azon túl, hogy elvicceled a választ, engem tényleg érdekelne, hogy mit vársz a csapattól?Sanama írta:Azt várom el, hogy LE vágja le a haját, legyen kopasz, járjon szürke öltönyben meccsekre, ez a minimum.Chino írta:
Téged amúgy rohadtul nem értelek. Mégis mit vársz a csapattól? Vagy egyáltalán bármely csapattól. Volt Pep-el egy olyan korszakunk, amilyen megkockáztatom ilyen huzamosabb ideig nem volt a futballtörténelemben. Azt veszed alapnak? Mert akkor megjósolom, hogy a hátralévő minimum 20 éved egy nagy csalódás lesz.
Továbbá, örülnék, ha Messit betenné hamis 9-esbe, és mondjuk elkergetné Suarezt, két Luis amúgy sem fér meg egy csapatban. De ha Suareznek maradnia kell, akkor javasolnám, hogy LE cserélejen nevet, legyen Josep Enrique.
A többit meg majd meglátjuk.
Rendben van, hogy statisztika, de tegyük hozzá, hogy nem a legjobb kerettel és nem gyenge riválisokkal szemben egyik sorozatban sem.MR. TROMORT777 írta:Egy kis érdekesség, Barca edzők sorrendje az első 50 meccsük alapján. Lucho az első.![]()
http://i.imgur.com/cAeIhsp.jpg
Attól még kérlek, engedd meg had jelentsem ki. Főleg egy olyan félidő után, amikor azt se tudta a csapat mi merre hány méter.MR. TROMORT777 írta:Kettőnk között az a különbség, hogy én próbálom megragadni a dolgok racionális végét. Nem, nem vagyok tévedhetetlen, de nem puffogtatom a saját magam felállított "tényeimet", csupán beszélek a meccsről, a játékról, Lucho-ról. Nem én jelentettem ki, hogy Lucho hibázott.Sanama írta:
Tegyük fel semmiben sincs igazam, csak azt nem tudom akkor, azt honnan tudod, hogy te mindent jól és pontosan tudsz, következtetsz?! De hát ez van.
Nigel írta:Röhögheted a hülyeséged.westerngom írta:
![]()
![]()
irónia, mi az, egy tablet?Csak nehogy a végén kiszakadjon a bábruha, és te is másképp vélekedj a dolgokról egy pár fordulót követően.
Kettőnk között az a különbség, hogy én próbálom megragadni a dolgok racionális végét. Nem, nem vagyok tévedhetetlen, de nem puffogtatom a saját magam felállított "tényeimet", csupán beszélek a meccsről, a játékról, Lucho-ról. Nem én jelentettem ki, hogy Lucho hibázott.Sanama írta:
Tegyük fel semmiben sincs igazam, csak azt nem tudom akkor, azt honnan tudod, hogy te mindent jól és pontosan tudsz, következtetsz?! De hát ez van.
Nyomhatod ilyen magas szinten, hogy ha ilyen jól tudod, akkor miért nem te vagy az edző, meg hasonló dumák, nem zavar. A kp-val kapcsolatba Noname is leírta nagyjából ezt, úgyhogy lehet nem csak én láttam így.MR. TROMORT777 írta:De jóó, hogy Te mindent jobban tudsz, nem is értem miért nem Te vagy az edző.Sanama írta: Hibája csak éppen az volt, hogy Rakitic nem kezdett, semmi több. Illetve a két lassú khv egymás mellett történő játszatása. Ott futották le őket a Valencia csatárai ahol akarták.
Ha Rakitic nem bírt egy egész meccset ( nem tudom te honnan tudod, bár azt is tudod, hogy én elkönyveltem a csapatot rossznak, biztos valami zseni vagy), akkor is inkább neki kell játszani minél többet, mert látványosan többet tud segíteni védekezni, mint Xavi, de akár még Xavi mellett is játszhatott volna, ahogy a csere után történt.
Ennyi volt a hibája.
Ki mondta, hogy nem jó, ha belátja a hibáját? Én annyit mondtam, hogy nehogy már ezért emeljük trónra, mert belátta, hogy elcseszett valamit.
Rakitic... Nem véletlenül hozza le a srácot mindig, meccsek végére mindig meghal mert annyi melót ől a játékába. Mindig felszántja a pályát.
Elfelejted, hogy PSG ellen pár napja még Párizsban focizták ki a belüket. Bár Neked az sem volt teljesítmény ahogy az kiderül a másik topicból.
A két lassú védő szerepeltetése meg. Ez a Valencia ellen egy hétközi BL forduló után bárki lassú lett volna és mint már mondtam, Mathiue-re szükség volt a pontrúgások kivédekezése miatt.
Részemről lezártnak tekintem mert Neked ez nyílvánvalóan nem elég, de engedtessék meg nekem, hogy örüljek amiért megy a szekér.
Röhögheted a hülyeséged.westerngom írta:
![]()
![]()
irónia, mi az, egy tablet?