Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
daffy
Madridista

2015.05.03. 06:03:56

Hát elkezdődött ez is. (pont mikor költözök...)
Kíváncsi vagyok,hogy a vesztes visszavonul-e.
Manny-nek drukkolok,szerintem pontozással May nyer. Amerikában nagyon el kell verni és szerintem elmegyünk a végéig.
PCsabi
aka Game90

2015.05.03. 05:55:18

Floyd Mayweather will earn Lionel Messi's yearly salary in 5 minutes tonight.

Amúgy valaki jól írta, hogy ezzel a meccsel csak May veszíthet.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.05.03. 05:47:09

Most már lassan tényleg kezdődik!
Nem vagyok egy nagy box rajongó, de a nagy meccsekre azért én is kíváncsi vagyok. Én Moneynak szurkolok, mert szeretem a makulátlan mérlegű boxolókat és annyira nem foglalkoztat, hogy amúgy egy paraszt. A boxban hihetetlen munkája van és félelmetes a mérlege. Manny könnyebben szerethető figura, de nekem egy kicsit ész nélküli boxolónak tűnik. Igazi cséphadaró, míg a túloldalon egy olyan ember van, akinek a kisujjában van minden, amit ebben a sportban érdemes megtanulni.
Kíváncsi vagyok nagyon, hajrá!
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.05.02. 20:07:07

Boixos írta:azért annak valahol örülök, hogy pacmannak csupa olyan fazon szurkol, akik amúgy is szimpatikusak számamomra. az ellenfelet támogatókat inkább hagyjuk...
nagyon kemény ez az egész, ha agyonvernének sem tudnám megmondani, hogy mi lesz a vége.
mondjuk nálam az szól mannybátyó mellett, h ilyen darálós, gyors, erős gyerekkel talán még nem talákozott mayweather, őmellette viszont az, h paquiao sem futott össze még ennyre szépen bokszoló (és ezt a rettenetesen összeszedett, hihetetlenül pontos és erős bunyót a 12.ben is prezentáló) emberrel.
nálam 51-49 manny, de csak a személyes szimpátia miatt.
Nekem is Manny a kedvenc, ha már boksz.

Azért az is sokatmondó, hogy a mérlegelésnél az amerikai közönség Manny mellett állt, ováció kísérte,illetve jóval nagyobb mint Floydot 8) Persze sajnos bőven megvan a tudása,h megverje Mannyt,de az arcának amúgy sem kellene már tovább nőnie, hajrá PacMan!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2015.05.02. 19:54:53

Boixos írta:azért annak valahol örülök, hogy pacmannak csupa olyan fazon szurkol, akik amúgy is szimpatikusak számamomra. az ellenfelet támogatókat inkább hagyjuk...
Meglepő lett volna, ha az ilyen Diddy/50 Cent/LBJ/Jay-Z/Snoop-féle arcok Pac-nek szurkolnának :D

Én Money-nak szurkolok, szerintem pontozással be is húzza.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.02. 18:35:13

Nálam is PacMan abszolút kedvenc, Mayweathert nem szeretem, tökéletesen bokszol ez tény, de nekem unalmas.
Viszont szerintem megveri ma Mannyt,sajnos.
Bár este húzom döntetlenre a találkozót fogadáson,elég jól fizet,és szerintem simán benne van a pakliban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.02. 18:26:23

azért annak valahol örülök, hogy pacmannak csupa olyan fazon szurkol, akik amúgy is szimpatikusak számamomra. az ellenfelet támogatókat inkább hagyjuk...
nagyon kemény ez az egész, ha agyonvernének sem tudnám megmondani, hogy mi lesz a vége.
mondjuk nálam az szól mannybátyó mellett, h ilyen darálós, gyors, erős gyerekkel talán még nem talákozott mayweather, őmellette viszont az, h paquiao sem futott össze még ennyre szépen bokszoló (és ezt a rettenetesen összeszedett, hihetetlenül pontos és erős bunyót a 12.ben is prezentáló) emberrel.
nálam 51-49 manny, de csak a személyes szimpátia miatt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.02. 17:59:26

Boksz mint sport nagyon távol áll tőlem. Túl sok mindent nem lehet belőle tanulni, meg ész se kell hozzá túl sok, de a mai mecset még én is várom. :D Utoljára kis túlzással Rocky filmben láttam bokszot, de Mayweathert meg Pacquiaot azért nem kell bemutatni. Nagy meccsre van kilátás, Májusidőjárás szerintem azért behúzza.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.29. 08:24:26

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/hihet ... ek-2410419" target="_blank

Ez nagyon kemény! Én mondjuk rettegnék ott játszani, kiindulva a háborgó mélységből :mrgreen:
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.23. 13:32:34

Erről jut eszembe, hogy a napokban olvastam valakitől, talán pont itt a fórumon, lehet, hogy épp te írtad, hogy mit mondott egyszer Benedek. Hogy semmiben sem volt kiemelkedően jó, de mindig ő akarta jobban! :) Összefoglalva ennyi lenne.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.23. 13:26:57

Ezért írtam, hogy sajnálom is őt meg nem is. Olyan fizikai tulajdonságai vannak, ruganyosság ami keveseknek és nem aknázza ki, emiatt viszont mérges vagyok rá. Ott van persze a top 50-ben, s mint írtam szeret(t)em is Monfilst, de olyan ember, aki eldobja magától azt, amiért mindennap hálát kéne mondjon a jó Istennek, hogy ilyennek teremtette, számomra sajnálatos és dühítő is egyben. Ő döntött így, meg nyilván nem direkt csinálja, csak nincs meg benne az a plusz, ami szintet emelne rajta. Így viszont a nagy kedvenceim közé meg nem tudom sorolni. Nálam többet ér az hogy valaki tökmindegy milyen tehetséggel született hogy éri el, de kihozza magából a maximum+1-et.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.23. 12:56:44

Abszolút igazad van, s a példák, akiket felhoztál teljes mértékben fedik azt a karaktert, amilyennek KELL lenni. Ahogy leírtad, amikor meló van, akkor az kő kemény meló legyen, emellé pedig belefér a lazaság is. Mondjuk, miután megnyerte a döntőt, táncolhat és kamerázhat.

Csak azt mondom, őket sem kell sajnálni. Alapvetően én senkit nem sajnálok, mert mindenki maga dönt az útjáról. Ráadásul ő nem úgy van, mint az ukrán hapi, aki amatőrben kiütötte MAyweathert, aztán pedig szinte csóróként él. Monfils jól megvan a top50-20, akárhányban, ami ugyan úgy nem kis dolog, csakhát sosem lesz nagybetűs bajnok, mint a lent említett kettős például.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.23. 12:33:34

MQuCsabi írta:
Így is lehet történelmet írni, nem csak GlandSlam győzelmekkel :twisted: Kellenek a bohócok, mint, ahogy egy társaságban is mindig megvan/nak az/azok az arcok, akik csinálják a showt. Djoko is hasonló, csak benne máshogy vannak az arányok.
Persze, hogy vannak ilyen típusú emberek, de pont Djokovic vagy írhatnám Hamiltont vagy írhatnám Jamest. Kellő bohóc volt mindegyik, de mégis rengeteget beletettek és mára már gyilkológépek. Na én az ilyet sokkal többre becsülöm. Semmi sallang, feladatra koncentrálás maximálisan. Azon kívül lehet olykor jópofizni, de mikor "munka" van, akkor kőkemény munka van. Mert lehet valaki akármennyire tehetséges mindig lesz, aki jobban akarja a győzelmet és ha nem teszed bele magad 120%-kal akkor veszítesz. Lehet írni, hogy közhely, csak a példák is ezt mutatják, hogy bajnok akkor leszel ha mindent és szó szerint mindent megteszel a győzelemért, Monfils meg nem ilyen. Én is anno a Garroson figyeltem fel rá, hogy ez igen, mekkora küzdő a srác 5 szettes meccsek és továbbtudja magát küzdeni, lesz belőle valaki. Hamar rá kellett döbbenni, hogy ő tényleg olyan hogy ha teszem azt süt a nap, akkor van kedve ha meg nem süt, akkor nincs így meg nem lehet semmihez hozzáállni.

Lehet mondani, hogy nem csak GS győzelemmel lehet történelmet írni, csak Monfilsról ha beszél valaki mondjuk 30 év múlva, akkor lesz róla két mondat, hogy emlékszel arra a raszta kinézetű emberkére? Igen, valami francia volt talán? Na és emlékszel Federerre/Nadalra stb? Hogyne emlékeznék, mikor a döntőben...
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.23. 12:22:16

Ő tényleg van olyan hülye, hogy inkább felad egy pontot csak hogy vetődve üsse vissza mintsem könyörtelenül lezárjon egy labdamenetet, így meg nem lehet sikert elérni. Rohadt tehetséges volt, de ez ma már semmit nem ér. Sajnálom is meg nem is őt.
Így is lehet történelmet írni, nem csak GlandSlam győzelmekkel :twisted: Kellenek a bohócok, mint, ahogy egy társaságban is mindig megvan/nak az/azok az arcok, akik csinálják a showt. Djoko is hasonló, csak benne máshogy vannak az arányok.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.23. 12:12:08

PCsabi írta:Monfils:
KATT
Én nagyon szerettem és szeretem is Monfilst és hittem benne, hogy egyszer felnő, de be kell látni, hogy "alkalmatlan" élsportra. Egyszerűen nincs meg benne a kellő mentális erő és alázat. Ő tényleg van olyan hülye, hogy inkább felad egy pontot csak hogy vetődve üsse vissza mintsem könyörtelenül lezárjon egy labdamenetet, így meg nem lehet sikert elérni. Rohadt tehetséges volt, de ez ma már semmit nem ér. Sajnálom is meg nem is őt.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.23. 11:28:15

Kiválóan összefoglalja a cikk a "baját"

Egyébként Monfils nálam a tenisz Ronaldinhoja :mrgreen: És jól is van ez így.
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.04.23. 11:19:07

Monfils:
KATT
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.20. 22:04:46

Perceken belül kezdődik az Indian Wells-i negyeddöntő, Raonic - Nadal.

Az egyik elődöntő Djoko - Murray, a másik pedig Federer és a mostani meccs győztese. :)
messideco
Presidente del Barça

2015.02.07. 08:35:53

Kép
"And my heart will leave you never."
lui1698
Llegenda del Barça

2015.02.02. 21:34:43

Azért a Silva-Diaz meccs már most ott van nálam az év sporttal kapcsolatos legnagyobbjai között. Show-nak sem volt utolsó, főleg amit az idióta Nick művelt :lol: , ugye a Pók is villantott ezt-azt, bár érződött, hogy óvatos még és inkább egy biztonságos meccset hozott le, nem igazán ment bele nyílt sisakot csapatásokba. Az eredményhirdetés utáni pillanatok és a nyilatkozatok külön élmény voltak.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.02.01. 20:53:01

Másfél év után kikapott a Győr a BL-ben. :(
26-25 a Larviknak.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.01.30. 21:52:05

csababarca írta:Ezeket az eseteket vágom én is.
Lehet nem jött át,amit írni akartam, szóval nekem az nem tetszik,hogy ilyen a rendszer. Hogy pl egy EB a kvalifikációs torna a következő vb-re,és így tovább...persze vannak kvalifikációs tornák még pluszba,vagy párharcok, de szerintem ez egy totál kaotikus rendszer. Meg nem fair,hogy egy rosszul sikerült EB egy VB szereplésbe kerül...vagy fordítva...olimpiáról nem is beszélve.
Értem mire gondoltál. :wink:

Igazat adok ebben, mert nonszensz, hogy van egy sorsolás oda-visszavágóval és, ha mákod van kapsz egy pancser csapatot, ha nem akkor ugrott az a világesemény ahová selejtezel és annak a hozadéka is ezáltal, ami lehet VB, olimpia. Agyament, eszelős dolog. Hiába vannak kalapok csapatoknak, nem tükrözi a valós erősséget és azon belül is nagy az erőviszony eltérés.

Ezt a Musztafát kellene eltakarítani valami európai embernek az IHF éléről, szerintem lenne érdemi javulás sok tekintetben.
Mondjuk az EHF is velejéig korrupt szervezet, a németeket olyan módon tolják a BL-ben, hogy az ember gyomra kifordul.

Szidják Blattert sokan, köztük én is, de a labdarúgás rendszere, felépítése még így is sokkal normálisabb, mint a kézilabdáé.
A fociban inkább ezek a díjak (aranylabda), amik nagyon visszatetszőek, magába a labdarúgásba annyira nem tudnak belenyúlni.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.30. 21:02:41

Most olvastam, hogy 2 katari van a keretben.
Gratulálok. =D>

Amúgy mi még asszem kijuthatunk az Olimpiára, csak valami nagyon nehéz selejtezővel. Aztán lehet, nem vagyok képben.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.01.30. 20:54:49

Alcantara írta:
Most így kapásból amit tudok google nélkül, a szlovének minket vertek ki, a bosnyákok, pedig Izlandot. ezek úgy jogosak. Inkább a németek és Izland visszajuttatása, amiben az a fonákság, hogy a németeknél a vb-t vették figyelembe, izlandnál meg az eb-t, mivel a vb nekünk kedvezett volna. Na ez az undorító.
Ezeket az eseteket vágom én is.
Lehet nem jött át,amit írni akartam, szóval nekem az nem tetszik,hogy ilyen a rendszer. Hogy pl egy EB a kvalifikációs torna a következő vb-re,és így tovább...persze vannak kvalifikációs tornák még pluszba,vagy párharcok, de szerintem ez egy totál kaotikus rendszer. Meg nem fair,hogy egy rosszul sikerült EB egy VB szereplésbe kerül...vagy fordítva...olimpiáról nem is beszélve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alcantara
Director del Fútbol

2015.01.30. 20:07:03

csababarca írta:De az,hogy volt kint megannyi európai csapat,akiknél nem vagyunk rosszabbak,sőt. Fehéroroszok,Szlovén,Macedónia,Ausztria,Bosznia,Csehek, Oroszok...minimum egy szinten vagyunk minddel, és fogalmam sincs sokszor,hogy mi alapján jutnak ki ezekre a tornákra a csapatok.
Most így kapásból amit tudok google nélkül, a szlovének minket vertek ki, a bosnyákok, pedig Izlandot. ezek úgy jogosak. Inkább a németek és Izland visszajuttatása, amiben az a fonákság, hogy a németeknél a vb-t vették figyelembe, izlandnál meg az eb-t, mivel a vb nekünk kedvezett volna. Na ez az undorító.
Válasz küldése