herlius írta:
Azért várjunk még ezzel szerintem. Még simán lehet rosszabb szezonunk is, mint a tavalyi. Akkor legalább összejött egy Szuperkupa. Az idén eddig csak annyival vagyunk előrébb, hogy a BL-ben túléltük a negyeddöntőt. Azon kívül viszont a kupadöntő tavaly is megvolt, a bajnoki címet pedig csak az utolsó meccsen buktuk el. Ez még mind összejöhet idén is

eredményekben lehet, hogy rosszabb szezonunk lesz (mondjuk kétlem), mint a tavalyi, de a fejlődés, amin a csapat átesett szerintem megkérdőjelezhetetlen. az, hogyha bárkit megkérdezel
"top kettő csapat jelenleg a világon?", akkor a barca biztos benne lesz, és mellette meg a bayern, real felváltva. ez a szezon elején, középen, de még tavaly se volt elképzelhető. nem csak más csapat szurkolóitól, hanem mi is ezt mondtuk. de most ott vagyunk a trónnál megint, és magabiztosan, nálam ez számít.
ha az elődöntőben megint úgy esünk ki, mint mondjuk pep utolsó évében, az ellenfélnél évezredben egyszeri szerencse + messi kapufa tizenegyesből, satöbbi, attól nem leszünk gyengébb csapat. egyszerűen csak nem nyerjük meg a blt. vagy ha a döntőt elbukjuk, az se a világvége, a két csapatból csak az egyik nyerheti meg.
(közhelyközhelyközhely)
(a bajnokságot, meg a kupát szerintem amúgy behúzzuk)
MQuCsabi írta:Valószínű akkor is jönne, hogy jó, dehát a Juvét győztük le a döntőben, vagy, hogy jó, de még mindig a tulajdonosváltás előtt vagyunk, úgyis kirúgja az új vezetőség. Szóval mindig megtalálja a kiskaput a negatívizmus felé
le kell ülni a fiatalokkal MÉG MOST (de már inkább fél éve kellett volna) újratárgyalni a szerződéseket, mert mindenki elmegy a béből és végünk
Samper írta:Az viszont tuti, hogy nem te leszel a következő elnök.
hát, ha nem én leszek, és egy másik jelölt azzal fog kampányolni, hogy tuti nem luis enrique lesz az edzőnk jövőre, akkor szerintem nem is ő lesz a befutó.