A szándék a lényeg! Rátalpalt Ramos lábára... Akármennyire is... MegérdemeltBarcafanTomee írta:Hozzá sem ért, ha még is akkor is csak picit. Ezt szépen össze szinészkedte Ramos.
Barça vs. Real - El Clásico
Így most már ugyanaz a játék képe, mint a tavalyi döntőn. Még egy félidőnyi játékot nem fognak kibírni, már majdnem kapták a gólt most is. Ilyen egy gusztustalan csapat egyébként meg se érdemli, hogy ott legyen az elődöntőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2015.04.22. 22:26:15-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Leon
- Director del Fútbol
A bíró csak összehozta ezt a Realnak. Na majd mi vagy a Bayern agyoncsapja őket az elődöntőben! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szép volt Turan!
Már az első sárgája is totál felesleges volt, ez meg. idióta.
Már az első sárgája is totál felesleges volt, ez meg. idióta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Hozzá sem ért, ha még is akkor is csak picit. Ezt szépen össze szinészkedte Ramos.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Be is mutatkozott Varanenak...hank1ee írta:Támadó középpályás létére igen nagy hentes az a pali, az biztos.

Arda szintén hozza a formáját. Nyújtott lábbal sárga laposan talpalni, aztán még csodálkozik...
Na most esett ki az Atletico, hosszabbítással együtt kb. 45 percet nem fognak kibírni.
- noname
- Llegenda del Barça
Kedves kis megmozdulás volt. 
Ügyes volt Turan. Ennyit arról h az Atleticonak legyen támadása.

Ügyes volt Turan. Ennyit arról h az Atleticonak legyen támadása.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2015.04.22. 22:19:23-kor.
A Fifa egy szégyen
Támadó középpályás létére igen nagy hentes az a pali, az biztos.danianevem írta:Angol kommentátor aranyköpése:
"Raul Garcia... Well, he brings Simeone's own qualities into the game..."
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- danianevem
- Entrenador del Barça
Angol kommentátor aranyköpése:

- csababarca
Bob_Marley írta:Atletico előzőleg is a második félidőt nyomta inkább meg. Real sem mer nagyon kockáztatni, érthető módon. Amit látok belőle ha odakapcsolnak, megy a harc, Real próbálkozik, de nagy helyzetük nem igen volt. Atleticonak meg pláne nem kell kapkodnia.
De volt, Cének,az ziccer volt.
Nem tudom, értem az atma taktikáját,de nagyon veszélyes ezt játszani a real ellen. Azért ott van tűzerő bőven.
Mindegy, meglátjuk, de eddig a realnak áll a meccs.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Amíg nem kap gólt az Atletico addig ez csak nekik kedvez.
70. percben már loholni fognak a Real játékosai , aztán jön egy szöglet és Atletico gól.
Szerintem valami hasonló elképzelése lehet Simeonénak. Mondjuk elég veszélyes játék.
70. percben már loholni fognak a Real játékosai , aztán jön egy szöglet és Atletico gól.
Szerintem valami hasonló elképzelése lehet Simeonénak. Mondjuk elég veszélyes játék.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Atletico előzőleg is a második félidőt nyomta inkább meg. Real sem mer nagyon kockáztatni, érthető módon. Amit látok belőle ha odakapcsolnak, megy a harc, Real próbálkozik, de nagy helyzetük nem igen volt. Atleticonak meg pláne nem kell kapkodnia.

Majd Torres elintézi.
- csababarca
S.Agüero írta:Az Atlético hármat nem tud passzolni elöl, ez baj. Nem nagyon tudnak támadni, ez így nehéz lesz.
sose tudtak, de legalább mentek,futottak. Most felezőnél tovább nem is mernek menni, zárnak egyből vissza, mintha félnének.
Pedig a realnál hiányzik 4 alapkezdő, ebből 3 kb a legjobbjaik Cé-n kívül, ezt illene kihasználni,de ilyen beszari taktikával nem lehet.
mintha a matracosok lámpalázasak lennének?! egyetlen percig nem képesek megtartani a labdát!!
igy a Mandzsukics-Grinzman páros mintha a pályán sem lenne, csak üresjáratban futkosnak. igy inkább annak van esélye, hogy egy góllal bedarálja őket a Real. szerintem egyelőre nekik áll a meccs..
igy a Mandzsukics-Grinzman páros mintha a pályán sem lenne, csak üresjáratban futkosnak. igy inkább annak van esélye, hogy egy góllal bedarálja őket a Real. szerintem egyelőre nekik áll a meccs..
- csababarca
Az atlétikó azért próbálhatna támadni is, egy gól nekik aranyat érne. Persze nem fejetlenül,de kicsit kéne menni,mert nem biztos,hogy jó ez,hogy csak védekeznek,meg előrevágnak minden labdát...
Realban benne van a gól,ott is volt a ziccer,csak kimaradt.
Ezekre figyelnie kell az atma-nak, de ha csak 0-0ra játszanak abból bajuk lehet.
Realban benne van a gól,ott is volt a ziccer,csak kimaradt.
Ezekre figyelnie kell az atma-nak, de ha csak 0-0ra játszanak abból bajuk lehet.
- noname
- Llegenda del Barça
Szoros meccs lesz. A Real próbálkozik, de ötlet nincs a játékával így max szabik és szögletek jönnek össze, az Atletico ttördel, rúgdos, a reálosok meg szerintem edzésen begyakorolták a színészkedést. Az eséseik lassításban még egy akciófilmben is helytállnának. 

A Fifa egy szégyen
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Én még szavaznék is rá, de szép lenne!!!Bob_Marley írta:Én mindkét maira látok bőven esélyt a hosszabbításra. Real-Atleticon érdekes lenne ha teszem azt büntetőkig is menne a dolog és megint elrúgná Ramos.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én mindkét maira látok bőven esélyt a hosszabbításra. Real-Atleticon érdekes lenne ha teszem azt büntetőkig is menne a dolog és megint elrúgná Ramos. 

Az a baj, (mármint neki!Bob_Marley írta: Ancelotti óvatosabb ember, lehet nem gondolkozik rosszul, RM nincs hátrányban és 90 perc hosszú idő.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Atleticonak nem volt még támadáskényszere? Leverkusen idén, Chelsea tavaly?
Nem értem miért gondolja bárki is, hogy ők pl hátrányban összeesnének. Így is úgyis gólt kell lőjenek, 0:0 tizenegyesekre elég. Mindkét csapatban érzem azt, hogy 0:1-ről tud fordítani, Atleticonak nem kell ennyi a különbség.
Viszont a Rm könnyebben elfáradhat.
Ancelotti óvatosabb ember, lehet nem gondolkozik rosszul, RM nincs hátrányban és 90/120 perc hosszú idő.
Nem értem miért gondolja bárki is, hogy ők pl hátrányban összeesnének. Így is úgyis gólt kell lőjenek, 0:0 tizenegyesekre elég. Mindkét csapatban érzem azt, hogy 0:1-ről tud fordítani, Atleticonak nem kell ennyi a különbség.

Ancelotti óvatosabb ember, lehet nem gondolkozik rosszul, RM nincs hátrányban és 90/120 perc hosszú idő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.04.22. 20:17:51-kor.

Ha karácsonyfát akar jűtszatni nem hiszem.S.Agüero írta:Ezek szerint Pepe/Ramos középső középpályás lesz?