Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta:Nekem eshet pár Real drukker meg innen is, de arra senki nem gondolt, hogy lehet azért nem verte el a RM az Atleticot, mert egyszerűen a matracos gárda jobb?
Modric nélkül olyan fazontalan a játékuk hogy hihetetlen.Nincs aki irányít Kroost meg a végelgyengülésig húzzák mert nincs minőségi csere.Bale meg ha nem megy neki is veszélyes azzal a gyorsasággal.Benzema helyett se nagyon van csere.Nem lesz egyszerűen lehozható!S.Agüero írta:Tavaly mi is így voltunk ezzel.csababarca írta:minden a real ellen szól szinte,de azt mondom, továbbmennek.
lehet simán,lehet vértizzadva, de ott lesznek a 4 között.
játszottak ebben a szezonban 7 meccset, jön a nyolcadik, nem tudom elképzelni,hogy egyet se nyerjen meg a real.
Tavaly mi is így voltunk ezzel.csababarca írta:minden a real ellen szól szinte,de azt mondom, továbbmennek.
lehet simán,lehet vértizzadva, de ott lesznek a 4 között.
játszottak ebben a szezonban 7 meccset, jön a nyolcadik, nem tudom elképzelni,hogy egyet se nyerjen meg a real.
Azért még ott van nekik a Celta Vigo is, ami azért szintén kellemetlen ellenfél,tavaly is pl elbuktak ellenükChino írta:Mondjuk azért azon csodálkozom, hogy mindenki csak favágó Athletico-ról beszélt stb. De például Ramos könyököséről amiből tizi + sárga/pirosnak kellett volna jönni az semmi. Pedig ott volt az alapvonali sporitól 5 méterre.
Carvajalnak, mondjuk én sem bántanám, mert nem volt ott semmi harapás, de az az öklös azért bejátszott.
Mindegy, ezt csak úgy zárójelben.
Modric kiesését kicsit sajnálom. Vagyis inkább a játékost, elég peches szerencsétlen. Tény, hogy így gyengébbek, de szerintem legalább 2 gólos győzelemmel továbbmennek.
Az ATMA-nak annyi esélye van, ha ők lövik az első gólt. Ha nem így lesz, reszeltek nekik ez kb. 95%.
A bajnokság most már kiegyenlített a végéig. Nekünk lesz egy nagy derbink Madridban, nekik meg egy hazai Valencia, meg egy idegenbeli Sevilla. Ha ez a két csapat úgy játszik mint ellenünk benne van a pontvesztés.
Azok kik?Chino írta: Athletico-ról beszélt
Szívesen megnéznék egy Undertaker-Ronaldo párharcot a BL-ben.LG írta:Ha ez így van, akkor nekünk meg le kell igazolni Undertakert, hogy tartani tudjuk velük a lépést.Kane-t mintha kinézték volna maguknak
Mint egykori WWE követőként, ez a komment az egyik kedvencem!LG írta:Ha ez így van, akkor nekünk meg le kell igazolni Undertakert, hogy tartani tudjuk velük a lépést.
hát én speciel nem röhögnéknoname írta:Már megvették Danilot.![]()
Braida helyében kijelenteném, h át akarjuk venni a Parma teljes keretét, aztán hátradőlve röhögnék, amint a Real elviszi a felét.
Ha ez így van, akkor nekünk meg le kell igazolni Undertakert, hogy tartani tudjuk velük a lépést.Kane-t mintha kinézték volna maguknak
Kane-t mintha kinézték volna maguknak,legalábbis ha a hírek igazakStalkyard írta:herri kén - schneiderlin duó 80 millióért, hmm, valaki?visca el barca írta:jövőre majd vesznek cserejátékosokat is és akkor nem lesz gond.
áh most idén nem fognak 100 millákat elszórni középszerekre, mert perecnek nem lesz kire rálicitálni.Stalkyard írta:herri kén - schneiderlin duó 80 millióért, hmm, valaki?visca el barca írta:jövőre majd vesznek cserejátékosokat is és akkor nem lesz gond.