Petr írta:Remekül játszott a csapat, ennél gördülékenyebben csak Iniesta jó játékával mehetett volna. Montoya magához képest kellemes meglepetés volt, ha a javuló tendenciát tudja tartani akkor lehet még belőle egy megbízható csere a jövő jobbhátvédje mellett.
A területeket remekül sikerült megjátszani, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a védővonallal a támadók mindig szembe tudtak kerülni egy jó passz után.
A PSG-ből Matuidit emelném ki, hatalmasat melózott jó teljesítménnyel. Csodálkozom, hogy Mourinho még nem igazolta le magának a robotoló pozíciójába, amiről mindig álmodott.
A bekapott gólért kár, a 3 gólos idegenbeli győzelem nagyon kellett volna egy sima visszavágó miatt, de talán így sem fogom magam halálra izgulni kedden.
Rendben volt teljesen ez meccs, az eredmény önmagáért beszél. Persze nyilván lehetne negatívumokat találni, mittudomén, a középpálya nem meggyőző továbbra sem ( persze relatíve értem, szóval a Barca szintjén ), egy olyan csapat amely ott fölényt tud kiharcolni ellenünk az megfoghat minket, amivel meg ellensúlyozhatjuk az az MSN amely tényleg félelmetes, nem szeretnék védő lenni mikor ezek hárman együtt elindulnak a kapu felé. Mondhatnám azt is stílszerűen persze, hogy nem szeretnék ilyenkor David Luiz lenni
Nekem a PSG-ben Pastore tetszett, nagyon jó játékosnak tartom, élőben anno két éve a Nou Campban is láttam az 1-1 alkalmával és akkor is ez volt róla a véleményem. Bárhol játszhatna, persze így sincs rossz helyen.