Barça vs. Real - El Clásico
- Leon
- Director del Fútbol
Bízom egy jó kis favágós 1-1es meccsben! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Coentrao; Ramos, Kroos, Isco; James, Chicharito, C. Ronaldo
Az finom. Nincs kifogás,a farok jó oldalán kell állni. Sérülések ide vagy oda,vereség széria közepette is tovább kell menni. Lehetőleg hosszabbítás nélkül. Minden a Real ellen szól,úgyhogy 2 góllal nyer a csapat. Pad nincs,60 perc alatt le kell verni őket,mert a két csapat közül csak az egyik fogja bírni az iramot és az nem a fehér. Az ATM-nek idegen a támadás kényszer,így kell a vezetés. Onnan pedig szét kell őket futni a széleken(bár ahogy nézem ezt max CR fogja).
Az finom. Nincs kifogás,a farok jó oldalán kell állni. Sérülések ide vagy oda,vereség széria közepette is tovább kell menni. Lehetőleg hosszabbítás nélkül. Minden a Real ellen szól,úgyhogy 2 góllal nyer a csapat. Pad nincs,60 perc alatt le kell verni őket,mert a két csapat közül csak az egyik fogja bírni az iramot és az nem a fehér. Az ATM-nek idegen a támadás kényszer,így kell a vezetés. Onnan pedig szét kell őket futni a széleken(bár ahogy nézem ezt max CR fogja).
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is a számokra hivatkozok, hogy nem véletlen hogy nem nyer a RM.
Ez nyilván nem tarthat örökké, s esélyesebbek is otthon, de az alap változókkal veszem, akkor az Atletico továbbjuthat. Ezért írtam, hogy Modric kiesése meg jól is jöhet nekik, mert tudják kompenzálni az Atletico fizikai előnyét a középpáyán. Ez lehet inkább faktor mintsem az, hogy 99-szer fekete volt akkor századikra piros.
Nem nagyon tudnak velük mit kezdeni, de egy jó taktikával, kemény meccsen tovább mehet a RM.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bob_Marley írta:Nekem eshet pár Real drukker meg innen is, de arra senki nem gondolt, hogy lehet azért nem verte el a RM az Atleticot, mert egyszerűen a matracos gárda jobb?
És hányszor van olyan,hogy a jobb csapat a gyengébbet 8 meccsen keresztül mindig legyőzi,de legalábbis nem kap ki?
Szerintem egy Getafe ellen se biztos,hogy nekünk van ilyen mérlegünk:D
Lehet jobb,bár ezt kétlem, de én csak arra akartam kilyukadni ezzel,hogy 7 meccsen nem verték meg őket, hogy ez ritka, még angyobb tudásbeli különbségnél is.
Szóval én csak a számokkal játszottam, simán benne van,hogy most se nyer a real, de kicsit irreálisnak tartom,hogy a két gárda 8 egymás elleni meccsből az egyik fél egyet se tud megnyerni. Mondom,ez még egy Barca-Getafe viszonylatban is erős.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nekem eshet pár Real drukker meg innen is, de arra senki nem gondolt, hogy lehet azért nem verte el a RM az Atleticot, mert egyszerűen a matracos gárda jobb? Az Atletico egy fizikális, szervezett, kemény játékot be tud mutatni, s erre a RM csapatának nincs ellenszere. Nevekből állna a dolog, akkor nem lenne kérdés, hogy a RM jobb, csak ezt a játékot nem nevekre játsszák....Hiába van náluk a labda, az Atletico nem egy fáradékony csapat, nem nagyon lehet bedarálni, ott vannak mindenhol és náluk sem falábúak vannak, megszerzett labdából nagyon jól tudnak építkezni. Nálam ezért eléggé ingadozik érv az, hogy eddig nem sikerült, akkor olyan nincs, hogy x+1-re se sikerül. Mi tavalyhoz képest fizikálisan rengeteget erősödtünk, láss csodát be is daráljuk őket rendre, de a RM-nél ez nem így van. És akkor veszem mellé még azt, hogy kettő meccsüket láttam az elmúlt hetekből tőlük, a klasszikust meg az odavágót és 60 percig bírták erővel....
Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem legfőképpen a meccs utolsó harmada lesz a döntő. Nem értek azzal egyet, hogy ha a RM berúgja az elsőt, akkor az Atleticonak vége. Simán van olyan fizikai, lelki állapotban ez a csapat, hogy tudjon egyenlíteni és legfőképpen a végén.
És bármilyen furcsa, úgy gondolom, hogy Modric kiesése még pont hogy jól jött nekik ezelőtt a párharc előtt. Először is jobban egybehozhatja mentálisan ez a csapatukat, egymásért, Modricért küzdés. Másodszor meg, olyan ember kerülhet be a középpályára, aki lehet nem egy zsonglőr, de futásban, melóban többet hozza tud tenni, mint a horvát. És az Atletico ellen ez kell, mert nagyon sokat futó, fizikai párharcokat kierőszakoló, gyors csapat. Úgymond "szépen" nem nagyon lehet őket legyűrni.
Ancelotti meccse lesz ez:
-hogyan tud idomulni az Atletico játékához
-kit tesz be középpályára
-hogyan építi fel a mérkőzést
90 perc hosszú idő, több forgatókönyv is benne van ebben a 0:0-ban. Simán benne van, hogy az Atletico az elején jobban feltolja a védekezést és megpróbálnak több labdát szerezni az ellenfél térfelén. Lehet csak akkor ha "rákényszerültek". A RM sem mehet fejjel a falak, mert Turan-Griezmann rögtön büntet. Újdonságot nem mondok Simeone-Ancelotti lés a középpályán fog ez eldőlni.
Ja és még annyit, hogy Mandzukic ugye lehet nem épül fel, szerintem ez meg az Atleticonak tenne jót, mert Torres földön talán gyorsabb és a RM-nek meg rendre betud találni. Nem nyerne annyi fejpárbajt, de szerintem több gondot okozna, mint pl Mandzukic legutóbb. Persze fáradtabb gárdára meg még jobb betolni Torrest. Aki hiányozni fog az Mario Suarez, na ő viszont nagyon.
szerk: félre értés ne essék, otthon a Rm esélyesebb, de az Atleticonak biztos, hogy meglesznek a lehetőségeik a továbbjutásra.
Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem legfőképpen a meccs utolsó harmada lesz a döntő. Nem értek azzal egyet, hogy ha a RM berúgja az elsőt, akkor az Atleticonak vége. Simán van olyan fizikai, lelki állapotban ez a csapat, hogy tudjon egyenlíteni és legfőképpen a végén.
És bármilyen furcsa, úgy gondolom, hogy Modric kiesése még pont hogy jól jött nekik ezelőtt a párharc előtt. Először is jobban egybehozhatja mentálisan ez a csapatukat, egymásért, Modricért küzdés. Másodszor meg, olyan ember kerülhet be a középpályára, aki lehet nem egy zsonglőr, de futásban, melóban többet hozza tud tenni, mint a horvát. És az Atletico ellen ez kell, mert nagyon sokat futó, fizikai párharcokat kierőszakoló, gyors csapat. Úgymond "szépen" nem nagyon lehet őket legyűrni.
Ancelotti meccse lesz ez:
-hogyan tud idomulni az Atletico játékához
-kit tesz be középpályára
-hogyan építi fel a mérkőzést
90 perc hosszú idő, több forgatókönyv is benne van ebben a 0:0-ban. Simán benne van, hogy az Atletico az elején jobban feltolja a védekezést és megpróbálnak több labdát szerezni az ellenfél térfelén. Lehet csak akkor ha "rákényszerültek". A RM sem mehet fejjel a falak, mert Turan-Griezmann rögtön büntet. Újdonságot nem mondok Simeone-Ancelotti lés a középpályán fog ez eldőlni.
Ja és még annyit, hogy Mandzukic ugye lehet nem épül fel, szerintem ez meg az Atleticonak tenne jót, mert Torres földön talán gyorsabb és a RM-nek meg rendre betud találni. Nem nyerne annyi fejpárbajt, de szerintem több gondot okozna, mint pl Mandzukic legutóbb. Persze fáradtabb gárdára meg még jobb betolni Torrest. Aki hiányozni fog az Mario Suarez, na ő viszont nagyon.
szerk: félre értés ne essék, otthon a Rm esélyesebb, de az Atleticonak biztos, hogy meglesznek a lehetőségeik a továbbjutásra.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Van egy olyan érzésem, hogy ebből a négy emberből egyet legalább összedrótoznak holnapra valahogy.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- csababarca
Tavalyi Barca gyengébb mint az idei real, hiányzókkal is.
Az AtMa meg talán nem annyira erős, plusz ott se biztos,hogy lesz Mandzukic.
akkor tud továbbmenni szerintem az atletico, ha ők lövik az elsőt.
Ha a real,akkor vége a komfortzónának, csapatidegen játékra kényszerülnének Simeoneék,abban meg nem olyan jók.
Meglátjuk, jó meccs lesz az szerintem.
Az AtMa meg talán nem annyira erős, plusz ott se biztos,hogy lesz Mandzukic.
akkor tud továbbmenni szerintem az atletico, ha ők lövik az elsőt.
Ha a real,akkor vége a komfortzónának, csapatidegen játékra kényszerülnének Simeoneék,abban meg nem olyan jók.
Meglátjuk, jó meccs lesz az szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Modric nélkül olyan fazontalan a játékuk hogy hihetetlen.Nincs aki irányít Kroost meg a végelgyengülésig húzzák mert nincs minőségi csere.Bale meg ha nem megy neki is veszélyes azzal a gyorsasággal.Benzema helyett se nagyon van csere.Nem lesz egyszerűen lehozható!S.Agüero írta:Tavaly mi is így voltunk ezzel.csababarca írta:minden a real ellen szól szinte,de azt mondom, továbbmennek.
lehet simán,lehet vértizzadva, de ott lesznek a 4 között.
játszottak ebben a szezonban 7 meccset, jön a nyolcadik, nem tudom elképzelni,hogy egyet se nyerjen meg a real.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Tavaly mi is így voltunk ezzel.csababarca írta:minden a real ellen szól szinte,de azt mondom, továbbmennek.
játszottak ebben a szezonban 7 meccset, jön a nyolcadik, nem tudom elképzelni,hogy egyet se nyerjen meg a real.

- csababarca
minden a real ellen szól szinte,de azt mondom, továbbmennek.
- noname
- Llegenda del Barça
Innen már tényleg az Atletico az esélyes. Modric a kp motorja, Benzema pedig hasonlóan fontos, mint Suarez.
Mindjárt jön majd egy Realos, aki leolt minket. De az az igazság, hogy nálam Barca győzelem után a Real vereség jön!
Azért 10 év alatt mér belém égett a Real gyűlölet! 
Mindjárt jön majd egy Realos, aki leolt minket. De az az igazság, hogy nálam Barca győzelem után a Real vereség jön!

A Fifa egy szégyen
Elvileg 2-3 hetet hagy ki. Benzemanak is vannak térdproblémái, Marcelo pedig eltiltott lesz az Atletico ellen. 4 fontos hiányzó. Be kéne húznia az Atleticonak!
Végbélről van már valami hír?

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért még ott van nekik a Celta Vigo is, ami azért szintén kellemetlen ellenfél,tavaly is pl elbuktak ellenükChino írta:Mondjuk azért azon csodálkozom, hogy mindenki csak favágó Athletico-ról beszélt stb. De például Ramos könyököséről amiből tizi + sárga/pirosnak kellett volna jönni az semmi. Pedig ott volt az alapvonali sporitól 5 méterre.
Carvajalnak, mondjuk én sem bántanám, mert nem volt ott semmi harapás, de az az öklös azért bejátszott.
Mindegy, ezt csak úgy zárójelben.
Modric kiesését kicsit sajnálom. Vagyis inkább a játékost, elég peches szerencsétlen. Tény, hogy így gyengébbek, de szerintem legalább 2 gólos győzelemmel továbbmennek.
Az ATMA-nak annyi esélye van, ha ők lövik az első gólt. Ha nem így lesz, reszeltek nekik ez kb. 95%.
A bajnokság most már kiegyenlített a végéig. Nekünk lesz egy nagy derbink Madridban, nekik meg egy hazai Valencia, meg egy idegenbeli Sevilla. Ha ez a két csapat úgy játszik mint ellenünk benne van a pontvesztés.
Azok kik?Chino írta: Athletico-ról beszélt
- Chino
- Llegenda del Barça
Mondjuk azért azon csodálkozom, hogy mindenki csak favágó Athletico-ról beszélt stb. De például Ramos könyököséről amiből tizi + sárga/pirosnak kellett volna jönni az semmi. Pedig ott volt az alapvonali sporitól 5 méterre.
Carvajalnak, mondjuk én sem bántanám, mert nem volt ott semmi harapás, de az az öklös azért bejátszott.
Modric kiesését kicsit sajnálom. Vagyis inkább a játékost, elég peches szerencsétlen. Tény, hogy így gyengébbek, de szerintem legalább 2 gólos győzelemmel továbbmennek.
Az ATMA-nak annyi esélye van, ha ők lövik az első gólt. Ha nem így lesz, reszeltek nekik ez kb. 95%.
A bajnokság most már kiegyenlített a végéig. Nekünk lesz egy nagy derbink Madridban, nekik meg egy hazai Valencia, meg egy idegenbeli Sevilla. Ha ez a két csapat úgy játszik mint ellenünk benne van a pontvesztés.
Forca Barca!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Szívesen megnéznék egy Undertaker-Ronaldo párharcot a BL-ben.LG írta:Ha ez így van, akkor nekünk meg le kell igazolni Undertakert, hogy tartani tudjuk velük a lépést.Kane-t mintha kinézték volna maguknak

A Fifa egy szégyen
Mint egykori WWE követőként, ez a komment az egyik kedvencem!LG írta:Ha ez így van, akkor nekünk meg le kell igazolni Undertakert, hogy tartani tudjuk velük a lépést.

On:
Mielőbbi jobbulást Modricnak! A kiválásával a Realnak még nehezebb dolga lesz innentől.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát én speciel nem röhögnéknoname írta:Már megvették Danilot.![]()
Braida helyében kijelenteném, h át akarjuk venni a Parma teljes keretét, aztán hátradőlve röhögnék, amint a Real elviszi a felét.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ha ez így van, akkor nekünk meg le kell igazolni Undertakert, hogy tartani tudjuk velük a lépést.Kane-t mintha kinézték volna maguknak
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kane-t mintha kinézték volna maguknak,legalábbis ha a hírek igazakStalkyard írta:herri kén - schneiderlin duó 80 millióért, hmm, valaki?visca el barca írta:jövőre majd vesznek cserejátékosokat is és akkor nem lesz gond.

Amúgy Modric kidőlése elég durva érvágás. A realosok nagyrésze már temeti is a szezont.
Mindenesetre kemény lesz az Atleti,Valendia hazai és Celta,Sevilla,Espanyol idegenben kombó.
Pedig elég ígéretesen néztek a szezonra, "6 kupás " meg Bl címvédést vártak, viszont cserébe lehet újból megtapasztalják hogy milyen a kupa nélküli év/szezon.
Tavaly ők röhögtek rajtunk, most lehet fordítva lesz, a foci már csak ilyen.
- visca el barca
- Presidente del Barça
áh most idén nem fognak 100 millákat elszórni középszerekre, mert perecnek nem lesz kire rálicitálni.Stalkyard írta:herri kén - schneiderlin duó 80 millióért, hmm, valaki?visca el barca írta:jövőre majd vesznek cserejátékosokat is és akkor nem lesz gond.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...