visca el barca írta:sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...
Én mondjuk pont ettől rettegek, remélem nem jön ő már vissza többet, vagy csak 10-15 év múlva, ha nagyon muszáj.
visca el barca írta:vicces h megnyertünk egy nehéz meccset erre itt fanyalogtok.
whitecule írta:És siránkoznak az emberek...
Ezeket meg nem egészen értem. Ki siránkozik a meccs miatt? Sanamara még rá lehet húzni, de ő igazából azt hiányolja - ha jól tudom -, hogy támadásban vagy 5 szintet lépett vissza a középpálya idén - ami számomra is csalódás, és én is hiányolom a kreativitást onnan -, és a támadójátékunk lesarkítva annyiból áll, hogy az MSN-hez eljuttatni a labdát, és ők majd megoldják. A többiek annyit mondtak a meccsről, hogy a Valencia az első félidőben veszélyesebb volt, és kellett Rakitic a stabilabb védekezéshez. Ezeket bűn megjegyezni?
Amiatt meg szerintem nem a Pep korszak sikerei a mérvadóak valakinek, hogy nem feltétlenül esett hasra a csapat mostanában mutatott játékától. A Dinho féle Barcában is a támadók oldották meg javarészt a dolgokat, de volt ott egy Deco is azért a középpályán, akitől lehetett elég szép dolgokat látni, gondolom nem kell ecsetelnem - tudom, hogy más ez a csapat, szimplán példa volt, hogy nem kell feltétlen csak brusztolós középpálya egy jó trió mögé. Megmondom őszintén én se dobok hátast az idei játékunktól, pont emiatt, hogy átment robotolásba a teljes középpálya. Rakitic néha amikor gumibogyószörpöt iszik meccs előtt ad olyan labdákat, hogy csak lesek, néha meg semmi, alapjáraton meg általában más nem ad - Masch szokott még próbálkozni kreatívabb lenni, most is neki volt egy 16-osre beívelt labdája középről. Ez persze - gondolom - annak a következménye, hogy az MSN mögött többet kell biztosítani, de attól még nem feltétlen kell nekem, meg még pár embernek elolvadni attól, hogy inkább munkáscsapatéra hasonlít a középpálya. Viszont nem is a Pep féle űrfocit várnám el ennek ellenére..