Normandia írta:Én meg pont azt éreztem, hogy nem volt önző és nem Neyt favorizálta a passzoknál. A gól előtt is azt hittem a szokásának megfelelően Neynek fogja passzolni, egyébként jobb helyzetben volt, mint Suarez, de nem így történt. Sokat futott és a második gólnál a fáradságnak tudom be az emelési szándékát nem a flegmaságának. Nem véletlenül feküdt le a kapu mögött a gólja után és nem ünnepeltette magát.
Én is "csodálkoztam", hogy akkor Suareznek tette le és már el is kezdtem fogni a fejem, mert Neymar sokkal jobb helyzetben volt, szerintem a védők is úgy gondolták, de nagyon jól oldotta meg Suarez, korábban ilyen helyzetben még a kaput sem találta el.
A második gólnál én se értettem. Mondjuk azon nem csodálkoztam, hogy nem húzta el a kapus mellett, ilyenkor inkább egy testcsellel szokta elfektetni, de most még ez sem volt. Azért nem csak neki volt mákja, Alvesnek gyakorlatilag belelőtte a karjába.
Viszont Neymar gólpassza azért nem volt gyenge. Az ilyeneket jó látni. Nem veszi le a labdát aztán néz körbe, hanem a saját térfele közepéről állítgatás nélkül tökéletesen kivitelezett mozdulattal lőtte. Nyilván nincs HA, de Xavi vagy Busquets stb. ezeket nem így oldotta volna meg és ez nagyon hiányzik.