Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy nem tudom felmérni a Bayern erősségét...Most a Portot alázza, szép játékot mutat de pl a City ellen képes volt kikapni meg döntetlenezni,stb...noname írta:Simán levertük az angol bajnokot, most kiheréljük a franciát, elődöntőben jöhet a német, döntőben pedig az olasz és meg is van a Grand Slam.
Amikor a Milant vertük otthon 4-0-ra, akkor is elvoltak szállva páran, hogy a kövektező fordulóban bárki jöhet, nincs esélyük, aztán jött a Bayern, és ott véget ért a mese. Én még a Reallal is szívesebben játszanék, mintsem a Bayernal, mert utóbbit sokkal erősebbnek tartom. Persze a Real már nem jöhet szóba, mivel holnap kiesnek, de a lényeg, hogy a Bayernt jobb lenne elkerülni.noname írta:Simán levertük az angol bajnokot, most kiheréljük a franciát, elődöntőben jöhet a német, döntőben pedig az olasz és meg is van a Grand Slam.
jobbat mondok: elődöntőben a spanyol, döntőben az olasznoname írta:Simán levertük az angol bajnokot, most kiheréljük a franciát, elődöntőben jöhet a német, döntőben pedig az olasz és meg is van a Grand Slam.
Ne viccelj már, Hierro középhátvéd volt. A szűrő kérdés nem volt fontos, nálam Nedved korszakos zseni, nem raknám be Makelelét helyette. Valdés meg 3 BL-t nyert még akkor is, ha nagyon sokat köszönhet a védelemnek és jobb kapus volt Kahn, Buffon és Casillas is!TripleH írta:Hierronak ugyan az volt a posztja mint Robi Carlosnak, a kp-n nincs 1 szűrő se.hank1ee írta:Buffon BL-álomcsapata: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... es-2408811" target="_blank
Most már én is írok egyet.![]()
Víctor Valdés - Cafú - Puyol - Hierro - Roberto Carlos - Xavi - Zidane - Nedved - Messi - Cristiano Ronaldo - RonaldinhoNedved > Makalele csere (ha azokra hagyatkozunk akiket azért többször is láttunk), persze nem rossz az elképzelés, de Valdes helyett azért 1 Kahn jobban befigyelni.
Hierronak ugyan az volt a posztja mint Robi Carlosnak, a kp-n nincs 1 szűrő se.hank1ee írta:Buffon BL-álomcsapata: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... es-2408811" target="_blank
Most már én is írok egyet.![]()
Víctor Valdés - Cafú - Puyol - Hierro - Roberto Carlos - Xavi - Zidane - Nedved - Messi - Cristiano Ronaldo - Ronaldinho