Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maga a kérdésed érdekes, mert funkcióra kérdezel rá, de ha Busquetsre gondolsz akkor kettő darab hsz érkezett hozzá a meccs után, ami mondhatni nem túl sok.csababarca írta:Kérdés: topicot nem lehet elrejteni úgy,hogy ne lássam az oldalsávban (Fórum ajánló),ha írnak oda?
Hányingerkeltő amit művel 2-3 ember egy bizonyos topicban, szerintem szándékos hergelésről van ott szó, nem hiszem,hogy lehetnek ennyire elfogultak valaki mellett.
ha nem,akkor marad a nem kattintok rá megoldás.
Akkor bocs, én erre tippeltem volna. Pedig ezen kívül nincs is igazán vita most a fórumon senkivel kapcsolatban.csababarca írta:Nem róla van szó.hank1ee írta:
Szerintem egyértelműen Montoyáról van szó. Az az érdekes, hogy én pl. sose védtem a mai eset kivételével, de amúgy semmi gond.
Akikre céloztam tudják.
Nem róla van szó.hank1ee írta:
Szerintem egyértelműen Montoyáról van szó. Az az érdekes, hogy én pl. sose védtem a mai eset kivételével, de amúgy semmi gond.
Szerintem egyértelműen Montoyáról van szó. Az az érdekes, hogy én pl. sose védtem a mai eset kivételével, de amúgy semmi gond.S.Agüero írta:Busquets-re gondolsz?csababarca írta:Kérdés: topicot nem lehet elrejteni úgy,hogy ne lássam az oldalsávban (Fórum ajánló),ha írnak oda?
Hányingerkeltő amit művel 2-3 ember egy bizonyos topicban, szerintem szándékos hergelésről van ott szó, nem hiszem,hogy lehetnek ennyire elfogultak valaki mellett.
Busquets-re gondolsz?csababarca írta:Kérdés: topicot nem lehet elrejteni úgy,hogy ne lássam az oldalsávban (Fórum ajánló),ha írnak oda?
Ezt most láttam.palesz77 írta:Most már értem, hogy miért hoztad fel, hogy sose dicsérjük Busit, miközben tele van ódákkal a fórum róla, csak azok mind dőlttel vannak írva..S.Agüero írta:Ha valaki dőlt betűvel ír valamit, akkor vagy nem látom az egészet, és ki kell jelölnöm, vagy csak 1-2 betűt jelenít meg. Ez mitől lehet?Busi a király!
Most már értem, hogy miért hoztad fel, hogy sose dicsérjük Busit, miközben tele van ódákkal a fórum róla, csak azok mind dőlttel vannak írva..S.Agüero írta:Ha valaki dőlt betűvel ír valamit, akkor vagy nem látom az egészet, és ki kell jelölnöm, vagy csak 1-2 betűt jelenít meg. Ez mitől lehet?
Nem lehet akkor fogadni, kiír valami olyasmit, hogy "üzenetek visszatartva", aztán amíg nem törölsz/helyezel át párat, addig nem tudod elolvasni.danianevem írta:Hogy üzenetet tudsz-e fogadni azt nem tudom, de a mostaniakat áthelyezheted az elmentett üzenetek közé. Ahol szintén 50-es a limit. Vagy pedig lent kimentheted xml-ként is.
Hogy üzenetet tudsz-e fogadni azt nem tudom, de a mostaniakat áthelyezheted az elmentett üzenetek közé. Ahol szintén 50-es a limit. Vagy pedig lent kimentheted xml-ként is.ZBarca írta:...
Azért ezt így ebben a formában nem mondanám, de voltak itt olyanok, téged is beleértve, akik segítettek az értelmezésben. Köszönet mindenkinekpalesz77 írta: De ha a szabályokat elolvasod szerintem tényleg minden tiszta lesz.
Ha arra gondolsz, hogy nem "egyszerre volt idézve, hanem külön-külön csak, akkor az nem számít piramisnak. Pl most személéltetem, hogy mi nem az:Messi2015 írta:Még egy kérdésem lenne, ha már válaszol is rá valaki.![]()
Olvastam olyan hozzászólást, amelyikben több más fórumozó által korábban leírt hozzászólás volt idézve egy hozzászóláson belül. Az akkor nem számít piramisnak?
Ezdanianevem írta:palesz írta is ebben a topikban, hogy ne duplázz. Linkelem a Fórumszabályzatot. Pár perc olvasnivaló, de benne van minden fontos információ.
nemvisca el barca írta:de, csak a moderátorok is emberek, nem tudnak itt lenni a nap 24 órájában. kettőné többet ne idézzél, az a tuti.
piramis.S.Agüero írta:De, csak azt még nem törölték.
palesz írta is ebben a topikban, hogy ne duplázz. Linkelem a Fórumszabályzatot. Pár perc olvasnivaló, de benne van minden fontos információ.Messi2015 írta:A PL topickban törölték a hozzászólásom, idézet nélkülit.
A PL Arsenal Stoke meccsre vonatkozóan, hogy Alexis lőtt még egy gólt. Ez most milyen moderálási ekvet sértett? Komolyan kezdem nem érteni az elveket. Nem voltam témaidegen, nem sértettem senkit és nem idéztem sem piramist sem egyéb temetkezési helyeket.
Tehát miért?
de, csak a moderátorok is emberek, nem tudnak itt lenni a nap 24 órájában. kettőné többet ne idézzél, az a tuti.Messi2015 írta:Még egy kérdésem lenne, ha már válaszol is rá valaki.![]()
Olvastam olyan hozzászólást, amelyikben több más fórumozó által korábban leírt hozzászólás volt idézve egy hozzászóláson belül. Az akkor nem számít piramisnak?
De, csak azt még nem törölték.Messi2015 írta:Még egy kérdésem lenne, ha már válaszol is rá valaki.![]()
Igen, jól.Messi2015 írta:Tehát, ha az 5 törölt hozzászólás 10 év alatt jön össze, akkor 10 év után küldenek pihenni 1 hétre?S.Agüero írta:Elvileg nincs intervallum, 5 törölt után 1 hét pihi.
Jól értem?
Tehát, ha az 5 törölt hozzászólás 10 év alatt jön össze, akkor 10 év után küldenek pihenni 1 hétre?S.Agüero írta:Elvileg nincs intervallum, 5 törölt után 1 hét pihi.