Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kivételesen?soadroli írta:én most kivételesen a gyengébbek táborát erősítem ( ), kb. a nyári talin fociztam egy normálisat utoljára.
Nekem egyébként teljesen mindegy, ez is jó ötlet.shutterisland írta:nem kell sorsolni szerintem.
ha 3 csapat lesz, akkor a legjobbakat (nagyjából vágjuk, a régiek közül kik azok, az újak közül meg majd megkérdezzük, van e igazolt focista) kiemeljük, szétszórjuk és feltöltjük a csapatokat a maradékkal.
így nagy igazságtalanságok nem lesznek, sorsolással meg szerintem totál káosz lenne.
Majd készítek print screent.MQuCsabi írta:Valami sorsoló program.... persze: Odaállítod a gömbhöz nővéredet, mint a lottó húzásnál, mi? CSalád többi része meg a közjegyzői bizottság.... ne felejtsd el kamerázni, hadd röhögjünk.
Igen, ez szerintem is fontos.egy a fontos, ami viszont tényleg befolyásolja az egész foci hangulatát és nívóját :
jól kell elosztani a csapatokat, nagyjából egyenlő erősségű gárdákat kell kihozni, ha pedig ez nem sikerül és 15 perc után 4-el visz az egyik, akkor kompenzálni.
Ez most komoly, orvos mondta.Ezt a dumát minden egyes Eurobarca foci előtt bedobod, de rutinosan, mindig, más testrészed sérül meg. A képességeidet már ismerjük, nem kell előre felmentést adni, max. az újak előtt próbálhatod ezt a kört futni sikeresen.
Matyinak simán csak egy olyan pólót kellett volna csináltatni, hogy "sérült vagyok" vagy, hogy nincs kondim. MErt ez a másik dumája. Amit már lassan harmadik éve tol el. (najó, legyen kettő)Ezt a dumát minden egyes Eurobarca foci előtt bedobod, de rutinosan, mindig, más testrészed sérül meg. A képességeidet már ismerjük, nem kell előre felmentést adni, max. az újak előtt próbálhatod ezt a kört futni sikeresen.
Ezt a dumát minden egyes Eurobarca foci előtt bedobod, de rutinosan, mindig, más testrészed sérül meg. A képességeidet már ismerjük, nem kell előre felmentést adni, max. az újak előtt próbálhatod ezt a kört futni sikeresen.S.Agüero írta:Tegnap meccsemen sikeresen belerúgtam a labda helyett az ellenfél sarkába, visszahajlott a nagylábujjam, szalag húzódott, orvos mondta, hogy pihentessem több, mint egy hétig, de szombaton szerintem játszok attól. Úgyhogy hétfői kúper skip.
https://www.youtube.com/watch?v=iLU7GDfcPnw" target="_blankMQuCsabi írta:Megkezdodik a visszaszamlalas; utolso het. Valtozasok mar nem lesznek a programban.
Akik nalam alszanak tudomasom szerint: Basketking, Petr, Messifan es miihii, ha jon.
Ha szombaton barkinek gondja, kerdese van, hivhat: 30/3993478
Ahogy eddig is, most is szeretnem ataludni az ejjeleket, ugyhogy nem kiadni senki masnak, hogy betyarkodjanak vele.
Úgy számoltam, hogy a 3 napra kell 1 napijegy és vasárnapra 1 jegy. De majd még eldől addig.MQuCsabi írta:Matyi neked sme kell sok jegy. az 1es vilin is lehet figyelni az ellenőröket MEgveheted, de nem lyukasztasz, cska, ha látsz ellenőrt.
Mivel valószínű buszozás lesz, nem feltétlen mondanám, hogy érdemes. Útközben is vehetsz egyébként, ha kell.MessiFan írta:El tudok jutni a pályáig, csak kérdés mennyi idő alatt, de késni tuti nem fogok.
A többi akkor meg meg lesz oldva. Vegyek ettől függetlenül jegyet majd?
Javaslom a sétát térkép alapján, de ha valaki tud jobbat, szóljon. Egyébként gyorsan odaérsz gyalog. A pályától a kocsmáig a társaság mindig együtt megy kisebb-nagyobb részekre szakadva, úgyhogy ne aggódj, nem lesz gond.MessiFan írta:Mikorra legyek kb ott a pályánál? 11:30-kor ér be a vonat Zuglóba, fogalmam sincs mennyi idő alatt érek oda gyalog, szóval valszeg kocogni fogok.
+ a pályáról hogyan jutok el a kocsmáig?