2015.04.12. 18:14:35
Rajta az egész idény fog elmenni, véleményem szerint. Talán a kupa összejön, de semmi több nem lesz.
Amit neki köszönhetünk az kb. annyi, hogy a csapatnak akkor megy a játék, ha az MSN-ből 2 nagyon jól játszik. Ha ez nem jön össze, akkor meg van lőve a csapat, és olyan van/lesz, mint tegnap a Sevilla ellen.
A középpályából nem tudom mit csinált, de szánalmas. Iniestát folyamatosan valami vízhordó szerepbe tolja, Rakitic is többet védekezik, mint támad, Busquets szintúgy.
Egyszerűen nincs középpálya előre játékban. Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy ha az MSN nincs top formában, akkor semmi elképzelés, stb.
Az előre játékra amúgy is mi jellemző? Adjuk oda Messinek, betolja befelé, hátha ad egy szép labdát, rúgjuk be. Vagy Neymarnak dobjuk ki hátha befűz 2 védőt, és lesz belőle helyzet.
A középpályás szervezés, mint olyan, halott. Semmi. Elképzelés semmi. Így pedig nagyon nehéz.
És már hetek, talán hónapok óta 2 féleképp lő gólt a csapat:
Messi : vagy gólt lő, vagy egy szóló után ad egy olyan passzt, ami ziccer.
pontrúgás, ívelés.
Semmi más elképzelés nincs a csapatban, sajnos.
Nem tudom mikor láttam utoljára egy meccs alatt 3nál több háromszöget, vagy tudatos váltás, egyérintős lefordulást,stb.
UI: a Xavi csere nem volt hiba szerintem. Múlt héten bejött, most nem. Kb. ugyanaz volt a szitu, meg kellett volna tartani a labdát, és ésszel játszani, nem jött össze most.