A tegnapi mérkőzést sem fogja agyon ismételni a Barca Tv.

Ritka gyengék voltunk.
Én nem tudom melyik az a három csapat a Psg kívül, aki vinné Alvest, de ha lehet remélem minél előbb megkötik az üzletet, mert ha lesz még pár ilyen meccse mint a tegnapi, akkor félek, hogy a nyakunkon marad.

Fogalma nem volt tegnap semmiről. A majdnem 11-es szituációnál is róla pattan oda a labda, de ahelyett, hogy rohanna vissza, szép nyugodtan kocog, mert Bravo úgy is megoldja. Aztán Larrivey helyzeténél is 4 méterre áll tőle, a 16-nál miközben az ő embere volt.

Arról inkább már nem is beszélek, hogy Nolito ott [auto_cenzúra], ahol csak tudta. Nem értem Enrique-t minek kell erőltetnie az állandó játékkal, de ahogy néztem tegnap neki is feltűnt, hogy elég harmatos szegény Dányi gyerek, Adriánot gyorsan átküldte Nolitora és egyből mást mutatott a meccs képe. Remélem ha Alba felépül, akkor ők kezdenek hátul Adriánóval, mert a jobb csapatok mint a Psg, majd a bajnokságban a Valencia és a Sevilla igen csak ki fogják használni ezt az oldalt.
Az elől lévő másik brazil srácról már nincs energiám írni, de az elmúlt időszaki játéka inkább hasonlít egy Robinhora, mint az új Pelére. Kíváncsi vagyok meddig lesznek vele ilyen türelmesek, tudván, hogy nem kis pénzt tesz zsebre havonta úgy, hogy még semmit nem tett le az asztalra.
Na mindegy a lényeg, hogy nyertünk és maradt a négy pont előny. Szerencsére Mátyásunk megint jól használta fejét.