2015.03.19. 16:36:15
Nem igazán tudom eldönteni, hogy egy ilyen meccset szeretnék-e a csapattól látni hétvégén. A játék persze fenomenális volt, és lehet mondani, hogy ez a City egy kalap sz..r volt tegnap, nekünk is tenni kellett azért, hogy ilyenek legyenek. De amit a kapu előtt műveltünk az már kabaréba illő volt. Ha csak feleennyire lesz rossz a helyzetkihasználásunk, a Real kifogja használni. Igaz, hogy akkor már kicsit lazábbra is vették, és ha be is megy a tizi szerintem ment volna a válasz, de ez akkor is megbocsáthatatlan. Persze továbbmentünk és ez a lényeg, valahogy mégsem tudom függetleníteni magam.
Kb. mintha a Celta meccset játszották volna újra le. És ne feledjük, ott ki is kaptunk tőlük, most pedig egy Madrid jön.
A sorsolással én óvatos lennék. Még messze van a negyeddöntő, addig sok minden történhet. A Real lehet (valószínű), hogy magára talál, nem fognak egy fél szezont hullámvölgyben játszani, az Atletico is necces. Vagy kifulladnak végleg vagy újra feltüzeli őket Simeone. És a sérülesekről még nem is beszéltünk. Jelen pillanatban a Real-Bayern duót szeretném elkerülni, de addigra ki tudja hogy alakulnak a dolgok. Lehet, hogy mi kerülünk gödörbe, komoly sérülések lesznek, zsákbamacska a dolog. Sokkal okosabbak szerintem nem leszünk. Persze, ha egy Real-t vagy Bayern-t kapunk már lehet tudni, hogy iszonyatosan nehéz lesz, ha pedig egy Monaco-t kicsit megnyugodhatunk, de reális véleményt biztos nem lehet majd alkotni.
Forca Barca!!!!